Limfna drenaža protiv celulita

Limfna drenaža je dreniranje, odnosno odvod i tok potkožne tečnosti preko limfnih puteva i odlična je u borbi protiv celulita. Ovom metodom se stimuliše protok limfe ka venskoj cirkulaciji, odakle se potiskuje ka srcu, čime se vrši detoksikacija organizma i otečenim ekstremitetima se vraća realan obim. Razlikuje se od ostalih vrsta masaža po tome što se koristi drugačija tehnika – lagani pritisak na limfne čvorove.

Ukoliko ste stalno pod stresom, dobar deo dana provodite sedeći, slabo se krećete i ne hranite se baš najpravilnije, posledice ovakvog života ili već osećate ili vas tek čekaju: loša prokrvljenost tkiva – posebno nogu, zadnjice i stomaka, nakupljanje otpadnih produkata metabolizma, oticanje nogu, celulit i proširene vene. Limfna drenaža u Studiju Namaste predstavlja pravo rešenje za vas.

Ukoliko se primenjuje preventivno, limfna drenaža ima veoma pozitivno dejstvo na oslobađanje organizma od nakupljenih toksina, celulita, otoka i osećaja težine. U estetici je limfna drenaža obavezan sastavni deo anticelulit tretmana i tretmana mršavljenja. Limfnom drenažom detoksikujemo i regenerišemo tkiva, eliminišemo nusprodukte metabolizma, umanjujemo edeme, ubrzavamo protok krvi i limfe, uravnotežujemo telesnu tečnosti i pozitivno delujemo na mišićni, nervni i imunološki sistem.

Pozitivni učinci limfne drenaže

  • smanjivanje edema
  • smanjivanje obima nogu
  • poboljšanje cirkulacije
  • razgradnja i eliminacija celulita
  • učvrščivanje i poboljšanje tonusa kože
  • izbacivanje toksina
  • aparativna limfna drenaža sigurnija je od ručne limfne drenaže jer nema opasnosti od grešaka

Više o Limnoj drenaži u Studiju Namaste pročitajte ovde. Svakako je poželjno kombinovati je sa drugim tretmanima poput Ručne anticelulit masaže, Endosfere, Maderoterapije, Vacuslim 48 i Body Former.

Recommend
Share
Tagged in