VITAMINSKE AMPULE

IDEALNO REŠENJE

za održavanje lepote kože

Dobra nega kože važna je tokom čitave godine, jer Sunce, zima, vetar, štetni spoljašnji uticaji, kao i neadekvatna nega veoma stresno deluju na kožu.

Vitaminski tretman lica idealno je rešenje da preventivnim tretmanom održavate lepotu i sjaj Vaše kože.

Ukoliko niste sigurni kakav vid tretmana bi bio dobar za stanje Vaše kože, Studio Namaste Vam toplo preporučuje posebne tretmane lica sa vitaminskim ampulama, kojima ćete upravo pružiti koži redovnu negu i zaštitu od svakodnevnih negativnih uticaja.

Reč je o ampulama sa vitaminima A, E , C, propolisom i aloa verom, koji su potrebni kada je reč o očivanju zdravlja kože.

Svaka od ovih ampula namenjena je drugačijem tipu i stanju kože zbog čega doprinosi rešavanju različitih problema i produžava zdrav i svež izgled vašeg lica.

KAKO AMPULE DELUJU?

Tretman sa Vitaminom C – ovaj tretman sadrži veliku količinu koncentrata vitamina C koji regeneriše i hidrira kožu, vraća joj svežinu i mladalački sjaj.

Kome je tretman vitaminom C namenjen?

Osobama koje su izložene štetnim uticajima spoljašnje sredine: pušenje, aerozagađenje, prekomerno izlaganje UV zracima, kao i lošim prehrambenim navikama, neadekvatnom fizičkom aktivnošću i stresu, što se na koži ogleda kao niz nesavršenosti, poput:

  • Hiperpigmentacije (fleke)
  • Fine linije i bore
  • Dehidrirana, perutava koža sa proširenim porama, sitnim ožiljcima i oslabljenim tonusom
  • Crvenilo i ispucali kapilari
  • Sklonost upalnim procesima

 

Tretman sa Propolisom za umirenje kože – ovaj tretman je savršen za umirenje osetljive kože. Propolis deluje antibakterijski pa se može koristiti za umirenje kože sa upalnim procesima.

Kome je namenjen tretman sa Propolisom?

Osetljivoj, nečistoj koži jer je moćan antimikotik, antiseptik i antioksidant, te ga to čini jednim od najboljih sastojaka za balansiranje problematične kože. Sprečava širenje bakterija i poboljšava obnavljanje kože.

Vitaminski tretman za suvu i dehidriranu kožu – tretman je na bazi vitamina A i E i idealan je za suvu i dehidriranu kožu.
Nakon tretmana koža je regenerisana, hidrirana, meka i sveža.

Kome je namenjen ovaj tretman?

Preporučljiv je bez obzira na godine, najpre zato što čisti kožu lica i eliminiše nakupljene toksine. Vitamin A i E jačaju imunitet lica i podstiču stvaranje kolagena i elastina, što zajedno doprinosi boljem izgledu kožu.

Tretman sa Aloe Verom za umirenje kože – tretman sa aloe verom je idealan za kožu sa rozaceom, kožom sa dosta akni i oštećenja. Nakon tretmana prošireni kapilari postaju znatno manje vidljivi.

Kome je namenjen ovaj tretman?

Osobama sa suvom, oštećenom i dehidriranom kožom, kožom sklonom iritacijama, proširenim kapilarima, rozaceom, kao i aknoznoj koži. Aloe vera sprečava rast bakterija i gljivica i ubrzava regeneraciju ćelija. Upravo zbog toga tako uspešno rešava kožne probleme.

Kako izgleda tretman sa vitaminskim ampulama?

Svaki od tretmana sadrži vitaminski koktel seruma, maski i gelova. Započinje se uklanjanjem šminke, masažom lica, vrata i dekoltea, zatim sledi piling koji tonizuje, omekšava i čisti kožu.

Na sve to se nadovezuje intenzivna nega vitaminskim ampulama i maskom, a završava dodatnom aplikacijom gela i kreme koje štite kožu. Tretman traje 60 minuta, a tretmane treba ponavljati u zavisnosti od stanja kože i uz konsultaciju sa stručnim licima iz Studija Namaste.

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE