TRETMAN LICA SA DNA POLIPEPTIDIMA

DNA POLIPEPTIDI

protiv prvih znakova starenja

Iako bi za starenje kože najlakše bilo da krivimo genetiku, zapravo je istina da način života najviše utiče na to kada će se pojaviti prve bore. Ukoliko ste primetili prve znake starenja, preporučujemo Vam tretman lica sa DNA polipeptidima.

Pravilnom negom možemo da sprečimo i odložimo znakove starenja na našem licu.

Životne navike zajedno sa spoljašnjim faktorima kao što su UV zraci, zagađenje vazduha i smog uzrokuju oksidativni stres i dovode do starenja kože i pojave tamnih fleka, a klimatske promene vode do viška lučenja sebuma i isušivanja kože.

Konzumiranje cigareta i alkohola, kao i loša ishrana potencijalno može da utiče na nastanak akni i problema sa kožom kao što su rozacea, atopijski dermatitis i psorijaza.

Osim toga i psihološki stres, nedostatak sna i fizičke aktivnosti takođe narušavaju kožnu barijeru, ali i hormonski disbalansi koji se javljaju u pubertetu, tokom menstrualnog ciklusa, trudnoće ili menopauze. Takav narušeni izgled kože doprinosi i gubitku samopouzdanja, a umesto da se posegne za ispravnim rešenjem, nedostaci se prekrivaju slojevima šminke koja dodatno pogoršava stanje kože i ne da joj da diše.

Zapamtite – koža je organ i neophodno joj je da diše i da se ispravno hrani i hidrira! Bilo da ste zapostavili stanje svoje kože ili tek sada osvestili da imate problem i želite da ga rešite, znajte nije kasno (ali zaista!), treba da nam se obratite jer mi imamo rešenje za Vas!

Studio Namaste je poznat po najboljoj organskoj kozmetici, stručnom osoblju i najsavremenijim kozmetičkim preparatima.

Ukoliko imate problem sa nepravilnostima na licu, ožiljcima, hiperpigmentacijom i flekama i želite da vratite sjaj i lepotu svojoj koži, zakažite Tretman sa DNA Polieptidima organske kozmetike Pevonia Botanica u Studiju Namaste.

aktivni sastojci u službi zdrave kože

Tretman sa DNA ampulama, kako se drugačije skraćeno naziva, namenjen je koži lica sa proširenim porama, hiperpigmentacijama i ožiljcima. Preparati (ampule) koji se koriste u tretmanu sadrže veliku koncentaciju dezoksiribonukleinske kiseline koja na kožu deluje tako što za kratko vreme sužava pore i zaglađuje sitne ožiljke. Već nakon jednog tretmana rezultati su više nego vidljivi.

Pored DNA polipeptida, tretman sadrži koncentrovan diactil boldin koji snažno utiče na izbeljivanje najdubljih hiperpigmentacija na koži. Diacetil boldin daje blistavost i vraća mladalački sjaj koži.

Tretman je popularan i kao tretman hidratacije. Tretman ima jake efekte na dubinsku hidrataciju, jer preparati sadrže veliku količinu hijaluronske kiseline.

 • DNA polipeptid
 • Sorgum
 • Diacetil boldin
 • Hijaluronska kiselina
 • Umanjenje sitnih bora
 • Usporavanje starosti
 • Ublažavanje ožiljaka na licu
 • Uobličavanje finih linija lica
 • Posvetljavanje kože lica
 • Zatezanje kože lica
 • Hidriranje kože

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE