LEČENJE ALOPECIJE (gubitka kose) JETPEEL TRETMANOM U STUDIJU NAMASTE

Jedan od problema koji brine kako žene, tako i muškarce jeste prevremeni i iznenadni gubitak kose. Studio Namaste uspešno leči problem alopecije, a za početak želimo da vas upoznamo šta je to alopecija i kako do nje dolazi.Razlog gubitka kose razlikuje se od osobe do osobe, no ipak stvara veliku zabrinutost. Kosa raste u ciklusima i s vremenom prelazi u stanje mirovanja. Alopecija ili gubitak kose neugodna je pojava koja stvara zabrinutost kod ljudi iz psiholoških i estetskih razloga, a uzroci mogu biti razni.

Vrste alopecije

Svaka osoba na dnevnoj bazi izgubi oko 100 dlaka kose i to se smatra normalnim procesom. Ako opadanje biva veće, a kosa ne nastavi da raste, to može da bude veći problem. Alopecija je česta pojava, a na nju nisu imune ni žene ni muškarci.

Ciklusi rasta kose se sastoje od dugačke faze rasta, kratke prolazne faze i kratke faze mirovanja. Na kraju mirovanja dlaka ispada iz korena, a nova raste u folikulu i tako stvara novi ciklus.

100 dlaka kose koja osoba na dnevnoj bazi izgubi su dlake koje su završile svoj ciklus. Ako značajno veći broj dlaka od 100 dnevno počne da dolazi u fazu mirovanja, može doći do alopecije i gubitka kose. Ona se može podeliti na žarišnu i difuznu, kao i prema postojanju ili ne postojanju ožiljaka.

Alopecija može nastati usled velikog stresa, ali i ako je uslovljena genetikom. U tom slučaju dolazi do uništenja folikula dlake. Trajna alopecija nastaje zbog dešavanja koja usporavaju i smanjuju rast kose i oštećuje folikul nepopravljivo.

alopecija lecenje beograd

Simptomi Alopecije

Kako bi se otkrilo radi li se o alopeciji, trebaju se istražiti simptomi i načini opadanja kose. Pri pregledu treba se otkriti početak i trajanje gubitka kose, da li je opadanje povećano, kao i da li je alopecija generalizovana ili samo na nekim delovima glave. Uz to treba da se zabeleže i svi simptomi seboreje ili alergija kao što su svrab, crvenilo i perutanje. Na nastanak alopecije mogu uticati i načini postupanja s kosom – vezanje kose u rep, korišćenje prese, toplih uvijača i viklera, kao i čupanje kose.

Alopecija može nastati na različitim mestima na temenu. Gubitak kose koji započinje na slepoočnicama ili skoro potpuni gubitak kose je tipičan za muški tip gubitka kose. Proređenje kose u frontalnim i temenim područjima je tipičan za ženski tip gubitka kose. Kako bi se sa sigurnošću utvrdila alopecija, radi se test povlačenja i čupanja dlaka, kao i biopsija temena.

Ovo mogu biti neki od mogućih uzroka alopecije:

  • Stres
  • Genetika
  • Određeni lekovi
  • Kontakt sa otrovima ili zračenjem
  • Nedavni hirurški zahvat
  • Hipertireoza
  • Hronične bolesti
  • Opsesivno-kompulsivno ponašanje
  • Problemi sa hormonima
  • Endokrine i kožne bolesti

Lečenje alopecije

Jedna od metoda lečenja alopecije jeste da ako se otkrije da je neki od navedenih uzroka povezan sa gubitkom kose, prvo treba pokušati da se reši taj problem uzimanjem određenih lekova i terapijom.
Postoji mogućnost davanja hormonskih modulatora kod žena, ali i hirurško presađivanje folikula kojoj se podvrgava mali broj ljudi.

Do nove kose, bez igle i noža!
JetPeel Vampirski tretman za rast i regeneraciju kose

JetPeel sistem je inovativan, višenamenski, transdermalni infuzijski uređaj kojim možemo raditi veliku paletu tretmana bilo gde na telu – probleme sa aknama, probleme sa znojenjem, podsticanje stvaranja kolagena i elastina, hidratacija, a Vampirski tretman je još jedan u nizu tretmana koje Vam sa ponosom nudi Vaš Studio Namaste.
Povratite kosu upotrebom JetPeel-ovog tretmana serumom i JetPeel Vampirskim tretmanom bez igle. Važno je da napomenemo da je reč o potpuno neinvazivnom tretmanu, dakle bez upotrebe igle, bockanja i prateće neugodnosti tokom tretmana. Naprotiv, Naprotiv, JetPeel Vampirski tretman u Studiju Namaste je potpuno bezbolan i još važnije – veoma efikasan!

vampirski tretman jel peel

Tradicionalni, vampirski tretmani, posebno aplikacije vlasišta za obnavljanje kose, prilično su bolni. Uz JetPeel možemo vam ponuditi potpuno bezbolno iskustvo.

Pomoću našeg novog JetPeel uređaja možemo dopreti Vampirski tretman do 4,5 mm duboko u dermis kako bismo pomogli da stimuliše hranjive sastojke vašeg tela pravo na izvor razmene hranljivih materija i koren kose. Tretman je potpuno neinvazivan i bezbolan, a mlaznica sa kojom se radi je posebno namenjena rastu kose sa krvnom plazmom i služi samo jednom klijentu. Jačina mlaza je do prodiranja 4,5mm i tu je prednost samog tretmana, za razliku od tretmana iglom koji, pored toga što je bolan, ne može do pomenute dubine da prodre.

Vampirski tretman se preporučuje svim osobama koje imaju veću površinu vlasišta bez kose, a kod mlađih osoba posebno je efektan zbog jačine i brzine trombocita u krvnoj plazmi.

Topla preporuka Studija Namaste svima koji imaju problem sa gubitkom, proređivanjem ili naglim opadanjem kose jeste JetPeel Vampirski tretman u kombinaciji sa serumom, za razliku transplatacije kose koja ne garantuje da se će kosa primiti i ostati trajno. Da ne pominjemo tetoviranje glave koje imitira kosu koje takođe nosi rizik promene boje, ali i estetski ne izgleda prirodno i lepo. Nasa misija je da prirodnim, bezbolnim putem podstaknemo rast i regeneraciju kose, samim tim rešimo problem koji pogađa kako muškarce, tako i žene, te da izgledate i budete Prirodno lepi.

Kako radi JetPeel Vampirski tretman?

Vampirski tretman u Studiju Namaste se radi tri puta u paketu sa tretmanom JetPeel koji uključuje serum za rast i regeneraciju kose. Serum koji koristimo sam po sebi daje fantastične efekte i kosa raste već nakon trećeg tretmana, a potrebno je uraditi 10 tretmana u paketu. Tretmani se rade na svakih 5 dana. Nakon tretiranja problematične regije, kosa postaje gušća, jača i najvažnije – zdravija. Preporuka je da klijenti rade i tretman održavanja koji podrazumeva ponavljanje serije tretmana dva puta godišnje.

vampirski tretman jel peel

Koliko je potrebno tretmana za vidljive efekte?

Prvi rezultati vidljivi su nakon samo tri tretmana. Kada se radi Vampirski tretman u paketu sa JetPeel-om radi se prvo Vampirski tretman, pa 5 tretmana na svakih nedelju dana JetPeel serumom, pa šesti tretman i šeste nedelje radimo drugi Vampirski tretman. Nakon toga opet ide 5 tretmana sa serumima i treći Vampirski tretman u desetoj nedelji tretiranja vlasišta. Po želji klijenta, nakon trećeg Vampirskig tretmana mogu da se urade još 5 JetPeel tretmana serumom.

Cena Vampirskog tretmana u Studiju Namaste

Jedan tretman JetPeel sa serumom u paketu od 10 tretmana iznosi 45 eur, a jedan Vampirski tretman iznosi 250 eur. Odnosno za gore navedene tretmane koji podrazumevaju 10 tretmana JetPeel serumom (450 eur) i 3 Vampirska tretmana (750 eur) iznose u totalu 1200 eur.

JetPeel tretman za lečenje alopecije u Studiju Namaste

Prvi korak jeste pregled i da se da se utvrdi kada je alopecija nastala, kao i koliko dugo traje. JetPeel mlaznim sistemom tretiraju se oštećena mesta i stimuliše folikul kako bi dlaka ponovo izrasla. Tretman se radi 10 minuta i radi se na svakih 5 dana. Potrebno je uraditi 10 tretmana u jednoj seriji u zavisnosti od mesta na kojem se vrši stimulacija.

Možemo se pohvaliti da smo uspešno rešili više problema alopecije, te ukoliko i vi imate sličan problem, možete nas posetiti radi konsultacija i sprovođenja tretmana.

Studio Namaste se nalazi na Vračaru, u Hadži Melentijevoj ulici br. 32, imamo obezbeđena dva parking mesta. Možete nas kontaktirati na sledeće brojeve: 011/409-56-49 i 069/265-64-99: Radno vreme Studija Namaste je: ponedeljak – petak 09:00 – 21:00, subota 10:00 – 16:00 nedelja 11:00 – 17:00