BI-PHASIC glam time Anti-Aging JetPeel

*Tretman za momentalni sjaj i svežinu kože*

Nauka u službi lepote samo u Studiju Namaste – najmoćniji ANTI-AGING tretman JetPeel BI-PHASIC!

Otkrijte dvostruku ishranu i dvostruku efektivnost u tretmanu za osveženje kože koji uključuje dve formulacije za vrhunski lepu, mladalačku i podmlađenu kožu.

Formulisan tako da je do sada najnapredniji i najefikasniji tretman protiv starenja. Anti-Aging JetPeel Bi-Phasic je dvofazni tretman koji kombinuje dva komplementarna serumska kompleksa u jednoj sesiji.

Reč je o dve jedinstvene mlazne formule koje se koriste naizmenično. Ovo je tretman koji daje najbrže i najdugotrajnije anti-aging rezultate postignute sa mlaznom tehnologijom.

Glavni aktivni sastojci:

JetPeel Bi-Phasic 1 je sastavljen od hijaluronskih kiselina različitih molekularnih težina kako bi garantovali efikasnu penetraciju hranjivih sastojaka.
JetPeel Bi-Phasic 2 je poseban kompleks biljnih matičnih ćelija: crnog grožđa,soje, gardenia, jorgovana i capsicuma. Ova kombinacija stimuliše proteine kože da aktiviraju mikrocirkulaciju i iniciraju ćelijsku reprodukciju.
Bio-peptidi povećavajući stimulaciju fibroblasta odgovornih za elastin i kolagen, oni podstiču prirodno funkcionisanje kože kako bi pomogli da se uklone znaci starenja i poboljša zdravlje kože.
Vegetalne matične ćelije – Prirodno prisutne u telu pri rođenju, matične ćelije poboljšavaju podmlađivanje, pomažu u očuvanju zdrave kože i pojačavaju znake mladosti. Biljne matične ćelije, dobijene iz biljaka, podstiču ćelijsku stimulaciju i značajno poboljšavaju regeneraciju kože.
Takođe sadrži i betain, protein pirinčanih mekinja, protein soje, ekstrakt ekuisetuma i ekstrakt ehinacee, koji u kombinaciji sa biljnim matičnim ćelijama da stimulišu proteine kože, aktiviraju mikrocirkulaciju i podstiču regeneraciju ćelija.

JetPeel Bi-Phasic tretman u Studiju Namaste savršen je za: lice, bradu, vrat i dekolte, grudi, šake, ruke i bedra.

JetPeel BI-PHASIC se koristi kao jedan od najmoćnijih Anti-age tretmana.

 

Preporučuje se kao nedeljna serija od 5 sesija ili jedan “šok” tretman za momentalno firmiranje i glam efekat sjaja kože.

Anti-Aging Bi-Phasic je idealan za veoma duboke bore i veoma zrelu kožu.

Održavanje: Jedan tretman mesečno

Uklonite znakove starenja odmah i zakažite svoj JetPeel BI-PHASIC anti-age tretman u Studiju Namaste!

Nalazimo se u centru Beograda, na Vračaru u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Imamo obezbeđena tri parking mesta. Radno vreme Studija Namaste je svakog radnog dana od 09:00 – 21:00, a vikendom (subota 10:00 – 16:00, nedelja 11:00 – 17:00).
Brojevi telefona za zakazivanje su: 011/409-56-49 i 069/265-64-99
Budite prirodno lepi!
Dobrodošli!
Vaš Studio Namaste!