Kompletan spa doživljaj u Studiju Namaste

Povremeno je beg od svakodnevnih obaveza i stresnog života neophodan svima. Upravo vas takvi trenuci pozivaju u Studio Namaste! U ovom blogu otkrijte luksuzne tretmane koje nudimo, prepustite se uživanju, aromatičnim mirisima i obnovite svoje telo i dušu.

Detox tretman tela

Preporučujemo da svoj spa dan započnete tretmanom detoksikacije tela i na ovaj način pripremite telo za ostale tretmane. Detoksikacija pomaže u otvaranju pora, uklanjanju toksina iz kože i opuštanju mišića.

Preporučujemo vam Detox & Antistress tretman sa aromatičnim blatom koji pruža potpunu relaksaciju. Ovaj tretman podrazumeva upotrebu blata, koje se sastoji od mineralne vulkanske magme i eteričnih ulja bora, i nanosi se na telo. Holistički pristup ovom tretmanu ima dugu istoriju koja datira unazad do drevnih civilizacija. Blato stimuliše cirkulaciju, ima antistres efekat i opušta mišiće.

Tretman je posebno koristan za psihofizičku relaksaciju i oporavak tela nakon dugog perioda rada ili sedenja.

Tretman lica

Nakon što ste opustili telo, vreme je da se posvetite vašem licu. Za to vam preporučujemo potpun tretman lica, koji uključuje čišćenje kože, blagi enzimski piling, umirujuću masku za lice, voćne kiseline i opuštajuću masažu kako biste poboljšali njenu cirkulaciju i tonus.

Takođe, možete razmotriti i JetPeel Bi-Phasic tretman za postizanje blistave i sveže kože. Ovaj dvofazni tretman koristi dva seruma sastavljena od hijaluronske kiseline različite molekularne težine, biljnih matičnih ćelija, bio-peptida i vegetalnih matičnih ćelija, koji se primenjuju tokom iste sesije naizmenično.

Masaža

Kako biste upotpunili svoje wellness iskustvo, na kraju se prepustite rukama naših terapeuta i uživajte u raznovrsnim masažama. Ukoliko usled modernog načina života imate bolove u leđima ili neki drugi vid tegoba, verujemo da će vam terapeutska masaža pružiti olakšanje i opuštanje.

Ako želite potpuno spa iskustvo, razmislite o našim masažama toplim svećama, prirodnim školjkama ili himalajskim solima.

Masaža toplim svećama podrazumeva upotrebu posebnih kozmetičkih sveća s voskom obogaćenim aromatičnim uljem. Miris sveće dodatno doprinosi vašoj relaksaciji, a topli vosak greje i opušta telo i budući da sadrži hranljive sastojke, revitalizuje kožu i čini je nežnom.

Masaža školjkama predstavlja inovativni prirodni tretman. U ovom postupku, školjke se zagrevaju uz pomoć Termopower vrećica ispunjenih vulkanskim pepelom i dragocenim mineralima. Ovaj proces stvara prijatnu i konstantnu toplotu tokom masaže, pružajući duboko opuštanje i terapeutske dobrobiti.

Slično tome, himalajske soli se tokom tretmana takođe greju i održavaju temperaturu u opsegu od 30°C do 70°C. Himalajske soli su bogate različitim mineralima koji obogaćuju kožu i poboljšavaju njen izgled. Ova masaža podstiče cirkulaciju, podržava limfni sistem i pomaže telu da se oslobodi toksina i mišićne napetosti.

Kombinacija ovih tretmana pružiće vam nezaboravno i sveobuhvatno spa iskustvo u Studiju Namaste. Ovaj luksuzan spa dan omogućiće vam da revitalizujete svoje lice i telo, i oslobodite se stresa. Nagradite sebe posebnim trenucima opuštanja i pažnje!

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in