JETPEEL SWEATLESS – PROTIV ZNOJENJA

Postoje razne situacije u kojima se znojimo više nego inače, a jedno je sigurno – u tim situacijama osećamo se neprijatno. JetPeel Sweatless tretman protiv znojenja je pravo rešenje!
Pored povećanog znojenja usled letnjih temperatura, znoj se često javlja i u određenim važnim ili stresnim situacijama poput razgovora za posao, ljubavnog, venčanja, ali i u toku svakodnevici – u kupovini, ćaskanju sa prijateljima, izlasku u klub… Međutim, postoje i određena zdravstvena stanja koja podstiču pojačano znojenje: menopauza, povećana funkcija štitaste žlezde, povišeni šećera u krvi, gojaznost, alkoholizam itd…

Sama pomisao da okolina primećuje da ste se oznojali stvara određenu nelagodnost – vidljivost na tkanini, neugodan miris, razmazana šminka, Studio Namaste Vam upravo nudi rešenje – JETPEEL SWEATLEES. Trudimo se da našim klijentima ponudi uvek najsavremenije, a pre svega i najbezbednije i najzdravije tretmane, tako je i u slučaju JetPeet Sweatless-a.
JetPeel-Sweatless-tretman protiv znojenja
jetpeel_sweatless

ŠTA JE JETPEEL SWEATLESS?

Reč je o potpuno bezbednom, neinvazivnom (bez igle), bezbolnom tretmanu koji utiče na smanjenje znoja. Tretiraju se regije pazuha, lica, šaka i tabana. JetPeel Sweatless nežno deluje na kožu i odmah deluje protiv znoja.

Kada se mogu očekivati prvi rezultati smanjenog znojenja?
Efekti vidljivi su već nakon dva tretmana. Naravno, jedan od važnih uslova za što bolje dejstvo jeste broj znojnih žlezda koje imamo.

 

Važno je napomenuti da se rađamo sa određenim brojem znojnih žlezda i da taj broj dosta zavisi od genetike. JetPeel Sweatless tretman protiv znojenja može se primenjivati jednom do dva puta nedeljno, a za pun efekat potrebno je četiri tretmana. Efekti tretmana traju do tri meseca, a preporuka je da se radi održavanja tretman ponavlja jednom mesečno.

Kako radi JetPeel Sweatless tretman protiv znojenja?

Reč je o genijalnoj tehnologiji koja lagano i potpuno bezbolno unosi aktivne sastojke koji utiču na sprečavanje znojenja. Važno je napomenuti da nema bockanja iglom, da se koža ne oštećuje i da nema rizika od modrica, oticanja ili osipa. JetPeel Sweatless tehnologija je tako nežna prema Vašoj koži i na prvom mestu joj je zdravlje, tako da moramo napomenuti da se ovom metodom znojne žlezde ne umrtvljuju kao nekim drugim metodama.

Da li je zdravo da potiskujemo znojenje? Da li taj potisnuti znoj odlazi na neko drugo mesto u telu?

Znojenjem se reguliše temperatura tela. Samo 2% znojnih žlezda nalazi se u području pazuha. Regulacija temperature tela ostaje praktično ista nakon tretmana JetPeel Sweatless. Budući da je koža najveći organ čoveka, budite bez brige ako se više ne znojite pod pazuhom, to nema uticaja na regulaciju toplote u telu.

Koliko traje tretman?

Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji i visoko efikasnim sastojcima, tretman je kratak i jednostavan. Traje približno 20 minuta.

Da li treba obrijati ili izdepilirati pazuh pre tretmana?

Apsolutno. Neophodno je da na tretman dođete bez dlačica ispod pazuha.

Da li nakon tretmana sme da se koristi antiperspirant?

Naravno, možete, ali Vam neće biti potrebno.

JetPeel-Sweatless-tretman protiv znojenja

Gde uraditi JetPeel tretman protiv znojenja u Beogradu?

Ukoliko ste odlučili da se rešite neprijatnog znojenja možete nas posetiti radi konsultacija. Studio Namaste nalazi se u centru Beograda, na Vračaru u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Pažljivo smo uredili ambijent u kom je sva pažnja posvećena Vama!

Budite slobodni da nas posetite svakog radnog dana od 09:00 – 21:00, a vikendom (subota 10:00 – 16:00, nedelja 11:00 – 17:00). Čekamo vas!

Želimo trajne efekte i Vaše zadovoljstvo.
Nazovite već danas i rezervišite termin za JetPeel Sweatless protiv znojenja.