Pripremite se za leto u Studiju Namaste

Studio Namaste vam predstavlja savršen način da se što brže pripremite za letnje mesece i budete u svom najboljem izdanju za odmor! Embody tretman je savršen ukoliko za kratko vreme želite da dođete do savršene figure, a o njegovim prednostima je pisao i poznati magazin Lepota i Zdravlje. U nastavku ovog bloga saznajte kako za što kraće vreme u našem studiju možete oblikovati svoje telo za predstojeće letnje mesece.

Kako funkcioniše Embody?

Embody je revolucionaran tretman koji vam omogućava da uz opuštanje zategnete svoje telo i rešite se viška masti sa problematičnih delova tela poput stomaka.

Ovo je jedini aparat koji vam omogućava da izgradite mišiće i oblikujete telo na efikasan način. Embody koristi elektromagnetnu energiju visokog inteziteta koja uzrokuje 20.000 snažnih kontrakcija mišića tokom jedne sesije. Ovo znači da vaši mišići rade i jačaju dok se vi opuštate. Ovaj tretman je dokazano siguran i efikasan što dokazuju mnoge studije.

Abdomen je najčešći deo tela koji želimo da oblikujemo i izgradimo mišiće. To je sada moguće bez napornih treninga i dijeta. Prve rezultate možete videti već nakon prvog tretmana, a pozitivni efekti se nastavljaju i dve nedelje nakon završetka poslednjeg tretmana.

Najveća prednost Embody-a su vidljivi rezulati već nakon prvog tretmana, koji se nastavljaju poboljšavati tokom vremena. Takođe, ovaj tretman je potpuno neinvazivan i ne zahteva vreme oporavka, što znači da možete lako da se uklopite sa svakodnevnim obavezama.
Pored skidanja masnih naslaga sa abdomena, može vam pomoći i da dođete do oblikovanog gluteusa.

Embody u časopisu Lepota i Zdravlje

Časopis Lepota i Zdravlje prepoznao je ekskluzivnu ponudu Studija Namaste i istakao prednosti Embody tretmana. Osim toga, mnoge poznate ličnosti su prepoznale revolucionarnost Embody-a i redovno ga koriste kako bi održavali savršenu formu.
Ukoliko želite da saznate zbog čega Studio Namaste već dugi niz godina drži titulu jednog od najposećenijih beogradskih kozmetičkih salona, zakažite svoj termin i uz naš visoko obučeni tim stručnjaka na potpuno prirodni način dođite do savršenog izgleda!

Pronađite nas na adresi Hadži Milentijeva 32/1, Beograd i zakažite svoj termin pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80. Ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in