Čišćenje i eksfolijacija – Phisio Natura

Renomirani italijanski brend kozmetike Phisio Natura poznat je po svom holističkom pristupu nezi lica i tela. Poznat po posvećenosti kombinovanju nauke i prirode, ovaj brend je stvorio proizvode koji su blagotvorni za kožu i doprinose celokupnom blagostanju. Široka paleta biljnih ekstrata, organskih komponenti i drugih visokokvalitetnih sastojaka podstiču procese hidratacije, regeneracije, umirivanja i zaštite kože, pružajući joj potpuno holističko iskustvo.

U ovom blogu, predstavićemo kolekciju za čišćenje lica i eksfolijaciju.

Prirodno čišćenje lica

Kolekcija za čišćenje lica Pura obuhvata mleka, kreme, pene, kao i pilinge i maske za postizanje balansa kože.

Pilinzi iz ove kolekcije, baziraju se na cvetovima crne zove i biorazgradivih mikrokuglica koje će ukloniti nečistoće i ostaviti kožu mekom i sjajnom. Maske na bazi gline postići će balans svih tipova kože, dok će one sa aloja verom i uljem slatkog badema dati koži svetao i zdrav izgled.

Pura mleka za čišćenje lica namenjena su svim tipovima kože. Za njihovu učinkovitost zaslužna je sinergija prirodnih aktivnih sastojaka meda, crne zove, sleza, nevena i lavande, a formula u mleku obogaćena uljem pirinčanih mekinja, deluje blago, čineći kožu mekanom i očišćenom, ne menjajući joj prirodni hidrolipidni zaštitni sloj.

Preparati za čišćenje lica jedinstveni su po prisustvu cvetova crne zove sa umirujućim i zaštitnim delovanjem. Formulisani su tako da će samo jednim pokretom ukloni nečistoće i ostatke šminke sa bilo kog tipa kože. Delikatna kremasta formula omogućava da se sačuva prirodni hidrolipidni sloj, ostavljajući prijatan osećaj čistoće i mekoće na koži.

Formulacije ovih proizvoda, namenjene su za nežno čišćenje kože u salonu i kućnim uslovima.

Prirodna eksfolijacija

Physio Natura laboratorije kreirale su potpunu liniju proizvoda kako bi eksfolijaciju kože učinile efikasnom i sigurnom u svakom trenutku, čak i tokom leta.

AHA, ALFA – HIDROKSI kiseline, poznate su kao voćne kiseline. One su organski molekuli prisutni u voću – u jabukama (jabučna kiselina), grožđu (vinska kiselina), u šećernoj trsci i repi (glikolna kiselina). Takođe, veoma često se sreću u limunu i bademima. Ove kiseline u manjoj količini imaju izrazita hidratantna svojstva, dok u većim prerastaju u moćne eksfolijate.

Piling gelovi proizvoda za eksfolijaciju sadrže visoku koncentraciju glikolne, mlečne i mandalične (bademove) kiseline koje zahvaljujući svojoj formulaciji uspevaju da prodru u epidermis, olakšavajući obnavljanje ćelija i prirpremajući kožu za specifične tretmane. Mlečna kiselina omogućava veću tolerantnost kože, dok će piling gelovi sa mandeličnom kiselinom dobijenom iz gorkih badema biti odlučan izbor za osetljivu kožu koja se lako crveni. Prikladni su u slučaju pigmentacija, bora i ožiljaka od akni. Svi piling gelovi formulisani su sa skoro 95% sastojaka prirodnog porekla.

Gel za čišćenje lica koji kombinuje sve tri vrste kiselina obezbediće temeljno čišćenje i pripremiti lice za dalje tretmane eksfolijacije.

Maska za lice obogaćena ceramidima će, zahvaljujući svojoj formulaciji obogaćenoj hijaluronskom kiselinom neutralisati PH vrednost kože i ponovo uspostaviti njenu pravu uravnoteženost, naročito nakon tretmana kiselim pilinzima, dok će krema za lice na bazi kiselina zahvaljujući prirodnim uljima obezbediti hidrataciju, zaštitu i ishranu koži.

Prirodna regeneracija kože započinje Phisio Natura proizvodima koji su dostupni u Studiju Namaste. Zakažite svoj termin i uverite se u učinkovitost renomirane italijanske kozmetike.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in