Masaža toplim svećama

Studio Namaste u ponudi ima i masažu toplim svećama. O čemu se radi? Sveća napravljena od specijalnog kozmetičkog voska se upali i vosak od koga je napravljena sveća se otapanjem pretvara u aromatično ulje za masažu. Istovremeno sveća širi izuzetno prijatan miris u prostoriji za masažu. Rastopljeni vosak na rukama terapeuta koji vas masira, greje i opušta vaše telo, a miris sveće za vreme masaže dodatno deluje na opuštanje vašeg uma. Vosak sadrži hranjive sastojke tako da će vaša koža posle ovog izuzetnog tretmana biti nežna i revitalizovana.

Baza svake sveće je čist palmin vosak i ulje, shea buter i E vitamin, a onda svaka dobija svoju aromaterapeutsku notu – sandal, jasmin, mentu, bergamot, žalfiju, lavandu i pačuli. Sveće su potpuno prirodne bez sintetičkih dodataka i konzervanasa. Na taj način će i moć aromaterapije doći do punog izrazaja a koža biti zahvalna, pokazujući da joj prija kroz poboljšanje tonusa, hidrataciju i baršunastu strukturu.

Dobar balans dva putera vrlo brzo, duboko prodire do najdubljih slojeva kože i za kratko vreme imate nekoliko puta jaču moć regeneracije, što nije uobičajeno kod klasičnih mleka za telo.Kombinacijom palminog i kokosovog putera povećavamo nekoliko puta napajanje kože omega-3 i omega-6 masnim kiselinama, koje su značajan dodatak anti-age kozmetičkim sredstvima. Tretman svećama Vas oslobađa napetosti, a divni mirisi bude vaša čula. Koža posle masaže je nahranjena i svilenkasto meka.

Dozvolite vašim čulima da odaberu ono što je potrebno telu. Opustite se i uživajte u Studiju Namaste uz masažu toplim svećama i eliminišite znakove stresa. Masaža svećom je holistička masaža koja ima za cilj da ublaži fizički i psihički zamor. Kada se zapale, Studio Namaste masažne sveće se tope u raskošni masažni vosak koji greje i opušta vaše telo, a miris sveće dodatno opušta vaš um.

masaža-toplim-svećama

Masaža toplim svećama Studio Namaste:

Izaberite mirisnu notu aromatičnih sveća koja vam najviše prija i priuštite vašem telu efekat opuštanja, učvršćivanja i energizacije. Napravili smo kombinacije:

  • za osveženje fresh (limun, bergamot),
  • za energiju – energy (nana, eukaliptus),
  • za opuštanje – relax (lavanda),,
  • za uživanje – senzual (ilon-ilon) – apsorbuje masnoću.

Sastav: Shea buter, kakao buter, bademovo ulje, jojoba ulje, maslinovo ulje, pčelinji vosak.

Vreme trajanja masaže:
Masaža toplim svećama u Studiju Namaste traje 60 minuta.

Masaža toplim svećama Beograd

Priuštite sebi masažu toplim svećama i regenerišite svoje telo i duh. Na Vama je samo da nas pozovete, i zakažete termin, a onda ćete se uveriti u efikasnost masaže.
Studio Namaste se nalazi na Vračaru, u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Imamo obezbeđena dva parking mesta!

Možete nas kontaktirati na sledeće brojeve: 011/409-56-49 i 069/265-64-99
Radno vreme Studija Namaste: ponedeljak – petak 09:00 – 21:00, subota 10:00 – 16:00 nedelja 11:00 – 17:00 sati.