Novi izazov Studija Namaste „Namaste - Voli sebe”

Verujemo da se sećate „Namaste Change me“ projekta Studija Namaste. Ovog puta, odlučili smo se za mesec Namaste izazova pod nazivom „Voli sebe“ namenjen onima koju su spremni na promene, spremni da postanu šampioni u ljubavi, samopouzdanju i lepoti.

Kako Namaste izazov izgleda?

Izazov podrazumeva da se Vi prepustite stručnom Namaste timu koji će vas kroz mesec dana voditi ka boljem ja! Članovi tima biće vaši lični treneri – joga ili fitnes vežba vaš je izbor, nuditi psihološke savete, zdrave i ukusne recepte i naravno, neizostavne rituale za lepotu. Svakodnevno upotpunićete svoje vreme nečim kvalitetnim i popraviti raspoloženje!

Cilj ovih izazova je da malim koracima jačate svoju vitalnost, zdravlje, lepotu, samopouzdanje i sreću! Cilj nam je da na kraju ovih mesec dana izazova sebi kažete „Bravo!“ jer samo zadovoljne osobe kreiraće zdravo životno okruženje.

Prva nedelja izazova

Ponedeljak

Ponedeljak je odličan dan da započnete nešto novo. Zbog toga smo mi odabrali baš taj dan, 18. septembar za početak našeg izazova. Prvi izazov bio je važan i pun simbolike, idealan kao prvi u nizu. Naizgled jednostavno, ali izuzetno važno, naši klijenti su stali ispred ogledala i gledajući u svoj odraz izgovorili snažno „Hvala“ i „Namaste“. „Namaste“ kao pozdrav koji govori „Svetlost u meni klanja se svetlosti u tebi“.

Utorak

Zatim je usledio pozdrav suncu – vežba koja pokreće i popravlja raspoloženje. Zašto je ova vežba važna? Ona zagreva telo, ojačava mišiće i zglobove, povećava fleksibilnost kićme i kukova, povećava protok krvi u telu i jednostavno predstavlja odličan početak vežbanja.

Sreda

Sreda je bila idealan dan za digitalni detoks! Činjenica je da u brzom životnom ritmu naš pametni telefon predstavlja idealnog saputnika. Međutim, dobrobiti povlače i one negativne posledice kao što je prekomerna upotreba istih. Sami smo svesni viška vremena koje svakodnevno odlazi na društvene mreže, zatim negativnih i bespotrebnih informacija koje opterećuju naš um.

Uz savete kako sprovesti digitalni detoks, ovaj dan bio namenjen porodici, prijateljima i sebi.

Četvrtak

Kakav bi ovo izazov bio ako ne bi spomenuli zdravu i ukusnu hranu koja nagrađuje sva čula! Četvrti dan bio je namenjen zdravoj i izbalansiranoj ishrani uz dodatak recepta za ukusan obrok.

Petak

Svesni stresa koji užurbana svakodnevnica donosi, odlučili smo da sa vama podelimo par vežbi koje će vam pomoći da se razmrdate i lakše pregurate dan. Počeli smo sa vežbom disanja koja pomaže da se usresredimo na sadašnji trenutak, oslobodimo negativnih misli i u svemu tome fokusiramo na sebe. Ukoliko niste ispratili ovaj dan izazova, predlažemo vam da isprobate Headspace aplikaciju i oprobate se u meditaciji.

Subota

Šesti dan u nedelji bio je namenjen kreativnosti. Pisanje, slikanje,fotografisanje… sve ono što odmara vaš um i podstiče kreativnost bilo je dozvoljeno u ovom danu. Volite da plešete – uradite to. Napravite plan uređivanja vašeg omiljenog kutka – ništa lakše! Uživali smo u procesu stvaranja i subotnjem izazovu.

Nedelja

Poslednji dan bio je za vas. Podstakli smo učesnike izazova da dan prilagode sebi na način na koji njima odgovara uz nekoliko naših predloga. Bilo da su odlučili da naprave spa dan u svom domu, provedu vreme uz omiljenu knjigu ili film ili pak zakažu opuštajući tretman verujemo da su uživali u zadnjem danu prve nedelje izazova.

„Namaste – Voli sebe“ izazov uvod je za formiranje ekskluzivnog Namaste kluba sa nizom benefita za članove – od saveta do popusta i poklona u Studiju Namaste. Ovo će biti zajednica u kojoj ćemo se međusobno podržavati, podsticati u ostvarivanju postavljenih ciljeva, jačati samopouzdanje i korak po korak postati bolji za sebe. Bićemo Namaste šampioni koji u sebi nose snagu promene!

Dalje Namaste izazove možete pratiti putem instagram profila Studio Namaste. Podelite svoje uživanje u zajednici #NamasteVoliSebe i podstaknite i druge da nam se pridruže.

Recommend
Share
Tagged in