ACNE CONTROL

ACNE CONTROL

tretman lečenja akini

Ukoliko imate problematično i nečisto lice – akne, mitisere i milije, Studio Namaste Vam nudi tretman za lečenje akni organskom Thalion kozmetikom – Acne Control.

Reč je o tretmanu koji targetira uzročnike pojave akni i komedona na koži, leči ih i sprečava njihovu ponovnu pojavu, za razliku od mnogih tretmana na tržištu koji leče samo posledice.

Tretman Acne Control Thalionov je odgovor na izazove u nezi problematične i aknozne kože. Obrnutnom filozofijom tretman targetira uzročnike, a ne posledice zbog čega je idealna preventivna nega kod kože tinejdžera kao i kože sklone nastanku akni.

Tretman se bazira na salicilnoj kiselini, kaolinu i ekstraktima algi koje snagom zajedničkog delovanja pročišćuju kožu. Dodatno se stimuliše keratinizacija i detoksikovanje kože.

Redovnom negom se uspostavlja regulativa procesa prekomernog lučenja sebuma, matira i umiruje koža, a istovremeno joj se pruža optimalan stepen hidriranosti kako bi se izbeglo isušivanje.

Kome preporučujemo ovaj tretman?

Tretman za aknoznu kožu i problematičnu kožu, kako tinejdžera, tako i odraslih ljudi.

Zašto nastaju akne i mitiseri?

Ovaj problem pogađa gotovo sve generacije i zna veoma dugo da traje i ostavi posledice u vidu neprijatnih ožiljaka ukoliko se ispravno ne tretira.

Lice je prvo što uočimo kod drugih ljudi, a nečisto i problematično lice ne samo što može da ostavlja utisak nebrige, neurednosti i nedostatka lične higijene, već može i da utiče na pad samopouzdanja.

Čest uzrok povećanog broja akni i mitisera može biti neki hormonski ili neki drugi dizbalans, više o tome možete pročitati na našem blogu klikom ovde.

U svakom slučaju, nema potrebe da brinete. Dovoljno je da se javite Studiju Namaste i zakažete tretman za lečenje akni – Acne Control i time ćete već biti na pravom putu ka rešenju ovog problema. Tretman traje 60 minuta.

  • Detoksikacija kože
  • Pročišćavanje pora
  • Sprečavanje nastanka akni i komedona
  • Salicylic acid – deluje antimikrobno i stimuliše keratinizaciju kože.
  • Acne System – moćan regulator sebuma. Sadrži olenoleinsku kiselinu iz lišća maslinovog drveta koi smanjuje seboreju.
  • Zinc sulfate – limitira sekreciju seruma.
  • Green clay – apsorbuje masnoću.
  • Allantoin – oporavlja, umiruje i hidrira kožu.

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE