OXYGEN BOOSTER

OXYGEN BOOSTER

TRETMAN LICA ZA MUŠKARCE

Ono šta Studio Namaste razlikuje od drugih kozmetičkih salona jeste pojednaka briga kako o klijentkinjama, tako i o klijentima. Predstavljamo Vam OXYGEN BOOSTER – tretman lica za muškarce.

Dugo je postojao mit da su kozmetičke usluge namenjene mahom ženama, te da se muškarci stidljivije odlučuju za odlazak kod kozmetičara. Naši tretmani namenjeni su za oba pola i sa ponosom možemo da kažemo da su rezultati podjednako uspešni.

Pre svega, neophodno je da Vas informišemo da je muška koža po samoj strukturi i debljini drugačija od ženske kože. To zahteva i različitu brigu o koži.

Koža je 20% deblja kod muškaraca. Vezivno tkivo je isprepleteno s čvršćom mrežom kolagenskih vlakana pa samim time izgleda čvršće i zategnutije. No to nikako nije razlog da muškarci ne vode brigu o svom licu i ispravno ga neguju. Iako je deblji i grublji, epiderm muškaraca zbog svakodnevnog brijanja gubi svoju elastičnost i vlagu. Čak i usled promena godišnjih doba dolazi i do promena na našoj koži, zato je važno redovno da je negujemo.

Kako fizički uticaj ima negativno dejsvo na kožu, tako ima i psihički kao što je stalni stres, koji i te kako može da utiče na izgled umorne i opuštene kože lica. U cilju zaštite i reparacije muške kože preporučuju se tretmani lica koji u potpunosti odgovaraju specifičnoj muškoj koži i pružaju mu svu potrebnu negu.

Studio Namaste za Vas nudi kozmetičke tretmane lica i tela, te ekskluzivni kozmetički tretman organskom kozmetikom Thalio za njegu lica muškaraca – Oxygen Booster. Reč je o tretmanu visokih performansi za reparaciju i protiv umora lica koji svojim sastojcima stimuliše regeneraciju kožu i daje joj energiju kako bi uklonila tenziju i znake umora obnavljajući njenu energiju oslabljenu svakodnevnim aktivnostima.

Oxygen booster tretman lica za muškarce u Studiju Namaste treba da se radi minimum 6-8 puta godišnje. Reč je oksigenizaciji i prevenciji starenja kože muškaraca.

Cilj tretmana:

  • Oksigenizacija kože
  • Revitalizacija kože
  • Hidratacija kože

Thalion nega namenjena muškoj koži

Pažljivo selektujući komponente iz okeana, Thalion je kreirao negu specijalno prilagođenu muškoj koži. Sa ciljem da se jednim tretmanom koža osveži, hidrira i povrati osećaj komfora stvoren je Oxygen Booster tretman lica za muškarce.

Srce tretmana čini patentiran aktivni kompleks prisutan samo u proizvodima za muškarce – Algoskin Cx koji intenzivno obnavlja energiju kože. Momentalni rezultati tretmana jesu pročišćena i osvežena koža. Ujedno tretmanom se prevenira rano starenje kože uzrokovano štetnim delovanjem slobodnih radikala i ublažavaju vidljivi znaci starenja.

  • Algoskin Cx – obnavlja energiju ćelije, poboljšava njen metabolizam i vraća vitalnost.
  • Ulva lactuca – pospešuje elastičnost kože.
  • Vitamin C – oslobađa kožu od slobodnih radikala i stimuliše sintezu kolagena i elastina.
  • Centella asiatica – stimuliše sintezu kolagena. Zateže i regeneriše tkivo.
  • Provitamin A – reguliše keratinizaciju i sprečava atrofiju kože.

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE