JetCare - Održivo estetsko iskustvo

Linija proizvoda za JetPeel, JetCare Green, predstavlja ekološku alternativu koja pored specijalne formulacije brine i o planeti, minimalnim ekološkim otiskom.

JetCare Green linija eco –friendly proizvoda uključuje četiri koncentrovana seruma isključivo napravljena od prirodnih i sertifikovanih “zelenih” sastojaka. Održivo iskustvo pojačava i upotreba reciklirane i reciklabilne ambalaže koja omogućava da uživate u rezultatima JetPeel tretmana, kao i brizi o planeti.

JetPeel tehnologija

JetPeel uređaj generiše vazduh pod pritiskom, ubrzan do mere kojom pretvara tečnost u fine mlazove koji se kreću brzinom većom od 200m/s. Mlaz koji se ovom prilikom oslobađa čisti spoljni rožnati sloj epiderma i nežno isteže površinu kože, otvarajući time mikrokanale koji omogućavaju neinvazivni dotok nutritivnih mikrokapljica u duboke slojeve kože.

Nakon lansiranja JetCare i JetCare Youth kolekcije, proizvođač TavTech sada predstavlja svoju ekološki liniju seruma – JetCare Green, baziranu na prirodnim, eco – friendly sastojcima i formulaciji.

JetCare Green kolekcija

JetCare Green linija uključuje četiri proizvoda specijalno formulisanih za sve korake JetPeel tretmana – limfatičku masažu, eksfolijaciju i infuziju.

 

JetCare Green Hydro

JetPeel tretman započinje opuštajućom limfatičkom masažom koja stimuliše mikrocirkulaciju i pomaže detoksikaciju kože.

JetCare Green Hydro formulisan je eko – sertifikovanim i prirodnim sastojcima kako bi očistio kožu i pripremio je za dalje korake. Njegovi ključni sastojci uključuju alantoin, koji pomaže hidrataciju i eksfolijaciju, propanediol koji povećava vlažnost i umiruje kožu, aloe veru koja omekšava kožu i pruža antimikrobno dejstvo, kao i Cosphagard Elbe, mešavinu prirodnih sastojaka koja zamenjuje tradicionalne konzervanse i održava antimikrobnu efikasnost.

 

JetCare Green Exfoliation

JetCare Green Exfoliation je formulisan za nežnu, ali efikasnu eksfolijaciju koja uklanja mrtve ćelije kože, oblikuje je i priprema za JetPeel infuziju. Sadrži prirodne eksfolijante alfa i beta hidroksi kiseline (AHA i BHA) i ima pH vrednost od 3.5, što omogućava efikasno pilingovanje bez iritacije ili neprijatnosti. Ključni sastojci uključuju ACB Fruit Mix koji pomaže u obnovi kože, niacinamid koji je štiti od slobodnih radikala i poboljšava tonus, kao i Campo Plantservative, biljni konzervans koji pruža zaštitu od mikrobnih infekcija.

 

JetCare Green Glow

JetCare Green Glow je korak u kojem JetPeel uređaj isporučuje hranljive sastojke direktno u kožu.

Sadrži aktivne sastojke prirodnog porekla formulisane za smanjenje znakova starenja i poboljšanje sjaja kože. Ključni sastojci uključuju Tego Turmeron, prirodni ekstrakt kurkume koji je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima i u zaštiti kože od oksidativnog stresa, kao i Primalhyal 3K, mešavinu hijaluronske kiseline koncentrisane u tri molekulske težine za anti-aging efekte na različitim nivoima dermisa.

Niacinamid koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala i podstiče proizvodnju proteina. Campo Plantservative, biljni konzervans ekstraktovan iz dve vrste biljaka japanskog cveta, pruža zaštitu od mikrobnih i bakterijskih infekcija.

 

JetCare Green Peptide Complex

Infuzija JetCare Green Peptide Complex-a, bazira se na jedinstvenoj formuli eko-sastojaka koji zaglađuju fine linije i omekšavaju mišiće lica postižući time podmlađen izgled.

Peptide Complex pruža napredne anti-aging efekte JetPeel tretmana sa održivim pristupom JetCare Green linije.

Ključni sastojci uključuju Argireline Amplified Peptide Solution, koji usporava prirodni proces starenja u epidermalnim slojevima, kao i Primalhyal 3K, mešavinu hijaluronske kiseline za anti-aging efekte na različitim nivoima kože. Takođe sadrži Niacinamid, zatim Natura-tec Plantsil, hidrogenizovani ester dobijen iz maslinovog ulja koji pruža osećaj mekoće i svilenkastosti, i Campo Plantservative, biljni konzervans koji pruža zaštitu od mikrobnih infekcija.

Ovi proizvodi pružaju bogatstvo hranljivih sastojaka koji revitalizuju kožu i čine je glatkom i sjajnom, nudeći napredne anti-aging efekte i rezultate koji su vidljivi i dugotrajni, vodeći računa o planeti.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in