JETPEEL TRETMAN NEINVAZIVNOG I BEZBOLNOG PODMLAĐIVANJA KOŽE

Neverovatni JetPeel tretman za negu kože dostupan je u Studiju Namaste. Reč je o prirodnom i bezbolnom podmlađivanju kože. Zvuči neverovatno? Pogledajte rezultate JetPeel tretmana! Govorimo o revoluciji u svetu kozmetike i dermatologije!

Čini se da plaćamo visoku cenu dugogodišnjeg trenda invazivnih metoda ulepšavanja. Zavisnost od estetske hirurgije nije mit, več nažalost bolna i skupa realnost velikog broja dama. Vreme je da se vratimo prirodi, najboljem savezniku za zdrav i lep izgled kože.

Studio Namaste je oduvek bio deo misije povratka prirodno negovanom izgledu, organiskim preparatima i zdravlju, pre svega. Više nego spremni dočekujemo najnoviji svetski trend. To je zdrava nega! Zbog toga smo prvi i za sada, jedini studio lepote u Beogradu i regionu koji pruža najefikasniji način negu kože i podmlađivanje – JetPeel tretman.

jet-peel

JetPeel tretman – Beograd

Za kratko vreme do dugotrajnih efekata!

Vreme trajanja tretmana je zanemarljivo u poređenju sa dugotrajnošću rezultata. Prvi tretman traje oko 45 minuta. Bezbolan je i nežan. Važno je napomenuti da nakon JetPeel tretmana nema neželjenih efekata, iritacije ili alergija. Možete potpuno bezbrižno i bez ikakvih posledica nastaviti svakodnovne obaveze. Ponovni tretmani traju još kraće – oko pola sata. Pozitivan efekat vidljiv je već nakon prvog tretmana, a učinak se povećava tokom ponavljanja tretmana, a efekat traje i do dve godine.

Kako Jet Peel funkcioniše?

Veoma jednostavno i potpuno bezbolno! Tajna učinkovitosti ovog tretmana je u mlaznoj tehnologiji. JetPeel aparat kombinuje kiseonik i tečnost (voda ili specijalni preparati) formirajući mlaz mikro kapljica koje dostižu supersoničnu brzinu. Zahvaljujući velikoj jačini, dopire se u kožu do dubine od 4,5 mm.

Ne sumnjamo da ste upoznati s važnošću kolagena. Međutim, treba znati da on nije samo jedan od sastojaka skupih krema i tretmana. On se prirodno stvara u našoj koži. Vremenom ili zbog nepovoljnih uslova, njegovo stvaranje biva otežano, usporeno, pa i onemogućeno. Ovaj aparat budi zaspale ćelije i podstiče ih na proizvodnju preko potrebnog i za lepotu neophodnog kolagena.

JetPeel je specijalnog dizajna, vrlo praktičan za korišćenje. To je ručni aparat, kojim je vrlo lako upravljati, što se ogleda u velikoj preciznosti tretiranja različitih regija. Čak i onih najmanjih i najosetljivijih. Koristi se kako za lečenje i poboljšanje raznih stanja kože, tako i za pravovremenu i efikasnu negu.

To je ručni aparat, kojim je vrlo lako upravljati, što se ogleda u velikoj preciznosti tretiranja različitih regija. Čak i onih najmanjih i najosetljivijih.
Koristi se kako za lečenje i poboljšanje raznih stanja kože, tako i za pravovremenu i efikasnu negu. Jedan je od najbezbednijih načina za uklanjanje površinskog sloja kože i dubinsku hidrataciju. U zavisnosti od stanja kože, JetPeel se koristi i za unošenje različitih vrsta vitamina, lekova i preparata duboko u tkivo. Dakle, mogućnosti su velike, kao i rezultati.

Cena Jet Peel tretmana

Iako je reč o istom tretmanu, aparatu i jednakim efektima, cena JetPeel tretmana u Studiju Namaste je neuporedivo niža nego u Evropi i Americi. Čak i nekoliko puta manja.

Da li smo vam već rekli koliko je ovaj tretman popularan na Zapadu? Veoma! U Holivudu je zasijao punim sjajem. Neke od najvećih filmskih zvezda zahtevaju da im se obezbedi JetPeel tretman i to neposredno pred snimanje.

Kome i kada preporučujemo ovaj tretman?

Peč je o jedinom aparatu koji nema kontraindikacije, ne izaziva iritacije, alergije… Potpuno je neinvazivan.
Pošto nema negativnih efekata, preporučljiv je svima, bez obzira na pol, godine, stanje i tip kože.
JetPeel je čudotvoran tretman koji će vašem licu brzo vratiti sjaj, te ukloniti znake umora, stresa i godina. Nežno, ali efikasno omogućava trenutno poboljšanje izgleda kože, njene teksture i tena. Sužava i čisti pore, potpuno uklanja male bore, a ublažava one dublje.

U Studiju Namaste koristi se isključivo organska kozmetika.

JetPeel se može kombinovati sa laserskim ili drugim vrstama tretmana. Pogodan je i za ublažavanje efekata invazivnih kozmetičkih metoda, primenjujući se tokom, ili nakon takvih vrsta korekcija.
Prvi rezultati vidljivi su odmah nakon tretmana. Pošto je reč o aparatu čiji je osnovni zadatak da probudi ćelije i podstakne ih na stvaranje kolagena, konačni rezultati vidljivi su tek nakon tri meseca. Uz redovnu negu, efekti se zadržavaju do čak dve godine.
Za što bolje rezultate i produžen efekat, preporučuju se ponovni tretmani, jednom, do dva puta godišnje.

Međutim, moramo pomenuti neverovatne rezultate JetPeel tretmana kod sledećih indikacija:

 • Starenje
 • Oštećenja kože od Sunca i UV zraka
 • Udubljenja, šupljine na koži
 • Smanjen tonus mišića (3D lifting masaža)
 • Produžavanje efekta botoksa i eliminisanje njegovih nuspojava
 • Strije

U zavisnosti od željenog rezultata, JetPeel nam omogućava da vršimo tretman brojnim specijanim preparatima, koji u svom sastavu mogu imati:

 • Matične ćelije biljaka
 • Antioksidanse
 • Hijaluronsku kiselinu
 • Vitamine
 • Peptide

JetPeel sa hormonom rasta za zrelu kožu – antiaging tretman
Tretman je zasnovan na naprednoj tehnologiji za podmlađivanje kože. Ovaj JetPeel tretman protiv starenja koristi moć faktora rasta da pomogne u borbi protiv efekata vremena i stvori elastičan i mladalački izgled kože.

JetPeel Growth Factor je vrhunski tretmanski kompleks obogaćen epidermalnim faktorom rasta (EGF), za koji je poznato da stimuliše moćne efekte protiv starenja, poboljšava vlažnost i elastičnost i smanjuje bore. EGF je najsavremeniji kozmetički sastojak koji se kombinuje sa drugim moćnim komponentama protiv starenja da bi proizveo zaista izvanredne rezultate.

Sastojci aktivni u koži:
BioPlacenta – Savremena tehnologija je dovela epidermalni faktor rasta (EGF) u prvi plan tretmana za negu kože, nudeći ultranapredan efekat podmlađivanja kože. BioPlacenta, mešavina za podmlađivanje kože protiv starenja, sadrži pet različitih faktora rasta (EGF, IGF-1, kiseli FGF, bazični FGF i VEGF), acetil-glutamin aminokiselinu i vitamin B9. BioPlacenta je moćno sredstvo protiv bora i elastičnosti sa dubokim hidratantnim i regenerirajućim efektom.

Niacinamids – Jedan od dva oblika vitamina B3, niacinamid, bogat antioksidansima koji se koriste u borbi protiv slobodnih radikala, brzo se apsorbuje u kožu, poznat po svojim zaštitnim, hidratantnim svojstvima. Pomaže u borbi protiv znakova starenja, zateže tonus kože dok izbegava oštećenja od spoljašnjih izvora.

Betaines – Poznat po svojoj hidratantnoj moći i umirujućim svojstvima, betain je prirodni humektant koji pomaže u zadržavanju vlage za poboljšanu teksturu kože i efekat protiv starenja. Ne samo da betain povećava nivo vlažnosti kože, već takođe pomaže u zaštiti prirodne barijere kože tako da koža ostaje ojačana, hidratizovana i ima mekši, glatkiji izgled.

JetPeel je jedino što vam treba!

Ne možemo reći da je plastična hirurgija prošlost. Postoji mnogo slučajeva u kojima je ona neophodna – različiti fizički nedostaci, defekti na licu i dr.

U želji za što bržim i delotvornijim rezultatima, invazivnim metodama se pribegava bez ikakve svesti o toj supstanci. Reč je o otrovu, koji ako se koristi samo u strogo kontrolisanoj količini ima pozitivne efekte na opuštanje mišića.On se dobija iz bakterije Clostridium botulinum. To znači da jeste organskog porekla, ali unet u većoj količini izaziva paralizu i smrt. Posledice ovakvih tretmana još uvek nisu potpuno istražene. Zvaničan stav je da on deluje lokalno, međutim skorašnja istraživanja to demantuju.

Stoga, zašto rizikovati kada postoji prirodna, bezbolna, neinvazivna alternativa? JetPeel tretman kojim se postižu isti rezultati, bez posledica po zdravlje i kontraindikacija. Zato kažemo da je ovde reč o revoluciji i izuzetno smo ponosni što smo u prilici da vam pružimo isti efekat, ali neinvazivnom metodom.

Zakažite JetPeel tretman u Studiju Namaste

Nalazimo se u srcu Beograda, na Vračaru. U Hadži Milentijevoj ulici. Pažljivo smo uredili ambijent u kom je sva pažnja posvećena vama!

Možete se najaviti ili nas iznenaditi. Srdačno će vas dočekati stručan i iskusan tim profesionalaca, raspoložen za savete i konsultacije.

Želimo da se osećate kao kod svoje kuće!
Brinemo o vašoj lepoti svakog radnog dana od 09 do 21 čas, kao i vikendom. Znamo da je vikend vreme za uživanje, negu i lepotu. Tu smo. Čekamo vas!
Vaša lepota i zdrava koža su naša briga. O tome mislimo uvek, a ne samo tokom tretmana. Želimo trajne efekte i vaše zadovoljstvo.

Nazovite već danas i rezervišite JetPeel termin! Pružite svojoj koži vrhunsku negu, sigurni smo da je zaslužila!