ABSOLUTE HYDRATION

ABSOLUTE HYDRATION

tretman za hidrataciju lica

Tretman za dubinsku hidrataciju lica sa biljnom hijaluornskom kiselinom indikovan je kod klijenata sa primetno smanjenom hidratacijom kože (gubitkom vode).

Naime, ukoliko je Vaša koža suva i hrapava na dodir, to je prvi znak da joj nedostaje jedan nadasve važan element tela – voda.

Gubitkom vode koža postaje osetljiva na spoljašnje uticaje, lako puca, smanjena je njena zaštitna uloga od štetnih spoljašnjih faktora, brže se stvaraju bore na čelu, oko očiju i oko usana, prisutan je svrab i koža poprima grubi izgled.

tretman Absolute Hydration

Optimalan nivo hidriranosti kože ključni je preduslov njenog lepog izgleda bez obzira na tip kože i starosno doba. Sa naprednim hidrantnim koncentratom i hidrirajućom maskom baziranim na hijaluronskoj kiselini i patentu Aqua Chrono, ovaj savršeno osvežavajući tretman vraća koži mekoću i sjaj.

Osećaj suvoće i zatezanja nestaje, ten je osvežen, a u koži je uspostavljen optimalan nivo hidratacije. Tretman je primarno namenjen za hidrataciju izuzetno suve kože.

Studio Namaste tretira kožu klijenata isključivo organskom i najkvalitetnijom kozmetikom, te na taj način veoma brzo dolazi do poboljšanja ne samo izgleda kože, već i njene funkcije. Ukoliko imate suvu kožu, naša topla preporuka je tretman lica Thalion kozmetikom – Absolute Hydration.

Kome je tretman namenjen?

Tretman je namenjen za hidrataciju suve i dehidrirane kože. Preporučuje se i kao uvodni tretman u svaku seriju tretmana. Nemojte čekati da Vaša koža ostane bez najbitnijeg elementa (vode), već preventivno hidrirajte svoje lice, kako pomoću tretmana, tako i redovnim unosom vode.

Ciljevi tretmana:

  • Hidratacija kože
  • Jačanje barijerne funkcije kože
  • Sprečavanje transepidermalnog gubitka vode
  • Hyaluronic Acid – 100% biljna hijaluronska kiselina povećava hidrataciju kože u toku 24h.
  • Aqua Chrono – patent koji održava hidrataciju kože 72h. U periodu od 4 nedelje za 20% se smanjuje transepidermalni gubitak vode.
  • Thali Source – koncentrat polisaharida i oligosaharida iz braon alge. Izuzetno hidrira površinski sloj kože i smanjuje gubitak vode.
  • Rice Bran Oil – ulje dobijeno iz omota pirinča bogato vitaminom E i esencijalnim masnim kiselinama. Obnavlja fleksibilnost, unapređuje komfor i elastičnost kože.
  • Oil Extract Sargassum – uljani ekstrakt smeđih algi regeneriše ćelije.

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE