JetPeel serumi – efikasna briga o koži

JetPeel je neinvazivna kozmetička procedura za tretiranje kože lica i tela. Ovaj tretman bazira se na upotrebi aparata koji koristi mlaznu tehnologiju koja kombinuje kiseonik i tečnost – vodu i posebne preparate kako bi očistila, hidrirala i revitalizovala kožu.

Princip rada

Zahvaljujući mlaznoj tehnologiji, tečnost se transformiše u veoma fine čestice, mikrokapljice koje bivaju ubrizgane u dublje slojeve kože. Ovim se podstiče uklanjanje nečistoća, masnoće i mrtvih ćelija, odnosno učinkovito se utiče na čišćenje kože. Takođe, mlazne mikrokapljice poboljšavaju mikrocirkulaciju krvi, podstiču proizvodnju kolagena i elastina, utiču na procese starenja pružajući koži elastičan izgled.

Ovaj tretman jednako je učinkovit i kod tretiranja različitih problema kože, poput akni, ožiljaka i hiperpigmentacija.

Upotreba seruma

Linije kozmetičkih seruma koje se koriste prilikom tretmana, napravljene su tako da sadrže sve potrebne sastojke koji će uticati na konkretne probleme kože.

Hidratantni serumi obično sadrže sastojke poput hijaluronske kiseline koji pomažu u zadržavanju vlažnosti kože. Ovi serumi ne samo da će hidrirati kožu, već će uticati na poboljšanje mikrocirkulacije kojom ćete dobiti zdrav i mladalački izgled kože.

Anti-aging serumi koji se koriste u Jet Peel tretmanu često sadrže sastojke s anti-aging efektom. To mogu biti retinoidi, peptidi i antioksidanti koji pomažu u smanjenju bora i poboljšanju elastičnosti kože.

Serumi za ujednačavanje tena obično su formulisani tako da sadrže sastojke kao što su vitamin C, niacinamid ili supstance koje mogu pomoći u smanjenju hiperpigmentacije i poboljšanju sjaja kože.

U nekim slučajevima, Jet Peel tretman može uključivati serume specifično formulisane za tretiranje određenih kožnih problema, poput seruma za akne, ožiljke ili osetljivu kožu. Kako bi se postigao najbolji rezultat, serumi se prilagođavaju potrebama klijenta, odnosno trenutnom stanju kože i ciljevima tretmana.

Inovativnim i neinvazivnim JetPeel tretmanom ne samo da ćete na nežan i bezbolan način revitalizovati kožu lica, već ćete vrhunskim serumima koji su prilagođeni vašim potrebama, dodatno poboljšati teksturu i sjaj vaše kože. Rezervišite svoj termin sada i doživite transformaciju kože kakvu zaslužujete!

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in