Kako trajno da smršate i rešite se celulita?

Pitanje „kako da trajno smršam i rešim se celulita?“ muči pojednako i žene i muškarce ma kojeg doba bili i svi žele da dobiju trajan rezultat. Na potpuno promenu životnih navika iz korena mnogi nisu spremni, a dijete mahom imaju tzv. jo-jo efekat, te nezadovoljstvo izgledom ponovo se vrati kao stari nerešivi problem. A da li zaista mora da bude tako?

Stručni tim Studija Namaste Vas uverava da ne mora! Naši brojni zadovoljni klijenti uspešno su se rešili viška masnih naslaga, celulita, preoblikovali svoje telo i na kraju čitavog procesa iz našeg studija izašli zadovoljni i srećni jer konačno izgledaju onako kako su oduvek želeli, a u čemu im do tada restriktivne dijete i iscrpljujući treninzi nisu pomogli. A kako smo mi onda to uspeli? – sigurno se pitate.

Otkrićemo Vam tajnu – reč je o kombinaciji tri vrste tretmana koje sprovodimo u našem Studiju Namaste: EMBODY, Endosfera i Mesojet.

ENDOSFERA – najpopularniji metod u borbi protiv celulita i akumuliranja masti i toksina u nogama i zadnjici. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana – dolazi do liftinga zadnjice, redukuje se izgled pomorandžine kore, učvršćuju mišići, izbacuju toksini i višak tečnosti, te tako postiže osećaj “lakih nogu”. Reč je o otpuno neinvazivanom, komfornom i sigurnom tretmanu, a prema pričama zadovoljnih korisnika, uočljivo se razilikuje od svih ostalih tretmana koji rešavaju pomenuta stanja kože.

MESOJET – tretman kojim lečimo nesavršenosti kože izazvanih celulitom, zatim opuštene kože i lokalizovanog nakupljanja masti. Zasniva se na emisiji visoko frekventnih radio talasa, iskorišćavajući veoma visoku toplotnu energiju koju proizvodi klijentovo telo kada je izloženo RF talasima.
Upravo ovaj metod je idealan za tretiranje celulita jer podstiče eliminaciju nagomilane masnoće u nogama, bedrima, gluteusu, rukama i stomaku.

Želite da trajno da smršate i izgledate za zategnuto, rešite se celulita i masti? Onda se prepustite timu Studija Namaste i izgledajte zdravo i negovano! Zakažite svoju kombinaciju tretmana već danas i uz našu pomoć, iskustvo i znanje konačno ostvarite svoj san!

Vaš Studio Namaste

Recommend
Share
Tagged in