Prednosti laserske epilacije

Lepa i negovana koža u velikoj meri govori o ženi, njenim životnim navikama i brizi o lepoti. Zdrav izgled kože nije nedostižan, ali ono što ga dodatno može narušiti jesu uporne dlačice koje se bez obzira na uklanjanje ponovo pojave.

Metode uklanjanja dlačica su razne koliko i njihovi efekti, među kojima i oni negativni poput brzog rasta novih dlaka ili pak urastanja istih, pa čak i pojave neravnina i ranica na koži. Rešenje ovih problema se, ipak, može naći u jednom tretmanu – laserskoj epilaciji.

Metode uklanjanja dlaka

Nijedna metoda eliminisanja dlačica vam neće obezbediti dugotrajno glatku kožu. Zašto? Zbog toga što su sve one privremene. Upotreba brijača doneće vam kratkotrajne rezultate, depilacija voskom, osim što je bolna ne može garantovati da ćete čak i do tri nedelje zaboraviti na ponovo uklanjanje dlaka, pogotovo u vreme letnjih meseci, kada nam se čini da dlačice rastu brže nego inače.

Dakle, sve ove metode su prevaziđene i gotovo ne efikasne. Upravo je to razlog zbog kojeg one nisu opcija sve većem broju žena, koje se odlučuju da svoje poverenje pruže laserskoj epilaciji i dugotrajnom uklanjanju dlaka. Zvuči dobro, zar ne?

Šta je laserska epilacija?

Laserska epilacija je svetski priznata metoda koja uz pomoć laserske svetlosti trajno i ciljano eliminiše dlačice sa svih delova tela. Jaki laserski snopovi prolaze kroz kožu, dovoljno duboko da dopru do folikule dlake. Jaka toplota koja se ovom prilikom emituje dolazi do pigmenta folikule dlake i uništava je zajedno sa njenim DNK zapisom, što znači da ih u potpunosti uklanja i da one više neće rasti.

Benefiti tretmana

Pored toga što trajno uklanja dlačice sa svih delova tela, laserska epilacija je odličan izbor jer ne postoji nikakva mogućnost od pojave alergija, iritacija ili bilo kojih drugih neželjenih reakcija. Pored toga što uspešno rešava problem uraslih dlaka, rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Ova metoda nije bolna, što je mnogim ženama izuzetno važno. Laseri koji se upotrebljavaju ovom prilikom emituju neonizujuće zračenje koje ni na koji način ne ugrožavaju zdravlje, a s obzirom da ciljano deluju na koren dlake ne mogu oštetiti deo oko nje. Oni čak i pozitivno deluju na tonus kože, koja će bez upornih dlačica izgledati mnogo bolje.

Laserska epilacija u Studiju Namaste

Studio Namaste obezbediće vam pravi ugođaj kada je ovaj tretman u pitanju zahvaljujući aparatu Diolaze, vodećem aparatu kada je o laserskoj depilaciji reč. Ovaj tretman podrazumeva nekoliko serija kako bi se ispratile sve faze prirodnog rasta dlake, na kraju kojih ćete dobiti glatku kožu bez neželjenih dlačica.

Broj tretmana zavisiće od jačine i boje dlačica, dela tela na kojem se tretman radi, ali i tena. Između dva tretmana nije preporučljivo koristiti bilo koje vrste depilacije, osim brijača.

Više o tretmanu možete pročitati OVDE.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in