JET PEEL NEŽNI TRETMANI ZA PRIRODNO PODMLAĐIVANJE KOŽE

Neverovatni JetPeel aparat za negu kože dostupan je u Studiju Namaste. Reč je o podmlađivanju kože bez igle, skalpela i veštačkih materija. Zvuči neverovatno? Pogledajte rezultate JetPeel tretmana! Govorimo o revoluciji u svetu kozmetike i dermatologije!

Čini se da plaćamo visoku cenu dugogodišnjeg trenda invazivnih metoda ulepšavanja. Zavisnost od estetske hirurgije nije mit, več nažalost bolna i skupa realnost velikog broja dama. Vreme je da se vratimo prirodi, najboljem savezniku za zdrav i lep izgled kože.

Studio Namaste je oduvek bio deo misije povratka prirodno negovanom izgledu, organiskim preparatima i zdravlju, pre svega. Više nego spremni dočekujemo najnoviji svetski trend. To je zdrava nega! Zbog toga smo prvi i za sada, jedini studio lepote u Beogradu i regionu koji pruža najefikasniji način negu kože i podmlađivanje – JetPeel tretman.

NAMASTE JETPEEL

Jet peel Beograd

Za kratko vreme do dugotrajnih efekata!

Vreme trajanja tretmana je zanemarljivo u poređenju sa dugotrajnošću rezultata. Prvi tretman traje oko 45 minuta. Bezbolan je i nežan. Važno je napomenuti da nakon Jet Peel tretmana nema neželjenih efekata, iritacije ili alergija. Možete potpuno bezbrižno i bez ikakvih posledica nastaviti svakodnovne obaveze. Ponovni tretmani traju još kraće – oko pola sata. Pozitivan efekat vidljiv je već nakon prvog tretmana, a učinak se povećava tokom ponavljanja tretmana, a efekat traje i do dve godine.

Kako Jet Peel funkcioniše?

Veoma jednostavno i potpuno bezbolno! Tajna učinkovitosti ovog tretmana je u mlaznoj tehnologiji. Jet Peel aparat kombinuje kiseonik i tečnost (voda ili specijalni preparati) formirajući mlaz mikro kapljica koje dostižu supersoničnu brzinu. Zahvaljujući velikoj jačini, dopire se u kožu do dubine od 4,5 mm. To je do sada bilo moguće samo iglom. Iako vrlo snažan, zbog svoje male mase, istovremeno je nežan i prijatan. Ne preterujemo kada kažemo da JetPeel daje rezultate botoksa, ali potpuno prirodno i bezbolno.

Ne sumnjamo da ste upoznati s važnošću kolagena. Međutim, treba znati da on nije samo jedan od sastojaka skupih krema i tretmana. On se prirodno stvara u našoj koži. Vremenom ili zbog nepovoljnih uslova, njegovo stvaranje biva otežano, usporeno, pa i onemogućeno. Ovaj aparat budi zaspale ćelije i podstiče ih na proizvodnju preko potrebnog i za lepotu neophodnog kolagena.

JetPeel je specijalnog dizajna, vrlo praktičan za korišćenje. To je ručni aparat, kojim je vrlo lako upravljati, što se ogleda u velikoj preciznosti tretiranja različitih regija. Čak i onih najmanjih i najosetljivijih. Koristi se kako za lečenje i poboljšanje raznih stanja kože, tako i za pravovremenu i efikasnu negu.

To je ručni aparat, kojim je vrlo lako upravljati, što se ogleda u velikoj preciznosti tretiranja različitih regija. Čak i onih najmanjih i najosetljivijih.
Koristi se kako za lečenje i poboljšanje raznih stanja kože, tako i za pravovremenu i efikasnu negu. Jedan je od najbezbednijih načina za uklanjanje površinskog sloja kože i dubinsku hidrataciju. U zavisnosti od stanja kože, JetPeel se koristi i za unošenje različitih vrsta vitamina, lekova i preparata duboko u tkivo. Dakle, mogućnosti su velike, kao i rezultati.

Cena Jet Peel tretmana

Iako je reč o istom tretmanu, aparatu i jednakim efektima, cena JetPeel tretmana u Studiju Namaste je neuporedivo niža nego u Evropi i Americi. Čak i nekoliko puta manja.

Da li smo vam već rekli koliko je ovaj tretman popularan na Zapadu? Veoma! U Holivudu je zasijao punim sjajem. Neke od najvećih filmskih zvezda zahtevaju da im se obezbedi JetPeel tretman i to neposredno pred snimanje.

Kome i kada preporučujemo ovaj tretman?

Peč je o jedinom aparatu koji nema kontraindikacije, ne izaziva iritacije, alergije… Potpuno je neinvazivan.
Pošto nema negativnih efekata, preporučljiv je svima, bez obzira na pol, godine, stanje i tip kože.
JetPeel je čudotvoran tretman koji će vašem licu brzo vratiti sjaj, te ukloniti znake umora, stresa i godina. Nežno, ali efikasno omogućava trenutno poboljšanje izgleda kože, njene teksture i tena. Sužava i čisti pore, potpuno uklanja male bore, a ublažava one dublje.

U Studiju Namaste koristi se isključivo organska kozmetika.

JetPeel se može kombinovati sa laserskim ili drugim vrstama tretmana. Pogodan je i za ublažavanje efekata invazivnih kozmetičkih metoda, primenjujući se tokom, ili nakon takvih vrsta korekcija.
Prvi rezultati vidljivi su odmah nakon tretmana. Pošto je reč o aparatu čiji je osnovni zadatak da probudi ćelije i podstakne ih na stvaranje kolagena, konačni rezultati vidljivi su tek nakon tri meseca. Uz redovnu negu, efekti se zadržavaju do čak dve godine.
Za što bolje rezultate i produžen efekat, preporučuju se ponovni tretmani, jednom, do dva puta godišnje.

Međutim, moramo pomenuti neverovatne rezultate JetPeel tretmana kod sledećih indikacija:

 • Starenje
 • Oštećenja kože od Sunca i UV zraka
 • Udubljenja, šupljine na koži
 • Smanjen tonus mišića (3D lifting masaža)
 • Produžavanje efekta botoksa i eliminisanje njegovih nuspojava
 • Strije

U zavisnosti od željenog rezultata, JetPeel nam omogućava da vršimo tretman brojnim specijanim preparatima, koji u svom sastavu mogu imati:

 • Matične ćelije biljaka
 • Antioksidanse
 • Hijaluronsku kiselinu
 • Vitamine
 • Peptide

Zaboravite na igle – JetPeel je jedino što vam treba!

Ne možemo reći da je plastična hirurgija prošlost. Postoji mnogo slučajeva u kojima je ona neophodna – različiti fizički nedostaci, defekti na licu i dr. Međutim, ako govorimo o podmlađivanju – za skalpel, iglu i botoks više nema mesta.
Nažalost, ovim invazivnim metodama se danas olako pristupa.

U želji za što bržim i delotvornijim rezultatima, botoksu se pribegava bez ikakve svesti o toj supstanci. Reč je o otrovu, koji ako se koristi samo u strogo kontrolisanoj količini ima pozitivne efekte na opuštanje mišića.On se dobija iz bakterije Clostridium botulinum. To znači da jeste organskog porekla, ali unet u većoj količini izaziva paralizu i smrt. Posledice botoksa još uvek nisu potpuno istražene. Zvaničan stav je da on deluje lokalno, međutim skorašnja istraživanja to demantuju.

Eksperimenti na pacovima su pokazali da je botoks ubrizgan u mišić, pronađen u moždanim ćelijama. To znači da ta supstanca ima pristup mozgu i nervnom sistemu u celini.

Postavlja se pitanje kvaliteta botoksa dostupnih u različitim salonima lepote. Zbog sve masovnije upotrebe i ogromnog tržišta, povećao se broj proizvođača, kao i nelegalne proizvodnje vrlo upitnog kvaliteta.
Nuspojave mogu biti vrlo opasne i česte su.
Stoga, zašto rizikovati kada postoji prirodna, bezbolna, neinvazivna alternativa? JetPeel tretman kojim se postižu isti rezultati, bez posledica po zdravlje i kontraindikacija. Zato kažemo da je ovde reč o revoluciji i izuzetno smo ponosni što smo u prilici da vam pružimo isti efekat, ali bez igle i nedovoljno ispitanog otrova!

Kako uraditi JetPeel u Beogradu?

Nalazimo se u srcu Beograda, na Vračaru. U Hadži Milentijevoj ulici. Pažljivo smo uredili ambijent u kom je sva pažnja posvećena vama!

Možete se najaviti ili nas iznenaditi. Srdačno će vas dočekati stručan i iskusan tim profesionalaca, raspoložen za savete i konsultacije.

Želimo da se osećate kao kod svoje kuće!
Brinemo o vašoj lepoti svakog radnog dana od 09 do 21 čas, kao i vikendom. Znamo da je vikend vreme za uživanje, negu i lepotu. Tu smo. Čekamo vas!
Vaša lepota i zdrava koža su naša briga. O tome mislimo uvek, a ne samo tokom tretmana. Želimo trajne efekte i vaše zadovoljstvo.

Nazovite već danas i rezervišite JetPeel termin! Pružite svojoj koži vrhunsku negu, sigurni smo da je zaslužila!