Studio Namaste za magazin Hello

Studio Namaste je renomirani beogradski salon koji se ističe po širokoj paleti tretmana i usluga koje pruža. Poznat po svojoj posvećenosti i kvalitetu usluga, Studio Namaste je stekao poverenje mnogobrojnih klijenata, koji su mu odani dugi niz godina.

Revolucionarna JetPeel tehnologija

Jedan od najtraženijih tretmana svakako je JetPeel, neinvazivna procedura koja koristi mlaznu tehnologiju visokog pritiska za primenu hranljivih supstanci u dublje slojeve kože. Ovaj tretman postao je veoma popularan kod mnogih žena, ali i muškaraca zbog svoje efikasnosti u regulisanju različitih problema sa kožom i poboljšanju njenog izgleda.

Iako je samostalno veoma efikasan, JetPeel tretman se često kombinuje sa drugim tretmanima poput mikrodermoabrazije ili hemijskog pilinga, kako bi se postigao bolji efekat. Bezbolan je i ne zahteva nikakvo vreme oporavka, što ga čini idealnim izborom za one koji žele efikasan i brz tretman za negu kože.

U Studiju Namaste koriste se JetPro Duo i Jet To Go, proizvedeni od strane kompanije TavTech, svetskog lidera u proizvodnji jet aparata. JetPro Duo podiže tretman na viši nivo, kombinujući efekte LED terapije sa tehnologijom mlaznog pristiska, prilagođavajući se individualnim potrebama i tipovima kože.

Efikasnost JetPeel tretmana u Studiju Namaste, prepoznata je od tima srpskog lifestyle magazina Hello, na čijim stranama možete čitati više o njemu i benefitima koje donosi koži.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in