JetPeel – neinvazivni tretman za negu kože

U današnjem užurbanom svetu, gde stres, zagađenje i svakodnevni izazovi mogu ostaviti trag na našoj koži, tražimo inovativna rešenja koja će pružiti osveženje i revitalizaciju našoj koži. Upravo tu se ističe JetPeel koji pruža odgovore na različite probleme kojima koža može biti izložena. Ovaj tretman nudi neinvazivan pristup, bez upotrebe igle, suprotno agresivnim estetskim procedurama koje su bile u trendu poslednjih godina u kozmetičkoj industriji.

Jedinstvenost JetPeel tehnologije

Ono što JetPeel čini posebnim je ne samo njegova efikasnost, već i brzina tretmana u poređenju sa dugotrajnim rezultatima koje pruža. Prvi tretman traje otprilike 45 minuta, dok ponovljeni tretmani traju kraće, oko pola sata. Ovo je značajan benefit za one koji traže brža i vidljiva poboljšanja.

Osim toga, JetPeel je potpuno bezbolan i nežan, omogućavajući vam da se odmah vratite svojim svakodnevnim obavezama, bez straha od neželjenih efekata, alergija ili iritacija.

Kako funkcioniše JetPeel?

Funkcionalnost JetPeel-a bazira se na mlaznoj tehnologiji koja kombinuje kiseonik i tečnost, poput vode ili posebnih preparata, formirajući supersonični mlaz mikrokapljica. Ova inovativna tehnologija omogućava da mlaz prodre do dubine od 4,5 mm u kožu, pružajući rezultate slične botoksu, ali bez bola i igle.

JetPeel ne samo da uklanja površinski sloj, već se koristi i za unos vitamina, minerala i drugih hranljivih sastojaka duboko u tkivo, prilagođavajući se specifičnim potrebama kože.

Efekti na kožu

Efekti na kožu su mnogobrojni, uključujući tretman akni, dehidracije kože, rozacee, osvežavanje i borbu protiv prvih znakova starenja.

Mlaz mikrokapljica nežno uklanja nečistoće, masnoće i mrtve ćelije sa površine, efikasno čisteći pore i sprečavajući nastanak akni. Takođe, poboljšava cirkulaciju krvi, omogućavajući apsorbciju više kiseonika i hranljivih materija. Stimulacijom proizvodnje kolagena, JetPeel doprinosi smanjenju bora i finih linija, pružajući koži elastičan izgled.

Aktivni sastojci korišćeni u ovom tretmanu mogu efikasno delovati i na tamne fleke i hiperpigmentacije, doprinoseći ujednačenom i svetlijem tonu.

Ako želite poboljšati izgled svoje kože na prirodan način, bez bola, posetite nas u Studiu Namaste i konsultujte se sa našim stručnim osobljem kako biste pronašli pravi pristup za vašu kožu. Rezervišite termin za JetPeel tretman i uživajte u svom revitalizovanom izgledu.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in