Klasičan i SPA Manikir i Pedikir za Savršenstvo Vaših Ruku

 Lepe i negovane ruke su prioritet svakoj dami. Kod nas možete uraditi sve vrste tretmana ruku i noktiju, SPA manikir i pedikir, nadogradnju, trajni GELLAK, klasičan manikir i pedikir sa lakiranjem. Namaste koristi kvalitetnu i svetski poznatu Alessandro liniju za negu noktiju, hranljive kreme, masaž kreme, SPA kupke i lakove u svim nijansama. Pogledajte i trajna šminka.
Prirodno lepaline1line2

Alessandro Cosmetics

Alessandro GmbH nemačka je kompanija, koja se pozicionirala u svetu kao vrhunska profesionalna kuća u nezi ruku i noktiju. Sa svojim dugogodišnjim poslovnim iskustvom stvorila je koncept profesionalnih proizvoda, liniju proizvoda za negu prirodnih noktiju i ruku te različitih tehnika za nadogradnju noktiju. Pogledajte i prirodnu kozmetiku u Beogradu.

Lakovi za nokte u 99 boja

Jedna od Alessandro International 99 trend boja, dizajnirana tako da uzbudi srce svakog ljubitelja lakova za nokte. Sada sa novom patentiranom formulom sa još više sjaja na noktima. Neverovatno dugotrajan, brzosušeći, bez ljuspanja, glatko i ravnomerno nanošenje, visoko intenzivne boje sa UV filterima. Štiti nokte i pruža bezprekoran sjaj.

pedikir i manikir
spa pedikir

Nova STRIPLAC tehnika lakiranja noktiju

Nova tehnika lakiranja noktiju. Dugotrajni lakovi koji ne ostećuju noktnu ploču za razliku od gel lakova baza se nanosi na ispoliran nokat a skida se povlačenjem bez turpije ili acetona. Nokti su zastićeni i lepo nalakirani dve nedelje.

 SPA manikir i pedikir na Vračaru

NAILSPA je jedinstvena linija za negu noktiju koja je prilagođena različitim zahtevima različitih tipova.
NAILSPA kombinuje tradicionalni know-how iz aromaterapije i najnovija saznanja iz kozmetike. Prijatan eterična ulja i veoma efikasani biljni ekstrakti dovesće Vas do brzo vidljivih rezultata u lečenju noktiju i zanoktica. Lepi i negovani nokti su naša misija.