Fascella - visokokvalitetan tretman u Studiju Namaste

U svetu fizikalne terapije i rehabilitacije, Fascella se ističe pružanjem visokokvalitetnih tretmana postavljajući time standarde u ovoj oblasti. Ovaj prilagodljiv aparat u svom radu kombinuje radiofrekventnu i miofascijalnu terapiju donoseći time revolucionarne rezultate u unapređenju zdravlja i izgleda.

Inovativna terapija

Savremena tehnologija koja odlikuje Fascella aparat garantuje bezbednost i efikasnost u terapiji bola, rehabilitaciji, ali i estetskoj medicini. Vrhunski učinak postiže se kombinacijom RF dubinskog zagrevanja, alatki za miofascijalnu relaksaciju (MFR) i stimulacijom niskofrekventnim električnim talasima (LF).

Zahvaljujući učinkovitoj tehnologiji, tretmanom se postiže poboljšanje elastičnosti vezivnog tkiva, cirkulacija i ćelijski metabolizam. Efikasno se tretira širok spektar stanja, masno tkivo i bore.

Kako Fascella radi?

Sinergija terapija za oslobađanje fascije čini ovaj aparat izuzetno korisnim u različitim tretmanima.

Neverovatan učinak aparat postiže kombinacijom dubinskog zagrevanja (RF), alatkama za miofascijalnu relaksaciju (MFR) i stimulacijom niskofrekventnih električnih talasa (LF) sve uz kombinaciju takozvanih magičnih rukavica. Ova kombinacija omogućava da oslobađanje vezivnih tkiva, oslobađanje vezivnih tkiva, fluidnost unutar tela i ubrzava terapijski postupak.

Posebno dizajnirane, prilagodljive glave omogućavaju i tretiranje lica i područija oko očiju bez bojazni od ikakvih negativnih reakcija.

Fascella i estetska medicina

Fascella aparat se učinkovito koristi u estetskoj i anti-age medicini. Njegova široka primena uključuje vraćanje vitalnosti licu i telu, podsticanje proizvodnje kolagena, hidrataciju, učvršivanje, podizanje i prosvetljavanje kože. Aparat takođe utiče na eliminaciju prvih znakova starenja – finih linija i bora. Takođe, ovaj aparat svojim delovanjem može uticati i na gubitak masnih naslaga.

Fascella i sportske povrede

Kada je reč o sportistima, aparat se pokazao izuzetno korisnim u pripremi i oporavku pre i nakon takmičenja, lečenju, ali i prevenciji daljih povreda. Ovo se postiže povećavanjem elastičnosti mišića, efikasnom uklanjanju otoka i sindroma prenaprezanja.

Na kraju, Fascella se ističe kao bezbedan, visokokvalitetan tretman, prilagođen individualnim potrebama, proizveden u skladu sa najnovijim međunarodnim standardima medicinskih uređaja, obezbeđujući vrhunsku sigurnost i kvalitet.

Od sada tretman ovim aparatom možete zakazati u Studiju Namaste.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in