RENEW LIFT

Neinvazivno podmlađivanje i liposukcija

u studiju namaste

Renew Lift – tretman za podmlađivanje briše 5 do 10 godina sa Vašeg lica za samo jedan dan! Reč je o jednom od omiljenih tretmana klijenata i klijentkinja Studija Namaste.

Renew lift tretmanom vršimo neinvazivno podmlađivanje kože uz pomoć ultrazvučne tehnologije, koja postepenim zagrevanjem tkiva budi ćelije i aktivira ih, podstiče stvaranje kolagena, te zateže i podiže kožu.

Ultrazvuk visokog intenziteta, koji je do sada bio dostupan samo u medicini, dobio je svoju više nego opravdanu primenu i u estetici. Njime se neguje, hrani i hidrira koža, ali i veoma uspešno rešava problem izboranosti i opušene kože.

Renew Lift ima široku primenu, a Studio Namaste je jedini u regionu koji, pored tretmana podmlađivanja lica, radi i tretmane smanjenja masnih naslaga Renew Lift aparatom.

Nakon tretmana počinje proces prikazivanja rezultata, a konačan rezultat vidljiv je dva do tri meseca nakon tretiranja, a efekat traje i do 2 godine!

Dakle, osim što pružamo face lifting bez operacije, omogućili smo klijentima upravo takvu i potpuno bezbednu liposukciju.

Zaboravite na skupe hirurške intervencije, igle, skalpel i bolni oporavak, jer Renew Lift nudi bezbolno i neinvazivno rešenje.Renew Lift tretman potpuno bezbolno postiže rezultate koje je do sada imala samo estetska hirurgija. Iskustva i fotografije naših zadovoljnih klijenata govore više od reči. Uverite se i Vi u delotvornost Renew Lift tretmana i pružite Vašoj koži zdravu negu!

Face lifting i liposukcija bez operacije

Razlika između Renew Lift tretmana i estetske hirurgije je ključna. Renew Lift je prirodan, bezbolan i neinvanzivan način podmlađivanja kože. Face Lifting podrazumeva hirurško zatezanje lica. Dakle, operacija, koja se izvodi u anesteziji. Bolna je i zahteva vreme za oporavak. To je mehaničko zatezanje kože.

Ovakav vid podmlađivanja ostavlja i ožiljak, koji je često sakriven u kosmatom delu glave. Face lifting zahteva da boravite u bolnici nekoliko dana. Zavoji se uklanjaju tek nakon 5 dana, a konci nakon dve nedelje. Utrnulost ušiju traje i do tri meseca!

Kod drugih invazivnih tretmana, kontraindikacije mogu biti zastrašujuće i trajno vam ugroziti zdravlje i izgled. Nažalost, one su i česte, a rizici su veliki. Kod Renew lifta to nije slučaj.

Liposukcija zahteva bolnički tretman, dug i bolan oporavak. Nakon Renew Lift tretmana nastavljate svoje dnevne obaveze bez ikakvih problema i bolova.

Redukovanje masnih naslaga nikada nije bilo lakše i bezbolnije.

Sa velikim samopouzdanjem tvrdimo da je invazivnim metodama podmlađivanja lica i redukcije masnih naslaga došao kraj!

Renew Lift ne samo da pruža iste rezultate, već i neguje kožu!

Zato, nemojte da se dvoumite i tražite izgovore. Jedan od najtraženijih tretmana za nehirurško podmlađivanje na svetu, dostupan je i Vama. Po najpovoljnijim cenama!

Kome je namenjen Renew tretman?

Renew Lift tretman preporučujemo podjednako osobama ženskog i muškog pola gde su primetni prvi ili dugotrajniji znaci starenja. Ovaj tretman preporučujemo i osobama sa proširenim porama, oštećenjima od UV zračenja i slabijim tonusom.

Velike rezultate Renew Lift postiže kod osoba koje su naglo izgubile kilažu i kod kojih je koža opuštena i rastegnuta. Tretman se preporučuje i pušačima zbog promenjenog tonusa, boje i bržeg starenja kože. Pored toga, Renew Lift je odličan izbor za očuvanje zdrave kože, održavanje lepote i mladalačkog izgleda, kao redovan tretman nege.

Međutim, primarna i nepogrešiva indikacija za Renew Lift je svakako opuštena koža. Koža može biti blago, srednje ili ekstremno opuštena: Blagu opuštenost karakterišu proširene pore i blago izražena suzna brazda. Deluje kao da je koža počela da klizi na dole.

Srednja opuštenost se prepoznaje po borama oko očiju, padom očnih kapaka i blagom pojavom podbratka.

Ekstremna opuštenost kože je u slučajevima dubokih bora, primetne izboranosti po celom licu, gubitka konture donje vilice i dugog podbratka.

U kojim regijama se primenjuje Renew Lift? Kakvi su rezultati?

Renew Lift tretman za podmlađivanje je idealan za sledeće regije: lice, vrat, dekolte, obraze, čelo i podbradak.

Renew Lift veoma uspešno rešava problem viška masnih naslaga na drugim delovima tela. To su najčešće abdomen, bokovi, nadlaktice, butine i potkolenice.

Česta indikacija za Renew Lift tretman je i suviše opuštena koža, nastala usled naglog gubitka velikog broja kilograma.

Prvi rezultati vidljivi su odmah nakon tretmana.

Pošto je reč o aparatu čiji je osnovni zadatak da probudi ćelije i podstakne ih na stvaranje kolagena, konačni rezultati vidljivi su tek nakon tri meseca. Uz redovnu negu, efekti se zadržavaju do čak dve godine.

Za što bolje rezultate i produžen efekat, preporučuju se ponovni tretmani, jednom, do dva puta godišnje.

  • Ublažavanje u uklanjanje bora
  • Smanjenje pora
  • Podmlađivanje dekoltea i vrata
  • Smanjenje i uklanjanje podbratka
  • Definisanje konture donje vilice
  • Ublažavanje i uklanjanje podočnjaka
  • Podizanje gornjih kapaka
  • Podizanje obraza
  • Smanjenje masnih naslaga

Renew Lift iskustva

Gospođa Mila je jedna od naših prezadovoljnih klijenata. Javila nam se zbog preosetljive kože oko očiju, spuštenih kapaka i izraženih podočnjaka. Ovo su njene impresije.

„Ne bih volela da ovo zvuči kao klasična reklama, ali tretman je stvarno neverovatan! Javila sam se u Studio Namaste potpuno očajna, nakon tromesečne borbe sa alergijskim dermatitisom oko očiju.

Od agresivnih lekova, masti i krema, koje su mi lekari prepisali i koje sam koristila, koža je bila skoro potpuno “izjedena”, tanka, upaljena i veoma bolna. Zorica je predložila Renew Lift i dubinsku hidrataciju JetPeelom. Za samo dve nedelje sve se povuklo. Crvenilo je nestalo, podočnjaka više nije bilo, koža je bila potpuno regenerisana. Apsolutno fenomenalno!

Moram da pohvalim profesionalizam i ljubaznost devojaka u studiju Namaste. Svidelo mi se što nema veštačke pretencioznosti i foliranja. To je danas zaista retko, svi glume neki High class.

Zorica i dame pružaju vrhunsku uslugu, maksimalnu profesionalnost, iskrenu zabrinutost i želju za trajnim rešenjem problema! Atmosfera koja tamo vlada je prijatna, ambijent je divan… Svima ih preporučujem.

Moram priznati da sam razmišljala o tretmanu mezonitima, ali Renew Lift je učinio da ta odluka sačeka bar 15-ak godina.

Ranije nisam mogla da zamislim da napustim stan bez šminke, a sada u mojoj 50 i nekoj sa velikim samopouzdanjem uživam nenašminkana. Zar to nije najbolja preporuka?

Zaista sam prezadovoljna i hvala Studiju Namaste.“

STUDIO NAMASTE - RENEW Lift

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE