JetPeel – Tretman hidratacije

JetPeel tretman je revolucionarna metoda koja kombinuje kiseonik i tečnost, pružajući vašoj koži mlaz čiste hidratacije. Ovaj neinvazivan i efikasan tretman pruža trenutno poboljšanje uzgleda kože i teksture, vraćajući joj sjaj, uklanjajući znake stresa, umora i negativnih spoljašnjih efekata.

Mlazna tehnologija

Mlazna tehnologija koja kombinuje tečnost i kiseonik, odašilja mikro kapljice koje dopiru do dubine od 4,5 mm u kožu. Ovako preciznim aplikovanjem, JetPeel tehnologija omogućava tretiranje različitih regija i stanja kože – od onih najmanjih i najosetljivijih, bez bolova i iritacija.

Hidratacija kao temelj zdrave kože

U momentima kad se suočavamo sa prevelikim atmosferskim zagađenjem, koža zahteva veću i pažljiviju negu, kako bi se oduprela raznim negativnim stanjima. Hidratacija je ključna za očuvanje svežine, elastičnosti i zdravog izgleda kože, a JetPeel tretman se pokazuje kao idealna procedura za održavanje hidratacije i vitalnosti.

Hidrirana koža izgleda mlađe, svežije i elastičnije. Voda je ključni faktor za očuvanje kolagena, važnog za čvrstoću kože. Bez dovoljne hidratacije, koža može izgledati tamnije, a pore i bore izraženije. Takođe, ovo će doprineti sprečavanju pojave crvenila i iritacija, čineći je otpornijom na spoljašnje uticaje.

JetPeel u borbi protiv starenja

Važnost hidratacije posebno dolazi do izražaja u borbi protiv procesa starenja. Dehidrirana koža brže pokazuje znakove starenja, kao što su fine linije i bore. Redovnim JetPeel tretmanima, koža zadržava vlagu, održava svoju elastičnost i usporava proces starenja, čineći vas mlađima i svežijima.

U Studiju Namaste, možete doživeti pravo iskustvo JetPeel tretmana. Nemojte dozvoliti da vaša koža pati od dehidracije, pružite joj tretman koji zaslužuje. Osvežite svoj izgled i osećajte se sjajno u vlastitoj koži.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in