Studio Namaste - darivanje

Poznato je da je Studio Namaste pionir kada su u pitanu najnoviji neinvazivni tretmani lica i tela. O efikasnosti metoda koje tretiraju najrazličitije probleme koji pogađaju svaku savremenu ženu govore neverovatni rezultati mnogobrojnih zadovoljnih klijenata. Zbog toga je Studio Namaste odlučio da u darivanju iz magazina „Natural Health“ pokloni Indiba tretman.

ŠTA JE INDIBA ACTIV?

Efikasnost tretmana Indiba Activ dokazana je hiljadama tretmana koji se svakodnevno obavljaju širom sveta.

Reč je o radiofrekventnoj terapiji koja se može koristiti samostalno ili uz manuelnu terapiju za postizanje brzih i efikasnih rezultata u rehabilitaciji i oporavku, performansama i lečenju bolova. Indiba Activ radiofrekventna terapija namenjena je za široki spektar terapija u akutnim i hroničnim fazama lečenja. Indiba Activ terapiju u Studiju Namaste možete sprovoditi bilo da se profesionalno bavite sportom ili da ste rekreativci. Takođe se može koristiti za lečenje problema sa karlicom i za fizio estetiku. Važno je da napomenemo da ne postoje kontraindikacije kod pacijenata sa metalnim protezama!

Reč je o potpuno bezopasnoj, bezbednoj i efikasnoj metodi. Integracijom dva režima rada CAP i RES, omogućava se kombinacija sub-termalnih i termalnih efekata.

Više o tretmanu pročitajte ovde.

Recommend
Share
Tagged in