FORMA TRETMAN – ZATEZANJE LICA BEZ NOŽA!

Ukoliko imate opuštenu kožu lica i vrata to može biti prošlost budući da je u Studiju Namaste dostupan svetski hit – FORMA tretman. Reč je o neinvazivnom, pouzdanom, vrhunskom obnavljanju kože bez hiruškog zahvata. Dakle, ako ste mislili da zategnuto lice i vrat možete imati jedino ukoliko odete “pod nož” u zabludi ste jer vaš problem rešava Forma tretman i sve to sada je dostupno u Studiju Namaste.
Forma tretman izvodi se In Mode aparatom koji služi za obnavljanje kože i koagulaciju potkožnog tkiva. Na taj način zaobilaze se frakcioni laseri i hiruške procedure. Rezulati su sigurni i brzo viljdivi: poboljšava se ten, smanjuju kožnih neregularnosti i vraća mlađi izgled koži. U zavisnosti od stanja kože klijenta rezultati nekada mogu biti vidljivi već nakon prvog tretmana, a za određena stanja kože potrebna je i serija.

forma tretman beograd

Kako funkcioniše FORMA?

Forma je prvi samo-podešavajući, neinvazivni, termalni kožni tretman za duboko i ravnomerno stimulisanje tkiva. Koristi snagu radio frekvencije koja ravnomerno teče između elektroda pružajući prijatno termalno iskustvo uz neposrednu i naknadnu kontrakciju.
Forma tretman je alternativa hirurškom liftingu. Aparatom se remodeliraju postojeća kolagena vlakna i istovremeno se ubrzava sinteza novih, te se time postiže dugoročan rezultat. U ovoj proceduri koja će za vreme koje vam je potrebno za ručak učiniti svakog da izgleda mlađe, ne postoji period oporavka.

forma tretman beograd

Benefiti:

  • Zateže kožu, poboljšava tonus, ispravlja bore i čini je zdravijom i svežijom
  • Stimuliše stvaranje novog kolagena i poboljšava elastičnost
  • Smanjuje proširene pore na licu
  • Smanjuje ožiljke od akni
  • Deluje na staračke pege čineći ih manje vidljivim
  • Smanjenje vremena trajanja tretmana
  • Praktično bezbolno zahvaljujući ugrađenom sistemu hlađenja
  • Idealna talasna dužina, pulsiranje i snaga za optimalne rezultate i maksimalnu bezbednost
  • Može tretirati kožu do tipa VI

Kome je potreban ovaj tretman?

Preporučuje se za poboljšanje izgleda „palog lica“, podizanje obraza, zatezanje gornjih i donjih kapaka, zone oko usana, „peglanje“ bora na čelu, obrazima, vratu i dekolteu. Takođe, Forma tretman može da primenjuje svako ko želi da uspori proces starenja i održava maladalački izgled i da izgleda prirodno.

Koliko traje tretman? Da li se sme nešto nanositi na kožu nakon tretmana?

Procedura traje oko 30 minuta i potpuno je bezbedna i bezbolna. Neposredno nakon tretmana koža je blago crvena. Jačina energije koja se koristi zavisi od konkretnih indikacija, na osnovu kojih se unose parametri, od čega zavisi i trajanje oporavka. Najčešće je to jedno posle podne, u toku kojeg se ne preporučuje nanošenje šminke i krema. Već sutradan ujutru možete nastaviti uobičajenu rutinu i negu.

Koliko je potrebno tretmana?

Praksa je  pokazala da se najbolji  rezultati postižu ukoliko se radi 2 do 3 tretmana u razmaku od 4 nedelje, a nakon toga se radi održavanje pojedinačnim tretmanom na nekoliko meseci kako bi održali rezultate. Pun efekat tretmana vidi se nakon dve nedelje.

Cena FORMA tretmana

Cena tretmana jedne regije je 7200,00 rsd 

Cena tretmana za celo lice, čelo, vrat, podbradak i dekolte je 30000,00 rsd

 

 

FORMA tretman u Beogradu - Kako do nas?

Ukoliko želite da isprobate najnoviju i najefikasniju metodu neinvazivnog zatezanja lica možete da dođete u Studio Namaste. Nalazimo se u Hadži Melentijevoj ulici broj 32, na Vračaru i imamo obezbeđena tri parking mesta za naše klijente. Čekaju vas ljubazni profesionalci i izuzetan ambijent. Garantujemo rezulate, a naša želja je da imamo što više zadovoljnih klijenata.
Naše radno vreme je svakog radnog dana 09:00-21:00, kao i vikendom (subota 10:00 – 16:00, nedelja 11:00 – 17:00).
Budite slobodni da nas posetite ili pozovete, zakažete konsultacije i tretmane, a sve ostalo prepustite našem stručnom timu. Budite sigurni da ćemo učiniti sve da vas učinimo PRIRODNO LEPIMA!