Phisio Natura u Studiju Namaste

Čuveni italijanski brend kozmetike Physio Natura ističe se svojim jedinstvenim, prirodnim i holističkim pristupom nege kože. Posvećen kombinovanju nauke i prirode, ovaj brend stvara proizvode koji ne samo da neguju kožu već promovišu ukupno blagostanje, stavljajući poseban naglasak na lepotu i zdravlje kože.

Prirodna rešenja za različite tipove kože lica

Physio Natura nudi specifične linije proizvoda za negu lica, prilagođene različitim tipovima kože. Bez obzira da li je vaša koža masna, osetljiva ili ste u potrazi za učinkovitim anti-age tretmanima, ovaj brend kombinuje visokokvalitetne prirodne sastojke poput biljnih ekstrakata i esencijalnih ulja kako bi pružio hidrataciju, umirenje i obnovu kože.

Posebno osmišljena formulacija proizvoda, dizajnirana je da neguje, hidrira i revitalizuje kožu lica istovremeno održavajući njen prirodan balans.

Sa fokusom na nauku i prirodu, ovi proizvodi obećavaju holistički pristup koji podržava zdravlje i sjaj kože.

Nega kože tela sa Physio Natura

Kad je reč o nezi tela, Physio Natura predstavlja linije proizvoda poput blata, bandaž traka, detoks tretmana, anticelulit proizvoda i tretmana za topljenje masti. Ovi proizvodi pružaju sveobuhvatnu negu, nudeći revitalizaciju i obnavljanje kože tela. Svaki proizvod je dizajniran da podrži prirodne cikluse kože, naglašavajući lepotu i vitalnost.

Održivost i etičke prakse

Physio Natura ne samo da razvija proizvode koji podstiču zdravlje vaše kože, već se zalaže i za održivost. Kroz ekološki prihvatljivo pakovanje i odgovorno korišćenje resursa, brend ističe svoju posvećenost očuvanju okoline.
Pored toga, sastojci koji se koriste u ovoj kozmetici ni na koji način nisu dobijeni od životinja. Ove vrednosti dele svi distributeri brenda, što osigurava da nijedan proizvod nije testiran na životinjama.

Budući da u Studiu Namaste negujemo prirodan izgled kože, proizvode ovog brenda rado koristimo u našim tretmanima. Upustite se u svet Phisio Natura kozmetike i zakažite svoj tretman!

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in