Zorica Milošević – Studio Namaste – Novogodišnji intervju 

Studio Namaste je omiljeno mesto onih koji žele da budu i ostanu prirodno lepi i negovani. Takođe, to je mesto gde su dobra nega i adekvatni saveti zagarantovani. Ono što nikada ne manjka jesu visok nivo ljubaznosti i profesionalnosti, kao i inovativnost u pogledu tretmana.
Početkom nove godine uvek se sumiraju rezultati i postavljaju novi ciljevi i želje.

S tim u vezi, kakva je bila prethodna godina i šta planira u 2020-oj, otkriva nam vlasnica Studija Namaste, Zorica Milošević.

1. Misao vodilja Studija Namaste je „Prirodno lepa“. Takođe, prilikom tretmana koje radite u Vašem salonu koriste se isključivo organski preparati kao i neinvazivne metode. Koliko je takva vrsta poslovanja zahvalna danas, kada većina želi instant rezultate i/ili da liče na neku poznatu ličnost?

Studio Namaste se uvek drži svog slogana „Prirodno lepa”, s tim u vezi takav stav imaju i naši klijenti. Ma koliko se nekima činilo da je i dalje aktuelan trend da se putem raznih hiruških intervencija stvaraju „klonovi“, osećam potrebu da naglasim da je to vreme prošlo i da su prirodna lepota i prirodan izgled u modi i da će zauvek biti.

Pobornik sam neinvazivnih tretmana poput Jet Peel-a i Renew lift-a, kojima je Studio Namaste napravio revoluciju u Srbiji, a na sreću i naši klijenti upravo žele da bez skalpela tretiraju svoju kožu, a pre svega lice. Lice je ono što prvo primetimo u komunikaciji i veoma je važno da bude pravilno negovano, hidrirano i zato nudimo klijentima najbolje i najefikasnije tretmane, kao i organsku kozmetiku.

Izabrali smo ovaj put, iako možda na prvi pogled nije lak ukoliko pogledamo tržišnu ponudu raznih instant tretmana. Da smo na dobrom putu pokazuje to što nam se klijenti uvek vraćaju, a još lepši osećaj je kada nam dolaze preko preporuke. Upravo to je pokazatelj da smo na pravom putu.

2. Kada je pravo vreme za tretmane? Koje tretmane preporučujete tokom zime?

Uvek je pravo vreme za tretmane. Koža je naš najveći organ i potrebna joj je nega od rođenja. Konkretno tokom zime koža trpi veliki stres zbog hladnoće, parno grejanje je isušuje i neophodna je pravilna hidratacija i nega. Moja preporuka je da tokom se tokom zime radi dubinska hidratacija, Jet Peel, zatim hemijski pilinzi za hiperpigmentaciju i masnu kožu.

Zima je pogodna i za tretman trajne epilacije, kao i uklanjanje kapilara, ali i fizičke promene – ukoliko rešite posle praznika da krenete sa dijetom i treninzima, savršena dopuna su tretmani Endosfera i Body former, kojima možete istopiti masti, ukloniti celulit i podići tonus kože.

Tokom proleća pogodno je raditi antiage tretmane i hidrataciju, kao i lasersku lifting sintezu kolagena, zatim Renew lift i mnoge druge. Možete na našem sajtu pročitati sve o tretmanima u Studiju Namaste, kao i na sekciji bloga savete u vezi nege kože, te odabrati neki od tretmana i posetiti nas. Uvek smo tu za sve savete i konsultacije.

3. Kroz Studio Namaste na dnevnom nivou prolazi puno klijenata i neretko je teško zakazati tretman. Upravo to govori da su Vaši klijenti zadovoljni uslugom i da se uvek vraćaju.
Možete li nam reći za koju situaciju “pre i posle“ ili na koje ovladavanje estetskog izazova ste najponosniji?

U Studio Namaste dolaze ljudi sa problemom, a izlaze bez njega i sa osmehom na licu. Njihovo zadovoljstvo naš tim čini najsrećnijim. Zaista je vrlo malo potrebno da budete zadovoljni svojim izgledom, a prvi korak je dolazak u Studio Namaste.

Uspešno smo rešili nebrojeno problematičnih koža punih akni, zatim ispucale kapilare, Rozaceu, tretmane kose… Najponosniji smo na tretmane Jet Peel i Renew lift, to je zaista dobra investicija u sebe i dobra podloga za budućnost.

4. Koji su Vaših top 5 tretmana za negu lica:

1. Dubinska hidratacija
2. Jet Peel
3. Bioloski tertmani
4. Lifting lica
5. Voćne kiseline

5. Vaše želje klijentima u 2020.godini…

Volite sebe, negujte svoju dušu, kožu i telo!
Budite hidrirani, pijte puno vode i vitamin c!

I pre svega – budite Prirodno lepi!

Recommend
Share
Tagged in