Neinvazivni tretman preoblikovanja tela

Proces preoblikovanja tela najbolje je opisati kao proces transformacije koji podrazumeva mnogo više od samog gubitka kilograma. Iako veoma zahtevan, on se može ubrzati neinvazivnim procedurama poput Med2Contur tretmana zahvaljujući njegovoj revolucionarnoj tehnologiji koja uspešno uklanja masne naslage, eliminiše celulit i zateže kožu na potpuno siguran način.

Sigurna alternativa liposukciji

Ova procedura je vremenom dobila zasluženo mesto među vodećim tretmanima za preoblikovanje tela. Zahvaljujući svojoj revolucionarnoj tehnologiji, Med2Conture pruža odmah vidljive rezultate – prosečno smanjenje obima tela od 2,5 cm do čak 6 cm nakon prvog tretmana, garantujući bezbednost i efikasnost. Med2Contour je sigurniji od liposukcije na određenim mestima poput unutrašnje strane kolena ili delova ispod bokova, a ukoliko se bojite igala i operacije, ovaj tretman biće pravi izbor za vas.

Benefiti tretmana

Med2Conture je specijalno razvijen ultrazvučni uređaj koji kombinuje delovanje niske i visoke ultrazvučne frekvencije koju omogućavaju dve snažne glave ultrazvuka pod posebnim uglom, integrisane u aplikator, vakuum i posebna sonda za limfnu drenažu.
Ultrazvuk se do sada pokazao kao najbolja nehirurška metoda za uklanjanje celulita i masnih naslaga. Naime, tretman deluje trenutno – razbija opnu masnih ćelija i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna, efikasno ga uklanjajući.
Efikasnost tretmana dodatno pospešuje limfna drenaža, koja sledi nakon ultrazvuka. Njena važnost ogleda se u tome što se mnogo brže izlučuju oslobođene masti, ubrzava cirkulacija i izbacuje višak tečnosti.
Nakon tretmana se nastavkom za zatezanje i učvršćivanje kože osigurava glatka koža bez neravnina i poboljšava njena tekstura.

Broj tretmana Med2Contour varira od osobe do osobe i zavisi od stanja kože i željenih rezultata. Preporučuje se serija tretmana, najmanje šest, kako bi se postigao najbolji efekat.
Važno je napomenuti da je uvođenje fizičke aktivnosti važno kako bi se postignuti rezultati održali. Ukoliko pak niste ljubitelj treninga, dovoljno je da svega pola sata dnevno posvetite trčanju ili brzom hodu. Verujemo da ćete se posle ovoga osećati odlično i vremenom produžiti vreme izvođenja ovih aktivnosti.

Više o tretmanu pročitajte na našem sajtu i pripremite se za predstojeću letnju sezonu.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in