JetPeel uređaji u Studiju Namaste

Kako bi kožu negovali na pravi način i pružili ono što joj je zaista potrebno, stalno smo u potrazi za inovativnom tehnologijom, koja će pored kozmetike, dati brze, efikasne i vidljive rezultate. U Studiju Namaste se trudimo da vam omogućimo upravo to, pa u našoj ponudi možete pronaći tretmane najsavremenijim uređajima za negu kože između kojih se nalazi JetPeel tehnologija koja donosi neverovatne rezultate.

JetPro Duo i JetPro ToGo

JetPro Duo podiže JetPeel tretman na viši nivo, kombinujući terapiju LED svetlom sa mlaznom tehnologijom u istoj, simultanoj JetLED tretmanskoj sesiji kako bi osigurali brže i vidljive rezultate. LED dodaci JetPeel ručnog nastavka baziraju se na razvijenoj NASA tehnologiji, dostupnoj u dve talasne dužine svetlosti – crvenoj i plavoj. Ovo su klinički dokazane talasne dužine koje su idealne za tretiranje problema poput finih linija, znakova starenja, blagih do umerenih akni i pigmentacija.

JetPro ToGo je kompaktan, prenosiv JetPeel uređaj, koji je jednostavan za transport. Iako mali i ekonomičan, ovaj uređaj je podjednako učinkovit.

Benefiti LED svetla na kožu su različiti i zavise od njegove boje, pa tako crvena LED svetla prodiru duboko u kožu stimulišući proizvodnju kolagena, povećavajući mikrocirkulaciju što podstiče poboljšanje teksture epidermisa i smanjenje finih linija i bora. Takođe, crvena LED svetla imaju antiinflamatorno dejstvo.

Plava LED svetla imaju antibakterijska svojstva, regulišu lučenje sebuma i smanjuju upale čime efikasno pomažu u rešavanju problema sa aknama, ali i drugim kožnim stanjima. Takođe, bitan su saveznik u borbi tamnih fleka i postinflamatornih hiperpigmentacija koje su vrlo često upornije i od samih akni.

DoubleJet i TripleJet

Serija JetPeel ručnih nastavaka, među kojima su DoubleJet i TripleJet, doprinose dodatnoj efikasnosti tretmana. Sa „rukavom“ koji štiti i ujedno pruža viši kvalitet mlaza, nastavci omogućavaju bolji pilin i infuziju. Različite vrste nastavka, poput SingleJet Narrow, DoubleJet i Vacuum Handpiece + Tips omogućavaju prilagođavanje tretmana specifičnim potrebama kože klijenata.

Idealan izbor za sve tipove kože

Uz JetPeel tehnologiju i JetPro Duo uređaj, vaša koža će moći da uživa u bezbednom, efikasnom i inovativnom tretmanu. Učinkovitost LED svetala u kombinaciji sa mlaznom tehnologijom pružiće rešenje za različite probleme kože, a uz pomoć JetPeel nastavaka obezbediće lepu, glatku i osveženu kožu.

Bez obzira da li želite da se oslobodite finih linija i sitnih bora ili rešite određena stanja i probleme, ovaj uređaj je savršen izbor za tretman kože u Studiu Namaste, sertifikovanom distributeru.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in