Embody - Oblikovanje tela

Iako se leto bliži kraju i vreme približava onom u kojem ćemo više vremena provoditi u široj, udobnijoj odeći, mnogima su određeni delovi tela i dalje „problematične zone“. Jednostavno, ljudi se žele osećati prijatno u svom telu. Pažljivo osmišljeni aparati, doprineće oblikovanju tela i nadomestiti manjak vremena i fizičke aktivnosti.

Nekad vežbe i ishrana nisu dovoljni

Neke žene i muškarci, bez obzira na vreme koje ulažu u treninge i ishranu, teže dolaze do željenih rezultata. Veoma često, ukoliko je u pitanju gubitak viška kilograma, dešava se da koža ostane da „visi“ ili da se prosto, centimetri u bokovima i na stomaku ne gube tako lako. Sve je ovo normalno.

Jednostavno, proces oblikovanja tela je dugotrajan i zahtevan proces i ne može se odraziti na sve delove jednako. Važno je prepoznati problem, kojem ćete pristupiti na drugačiji način, odnosno dati svom telu podršku u vidu kvalitetnih tretmana koji će vas dovesti do željene figure. Jedan od njih je i neinvazivni tretman Embody koji možete naći u Studiju Namaste.

Šta je Embody?

Embody je tretman namenjen oblikovanju tela i smanjenju masti putem neuromišićne stimulacije, radiofrekventno indukovane lipolize i povećanja protoka krvi. Ovaj aparat zasnovan je na fokusiranoj elektromagnetnoj energiji visokog intenziteta koji utiče na stvaranje mišićnih kontrakcija, važne za poboljšanje tonusa i postizanja snage mišića.

Primena ovog aparata utiče na čak 16% porasta mišićne mase, a s obzirom da je tretman potpuno neinvazivan, ne zahteva vreme oporavka niti bilo kakvu pripremu pre ili posle tretmana. Čak 96% klijenata iskazalo je pozitivne rezultate nakon ove metode oblikovanja tela.

Najčešća pitanja

Kao i kod mnogobrojnih tretmana koji podrazumevaju upotrebu aparata, postoje odgovori na pitanja koja interesuju klijente. Pitanje koje se najčešće postavlja jeste „ko su kandidati za Embody?“. Slobodno možemo reći da je ovaj tretman preporučljiv svima i da ne postoje nikakva ograničenja kada je Embody u pitanju.

Kakav je osećaj u toku tretmana?

Embody deluje u potpunosti kao trening intenzivnog intenziteta. S obzirom da ste u ležećem položaju i da pritom oblikujete svoje mišiće i topite masti, u potpunosti je prilagođen potrebama klijenata.

Kada su rezultati vidljivi?

Klijenti već nakon prvog tretmana mogu osetiti rezultate, dok će do punog efekta biti potrebne dve do četri nedelje.

Koliko tretmana je potrebno?

Tretman traje kratko – 30 minuta sa 4 sesije u razmaku od 2 do 3 dana. Ono što samo može doprineti efektima je kombinacija sa drugim tretmanima. Mesojet, Endosfera ili Renew Lift su odličan izbor.

Uz pravilnu ishranu i poželjnu fizičku aktivnost, veoma brzo ćete doći do željeneih rezultata i biti zadovoljni izgledom. Ovaj tretman možete naći u Studiju Namaste.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in