ZELENA KAFA

NAJSAVREMENIJI TRETMANI

ZA MRIŠAVLJENJE I SKIDANJE CELULITA

Jedan od najpopularnijih i najefikasnijih tretmana mršavljenja, lečenja celulita i topljenja masnih naslaga upravo je anticelulit tretman Zelena kafa.

Pre svega, želimo da vas podsetimo da Studio Namaste kožu svojih klijenata neguje isključivo neinvazivnim metodama i organskom kozmetikom, budući da je prirodna lepota imperativ našeg poslovanja.

Celulit i masne naslage su neprijatelji broj jedan kako žena, tako i muškaraca. Moderan i brz način života primorava nas da duže vreme u toku dana sedimo, jedemo ne tako zdravu hranu, ne pijemo dovoljno vode, a to sve vodi do usporenog metabolizma i gojenja.

Međutim, celulit imaju i mršave osobe, pa čak i one koje se zdravo hrane i redovno treniraju. Za to su zaslužni stres i genetska predispozicija.

Anticelulit pakovanje tela

Anticelulit pakovanje tela je izuzetno popularan tretman zasnovan na organskoj zelenoj kafi. Inače na svetskom tržištu spada u jedan od najpopularnijih anticelulit tretmana.

Za efekte nakon tretmana je dobijena najprestižnija svetska nagradau kategoriji anticelulit nege. Pored jakog anticelulit efekta tretman je odličan i za fino oblikovanje i zatezanje kože tela.

Anticelulit pakovanje zelenom kafom stimuliše izbacivanje masnoće i suvišne vode iz organizma i reguliše metabolizam, što ga dodatno čini izuzetno atraktivnim. Efekti su trajni tokom dužeg vremenskog perioda.

Anticelulit tretman sa zelenom kafom

Anticelulit tretman sa zelenom kafom ima slične efekte kao i anticelulit pakovanje tela, jer je takođe zasnovan na organskoj zelenoj kafi.

Razlika je u tome što je ovaj tretman izuzetno koncentrovan, tako da se visokim sadržajem ekstrakta zelene kafe postižu jaki i brzi efekti. Tretman ima izuzetno naglašene anticelulit efekte i utiče i na oblikovanje i zatezanje kože tela.

Preporučuje se osobama koje imaju veće probleme sa celulitom ili onima koji se opredeljuju za brze rezultate.

Kako zelena kafa deluje na organizam?

Tretman stimuliše izbacivanje masnoća i suvišnih voda iz organizma i reguliše metabolizam. Stoprocentno čista mikronizovana zelena kafa, prirodno bogata hlorogenom kiselinom, polisaharidima, proteinima i esencijalnim uljima, čini kožu glatkom i poboljšava njenu teksturu.

Tretman kao jedan od najdelotvornijih anticelulit tretmana u svetu vidno smanjuje sunđerasta područja na koži tela kao i područja sa celulitom. Ovaj tretman preporučuje se i muškarcima i vrši se i lokalno na stomaku.

Tretmanima sa zelenom kafom zaista možete doći do vidljivih rezultata veoma brzo, ali je važno i da promenite stil života: da unosite više vode, zdravo se hranite i budete fizički aktivni.

  • Zelena kafa u prahu: 98%
  • Kukuruzni skrob: 2%
  • Koncentrat zelene kafe
  • Anticelulit efekti
  • Sprečava akumulaciju slobodnih radikala
  • Hidrira i zateže kožu
  • Aktivira lipolizu
  • Odličan diuretik

Cena Anticelulit tretmana sa zelenom kafom zavisi od toga da li se radi u serijama ili ne, kao i da li se koristi ampula ili ne. Više o cenama možete videti OVDE.

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE