Podmladite se uz Renew lift u Studiju Namaste

Savremeni standardi lepote i zahtevi za negovanim, “savršenim” i istovremeno prirodnim izgledom podstiču sve veći broj žena na estetske zahvate koji vrlo često mogu biti rizični, bolni, zahtevni i iziskivati duži oporovak. Zamena estetskoj hirurgiji mogu biti različiti tretmani koje nudimo u našem studiju, a u nastavku ovog bloga možete pročitati više o neinvanzivnom tretmanu Renew lift i svim njegovim prednostima.

Kako funkcioniše Renew lift?

Renew lift tretman koristi ultrazvučnu tehnologiju uz pomoću koje se zagreva tkivo i bude ćelije čime se podstiče stvaranje kolagena – veoma važnog proteina koji hrani našu kožu i usporava njeno starenje. Ultrazvukom visokog intenziteta podiže se i zateže opuštena koža, a prvi rezultati vidljivi su već istog dana!

Tretiranje željenih područja Renew lift tretmanom pokazuje potpune rezultate nakon 2 do 3 meseca, a područja na kojima se tretman može primeniti jesu lice, vrat, dekolte kao i celo telo, te možete zaboraviti na hirurške zahvate poput face liftinga-a i liposukcije.

Prednosti Renew lifta u odnosu na estetsku hirurgiju

Sa Renew lift tretmanom ne morate razmišljati o ožiljcima, bolnim zahvatima, oporavku u bolnici i potencijalnim kontraindikacijama jer kod ovog tretmana one ne postoje!

Ovaj tretman na potpuno prirodan način podstiče zatezanje kože, bez invanzivnog načina zatezanja koje vrlo često i sa estetske strane može dati neželjene rezultate. Ono što ovaj tretman razlikuje od hirurških estetskih zahvata je što se može primenjivati i u slučaju prevencije, a ne samo smanjenja znakova starenja te može predstavljati idealan tretman za redovnu negu, očuvanje zdrave kože i mladalačkog izgleda.

Ovaj tretman preporučuje se i ženama i muškarcima, osobama kojima se koža opustila usled naglog gubitka kilograma, ženama posle porođaja kao i osobama sa proširenim porama.

Za poptuno prirodan mladalački izgled

Ukoliko ste ikad odustali od nekog estetskog zahvata ili tretmana u strahu da nećete izgledati prirodno ili da nećete dobiti željene rezultate, tretman Renew lift na potpuno prirodan način podstiče obnavljanje svega što vašoj koži nedostaje, te ne morate strahovati od neželjenih efekata.

Više o samom tretmanu, ali i iskustvu naše zadovoljne pacijentkinje možete pročitati OVDE.

Svoj termin zakažite pozivom na brojeve 011/409-56-49, 069/265-64-99, 069/555-40-80, a ponudu tretmana možete pogledati OVDE.

Recommend
Share
Tagged in