JETPEEL TRETMANI ZA PRIRODNU NEGU KOŽE LICA

Neverovatni JetPeel tretmani za prirodnu negu kože, kao i mogućnost lečenja kože i podmlađivanja bez igle, skalpela i veštačkih materija dostupan je u Studiju Namaste. Zvuči neverovatno? Pogledajte rezultate JetPeel tretmana! Govorimo o revoluciji u svetu kozmetike i dermatologije!

Čini se da plaćamo visoku cenu dugogodišnjeg trenda invazivnih metoda ulepšavanja. Zavisnost od estetske hirurgije nije mit, več nažalost bolna i skupa realnost velikog broja dama. Vreme je da se vratimo prirodi, najboljem savezniku za zdrav i lep izgled kože.

Studio Namaste je oduvek bio deo misije povratka prirodno negovanom izgledu, organiskim preparatima i zdravlju, pre svega. Više nego spremni dočekujemo najnoviji svetski trend. To je zdrava nega! Zbog toga smo prvi i za sada, jedini studio lepote u Beogradu i regionu koji pruža najefikasniji način za lečenje kože, negu i podmlađivanje – JetPeel tretman.

jp mala3

Za kratko vreme do dugotrajnih efekata!

Vreme trajanja tretmana je zanemarljivo u poređenju sa dugotrajnošću rezultata. Prvi tretman traje oko 45 minuta. Bezbolan je i nežan. Važno je napomenuti da nakon JetPeel tretmana nema neželjenih efekata, iritacije ili alergija. Možete potpuno bezbrižno i bez ikakvih posledica nastaviti svakodnovne obaveze. Ponovni tretmani traju još kraće – oko pola sata.

Pozitivan efekat vidljiv je već nakon prvog tretmana, a učinak se povećava tokom lečenja. U slučajevima redovne nege, poput hidratacije, pilinga ili čišćenja, rezultati su primetni odmah nakon prvog tretiranja, a efekat traje i do dve godine.

Kada se leči problematična koža, rezultat je konačan. Naravno, pod uslovom redovnog održavanja. Važno je znati da JetPeel iako jeste čudotvoran, nije magičan.

Koža zahteva stalnu negu i hidrataciju. Zbog atmosferskog zagađenja, načina života, stresa, različitih bolesti i lekova, gotovo da ne postoji osoba kojoj je koža prirodno dobro hidrirana. Neophodno je dakle, da se redovno bavimo našom kožom ukoliko želimo da ona što duže ostane lepa i zdrava. Hidratacija je osnova svega.

Kako Jet Peel funkcioniše?

Veoma jednostavno i potpuno bezbolno! Tajna učinkovitosti ovog tretmana je u mlaznoj tehnologiji.

JetPeel aparat kombinuje kiseonik i tečnost (voda ili specijalni preparati) formirajući mlaz mikro kapljica koje dostižu supersoničnu brzinu. Zahvaljujući velikoj jačini, dopire se u kožu do dubine od 4,5 mm.

To je do sada bilo moguće samo iglom. Iako vrlo snažan, zbog svoje male mase, istovremeno je nežan i prijatan. Ne preterujemo kada kažemo da JetPeel daje rezultate botoksa, ali potpuno prirodno i bezbolno.

 

Ne sumnjamo da ste upoznati s važnošću kolagena. Međutim, treba znati da on nije samo jedan od sastojaka skupih krema i tretmana. On se prirodno stvara u našoj koži. Vremenom ili zbog nepovoljnih uslova, njegovo stvaranje biva otežano, usporeno, pa i onemogućeno. Ovaj aparat budi zaspale ćelije i podstiče ih na proizvodnju preko potrebnog i za lepotu neophodnog kolagena.

JetPeel je specijalnog dizajna, vrlo praktičan za korišćenje.

To je ručni aparat, kojim je vrlo lako upravljati, što se ogleda u velikoj preciznosti tretiranja različitih regija. Čak i onih najmanjih i najosetljivijih.
Koristi se kako za lečenje i poboljšanje raznih stanja kože, tako i za pravovremenu i efikasnu negu. Jedan je od najbezbednijih načina za uklanjanje površinskog sloja kože i dubinsku hidrataciju. U zavisnosti od stanja kože, JetPeel se koristi i za unošenje različitih vrsta vitamina, lekova i preparata duboko u tkivo. Dakle, mogućnosti su velike, kao i rezultati.

Cena Jet Peel tretmana

Iako je reč o istom tretmanu, aparatu i jednakim efektima, cena JetPeel tretmana u Studiju Namaste je neuporedivo niža nego u Evropi i Americi. Čak i nekoliko puta manja.

 

Da li smo vam već rekli koliko je ovaj tretman popularan na Zapadu? Veoma! U Holivudu je zasijao punim sjajem. Neke od najvećih filmskih zvezda zahtevaju da im se obezbedi JetPeel tretman i to neposredno pred snimanje.
Hidratacija lica, vrata i dekoltea, recimo, u Miladyspa salonu u Bruklinu košta 250 dolara, a u Studiju Namaste svega 90 eura.

Čak ga je moguće dobiti i potpuno besplatno – kao poklon Renew Lift tretmanu. Anti-aging tretmani koštaju nešto više, ali opet neuporedivo manje nego u drugim državama.

Za problematičnu kožu, čije lečenje zahteva seriju tretmana, cene su povoljnije u poređenju sa pojedinačnim intervencijama.
Detaljne cene, kao i vrste tretiranja pogledajte cenovniku.

Kome i kada preporučujemo ovaj tretman?

Reč je o jedinom aparatu koji nema kontraindikacije, ne izaziva iritacije, alergije. Potpuno je neinvazivan.

Pošto nema negativnih efekata, preporučljiv je svima, bez obzira na pol, godine, stanje i tip kože. Toliko je bezbedan da se njime tretira i dečija koža. Vrlo uspešno se otklanja temenjača sa kože glave kod beba, kao i nepravilnosti i problemi kod male dece i tinejdžera.

JetPeel je čudotvoran tretman koji će vašem licu brzo vratiti sjaj, te ukloniti znake umora, stresa i godina. Nežno, ali efikasno omogućava trenutno poboljšanje izgleda kože, njene teksture i tena. Sužava i čisti pore, potpuno uklanja male bore, a ublažava one dublje. Uvek ćemo ga preporučiti kao tretman nege i hidratacije.

U Studiju Namaste koristi se isključivo organska kozmetika.
JetPeel se može kombinovati sa laserskim ili drugim vrstama tretmana. Pogodan je i za ublažavanje efekata invazivnih kozmetičkih metoda, primenjujući se tokom, ili nakon takvih vrsta korekcija

Prvi rezultati vidljivi su odmah nakon tretmana. Pošto je reč o aparatu čiji je osnovni zadatak da probudi ćelije i podstakne ih na stvaranje kolagena, konačni rezultati vidljivi su tek nakon tri meseca. Uz redovnu negu, efekti se zadržavaju do čak dve godine.
Za što bolje rezultate i produžen efekat, preporučuju se ponovni tretmani, jednom, do dva puta godišnje.

Međutim, moramo pomenuti neverovatne rezultate JetPeel tretmana kod sledećih indikacija:

 • Rozacea (crvenilo, popucali kapilari)
 • Perut
 • Poremećen rad folikula dlake
 • Ćelavost
 • Smanjen tonus mišića (3D lifting masaža)
 • Produžavanje efekta botoksa i eliminisanje njegovih nuspojava
  U zavisnosti od željenog rezultata, JetPeel nam omogućava da vršimo tretman brojnim specijanim preparatima, koji u svom sastavu mogu imati:
 • Matične ćelije biljaka
 • Antioksidanse
 • Hijaluronsku kiselinu
 • Vitamine
 • Peptide

JetPeel – Iskustva

Naša draga klijentkinja Jovana iz Novog Sada poželela je da podeli svoje impresije i iskustvo sa JetPeel tretmanom u Studiju Namaste.

Osim hidratacije, kod nje smo tretirali problematičnu i upaljenu kožu.
Ovaj tretman bih preporučila svima. Čak i onima koji nemaju neke konkretne probleme na koži, već žele samo kvalitetnu negu i očuvanje zdrave i lepe kože. Zorici iz Studija Namaste sam se javila jer sam se dugo godina borila sa bubuljičavom i problematičnom kožom.

Pored toga, imala sam i vidne ožiljke na licu, takođe od bubuljica. Jet Peel aparatom smo hranili kožu različitim vitaminima i matičnim ćelijama biljaka. Efekti su odmah bili sjajni. Koža je izgledala hidrirano i sjajno.

Lečenje je trajalo šest nedelja, odnosno šest tretmanskih serija.

Moja koža je sada potpuno oporavljena, a ožiljci su gotovo neprimetni. Čak mi je rešen i problem podbratka! Imala sam mali podbradak, ali pored upaljene kože lica, on je bio manji problem. Međutim, nema ga više. Nestao je zahvaljujući JetPeel-u.

Zaista sam prezadovoljna i još jednom – preporučila bih ovaj tretman svima, a naročito onima sa problematičnom kožom.

Sigurno će vam pomoći!

Gde uraditi JetPeel u Beogradu?

Nalazimo se u srcu Beograda, na Vračaru. U Hadži Milentijevoj ulici. Pažljivo smo uredili ambijent u kom je sva pažnja posvećena vama!

Možete se najaviti ili nas iznenaditi. Srdačno će vas dočekati stručan i iskusan tim profesionalaca, raspoložen za savete i konsultacije.

Želimo da se osećate kao kod svoje kuće!
Brinemo o vašoj lepoti svakog radnog dana od 09 do 21 čas, kao i vikendom. Znamo da je vikend vreme za uživanje, negu i lepotu. Tu smo. Čekamo vas!
Vaša lepota i zdrava koža su naša briga. O tome mislimo uvek, a ne samo tokom tretmana. Želimo trajne efekte i vaše zadovoljstvo.

Nazovite već danas i rezervišite JetPeel termin! Pružite svojoj koži vrhunsku negu, sigurni smo da je zaslužila!

“Maderoterapija Beograd”