Tretman za hidrataciju - Phisio Natura

Priča Phisio Natura kozmetike započinje pre tri decenije u renomiranoj laboratoriji u Pulji. Od samog početka posvećeni su kreiranju kozmetičkih proizvoda koji ne samo da zadovoljavaju potrebe pojedinaca, već su kreirani u skladu sa okolinom.

Tim stručnjaka svakodnevno je posvećen stvaranju prirodne kozmetike čiji su aktivni sastojci pažljivo odabrani iz različitih delova Italije, čineći ih autentičnim.

Svojim holističkim pristupom brend inspiriše korisnike da brinu o sebi na sveobuhvatan način, podstičući balans između tela, uma i duha. Održivost, prirodne formule i posvećenost optimalnom zdravlju i lepoti kože čine ovaj brend jedinstvenim i traženim na tržištu kozmetičkih proizvoda.

Saznajte koje su prednosti tretmana za hidrataciju brenda Phisio Natura.

Harmonija prirode

Linija za hidrataciju, pruža vrhunsku negu posebno prilagođenu različitim potrebama kože.

Kremu za dubinsku hidrataciju karakteriše jedinstvena kombinacija organske brusnice, maslinovog ulja, shea butera i provitamina B5. Ova formulacija obezbeđuje intenzivnu hidrataciju i posebno je namenjena suvoj i veoma suvoj koži. Sa druge strane, lagana hidratantna krema kombinuje morski kolagen i provitamin B5 stvarajući nežnu teksturu koja je pogodna za normalnu i kombinovanu kožu.

Formulacija ovih proizvoda dodatno je obogaćena UV filterima, te ove kreme pružaju sveobuhvatnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka.

Proizvodi su pažljivo su osmišljeni kako bi pružili profesionalcima snažne saveznike u postizanju optimalne hidratacije, ishrane i zaštite kože.

Kućna nega

Linija za hidrataciju pored proizvoda za profesionalnu negu, nudi proizvode namenjene upotrebi u kućnim uslovima.
Hidratantna krema za lice obogaćena morskim kolagenom, pro vitaminom B5 i elastinom će zahvaljujući svojoj, istovremeno laganoj i bogatoj teksturi, biti idealna za hidrataciju normalne i kombinovane kože.

Organska brusnica, maslinovo ulje, shea puter i pro vitamin B5 formulacija je sastojaka koja se nalazi u kremi za dubinsku hidrataciju. Pored ove jedinstvene kombinacije sastojaka, krema uključuje i pšenične klice i arganovo ulje te je idealna za upotrebu kod suve i veoma suve kože. Oba proizvoda sadrže UV filtere.

Izgled profesionalnog tretmana

Profesionalna upotreba proizvoda za hidrataciju Phisio Natura podrazumeva određeni protokol koji započinje temeljnim čišćenjem lica i vrata mlekom za čišćenje, nakon čega se tonikom vraća neophodna ph ravnoteža kože.

Nakon pilinga koji se nanosi kružnim pokretima, na lice se u dubokom sloju nanosi krema Armonija (Harmonija) koja će obezbediti dubinsku hidrataciju i ishranu kože posebno na njenim najsuvljim delovima. Na kraju tretmana nanosi se Phisio Natura rebalans tonik i Armonija lagana hidratantna krema.

Očaravajući spoj prirodnih sastojaka i stručnosti u formulaciji čini ove proizvode esencijalnim alatima za postizanje holističke lepote koja traje. Pružite koži profesionalne tretmane kozmetikom Phisio Natura u Studiju Namaste.

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in