KLASIČAN I SPA MANIKIR I PEDIKIR ZA SAVRŠENSTVO VAŠIH RUKU I STOPALA

Lepe i negovane ruke su prioritet svakoj dami. Kod nas možete uraditi sve vrste tretmana ruku i noktiju, SPA manikir i pedikir, nadogradnju, trajni GELLAK, klasičan manikir i pedikir sa lakiranjem. Studio Namaste koristi kvalitetnu i svetski poznatu Alessandro liniju za negu noktiju, hranljive kreme, masaž kreme, SPA kupke i lakove u svim nijansama. Pogledajte i TRAJNA ŠMINKA.

Alessandro Cosmetics

Alessandro GmbH nemačka je kompanija, koja se pozicionirala u svetu kao vrhunska profesionalna kuća u nezi ruku i noktiju. Sa svojim dugogodišnjim poslovnim iskustvom stvorila je koncept profesionalnih proizvoda, liniju proizvoda za negu prirodnih noktiju i ruku te različitih tehnika za nadogradnju noktiju. Pogledajte i prirodnu kozmetiku u Beogradu.

Nova STRIPLAC tehnika lakiranja noktiju


Nova tehnika lakiranja noktiju. Dugotrajni lakovi koji ne ostećuju noktnu ploču za razliku od gel lakova baza se nanosi na ispoliran nokat a skida se povlačenjem bez turpije ili acetona. Nokti su zastićeni i lepo nalakirani dve nedelje.

SPA manikir i pedikir na Vračaru

NAILSPA je jedinstvena linija za negu noktiju koja je prilagođena različitim zahtevima različitih tipova.
NAILSPA kombinuje tradicionalni know-how iz aromaterapije i najnovija saznanja iz kozmetike. Prijatan eterična ulja i veoma efikasani biljni ekstrakti dovesće Vas do brzo vidljivih rezultata u lečenju noktiju i zanoktica. Lepi i negovani nokti su naša misija.