Neinvazivno preoblikovanje tela

U svetu kozmetičkih preparata i estetskih zahvata mogućnosti izbora su ogromne. Ono što nam se nudi, predstavlja se kao idealno rešenje za sve probleme, od onih postojećih do onih mogućih i vrlo često nerealnih. Već duže vreme su se estetske procedure predstavljale kao nešto što je neophodno, da je određeni tip građe nepoželjan, a zatim i da je postojanje nekih sasvim prirodnih i realnih stanja na našem telu pogrešno. Međutim, ovo se u poslednje vreme menja, jer iako još uvek postoje ideje o tome kako postići savršen izgled, u prvi plan se stavlja zdravlje i nega tela neinvazivnim aparatima i tretmanima.

Pribegavanje različitim rešenjima

Promene koje se javljaju tokom godina, umnogome zavise od genetike, ali i životnih navika. Veliki broj žena bori se sa viškom kilograma, odnosno masnim naslagama, upornim celulitom i promenama koje su ostavile posledice na telu. Mnogima od njih su potrebna dodatna rešenja ovih problema, pa se često okreću invazivnim tretmanima poput liposukcije.

Liposukcija jeste jedna od najpoznatijih zahvata estetske hirurgije, koja prodrazumeva sukciju odnosno isisavanje masnog tkiva i naslaga kako bi se telo preoblikovalo i dovelo do željenog oblika. Iako spada u minimalno invazivne procedure, postoje idealne neinvazivne i jednako učinkovite zamene. Jedna od njih je tretman oblikovanja tela Med2Contour aparatom.

Aparat koji ruši sve rekorde

Med2Contour aparat je idealna alternativa operativnoj liposukciji, jer daje gotovo identične rezultate u preoblikovanju tela, uklanjanju masnih naslaga, zatezanju kože i uklanjanju celulita. Njegova prednost se između ostalog ogleda i u tome što je sigurniji u oblikovanju pojedinih delova kao što su kolena, unutrašnja strana bedara, deo iznad kolena ili deo ispod boka. Jednostavno, ovim aparatom se uklanja dovoljno masnih naslaga da se telo oblikuje, a da se ne jave nikakvi deformiteti kože.

Kako Med2Contour radi?

Med2Contour je specijalno razvijeni ultrazvučni uređaj koji kombinuje delovanje niskih i visokih ultrazvučnih frekvencija, omogućenih dvema ultrazvučnim glavama koje su pod posebnim uglom integrisane u aplikator, a vakum i posebna sonda za limfnu drenažu pružaju odmah vidljive rezultate. Ono što ovu proceduru čini efikasnijom je i mogućnost kombinovanja sa drugim tretmanima.

Broj tretmana koji će biti potreban zavisi od osobe, odnosno željenih rezultata i stanja kože i zahteva konsultacije sa lekarom, a dugotrajnost rezultata zavisi od načina života nakon tretmana. Zdrava ishrana i vežbanje su preko potrebni. Fizička aktivost bar 30 minuta dnevno, osiguraće vam dugotrajnost postignutih rezultata.

Ako se bojite igala, noža i operacija, a želite da ostvarite rezultate slične liposukciji, tretman Med2Contour aparatom je pravi izbor za Vas.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in