Rekli su o Studiju Namaste 

Sa velikim zadovoljstvom želimo da podelimo sa Vama objavu Instagram Magazina „Na moj način“ gde je naša Zorica Milošević dala intervju u vezi trendova neinvazivnih i bezbolnih, a veoma efikasnih tretmana zatezanja kože, topljenja masti i celulita, liftinga tela i lica, a koje možete sprovoditi u Studiju Namaste. Veliko hvala Brankici Treskavici na poverenju i lepim rečima!
U nastavku prenosimo objavu u celosti:

Mnogo puta sam rekla da ću predstavljati samo tretmane na koje bih otišla, a to su oni koji daju efekte, ali ne bole. Zato danas i pričam sa Zoricom Milošević, vlasnicom „Studija Namaste“, Njihov novi aparat “mesojet” pravi savršenu kombinaciju sa endosferom, o kojoj sam već pisala, a rezultat je – manji obimi i velika redukcija celulita.

Mesojet, koji je novost u našem studiju, funkcioniše tako što radiofrekvencija stimuliše naše tkivo, da sopstvenu temperaturu upotrebljava za eliminaciju celulita. Bukvalno ravna svaku neravninu na telu. Ne preterujem kad kažem da je to najjači lifting i za lice i za telo, a efekti se vide posle svakog tretmana. Toliko je komforan da klijenti, bukvalno, spavaju.

Na samom početku tretmana na telo se nanese kontaktni gel ili krema, koja je provodnik za monopolarnu ili bipolarnu struju. Na koži nema čak ni crvenila, a kad se radi lice odmah po završetku tretmana možete da se našminkate.

Već smo pomenuli da predstavlja idealan spoj sa endosferom, a uverena sam da će još dugo tako biti. Juče je bio klijent koji je radio samo dva mezodžeta u kombinaciji sa endosferom i izgubio je tri cm obima.

Znamo da endosfera pomaže topljenje masti i uklanjanje celulita, da se zahvaljujući njoj koža zateže, mišići stimulišu, a gluteus samo od jednog tretmana podiže dva santimetra. Preporuka je da se uradi 10-12 tretmana. Prvi je uvek lagan, da bi se izbegla upala mišića. Ako ste u boljoj kondiciji možete ga raditi svakog drugog dana. Ukoliko niste, a da ne biste dobili upalu mišića, idemo jednom u tri dana.

Recommend
Share
Tagged in