MASAŽA HIMALAJSKIM SOLIMA – broj 1. topla masaža u svetskim wellness & spa centrima

U masaži se koriste kamenovi nerafinisanih himalajskih soli koji se greju u inovativnoj grejnoj torbi za toplotu, elektronski kontrolisano od 30 C do 70 C. Kamenje ima mogućnost skladištenja toplote dugo vremena i dostupno je različitim veličinama i oblicima. Svaki kamen u sebi sadrži: oksid gvožđa, magnezijum, kalcijum, kalijum, natrijum, fosfor, jod i cink – kompleks minerala koji remineralizuje kožu i vidono popravlja njenu teksturu. Masaža aktivira metabolizam mišića i podstiče regenerisanje mišićne muskulature. Kamena so u grumenu, pored toga što je odlično sredstvo za masažu, može se koristiti i kao termoterapija. Efekti masaže: povećava prokrvljenost, podstiče limfni sistem, intenzivira izlučivanje otrovnih materija,oslobađa od ukočenosti, harmonizuje protok energije, poboljšava izgled kože.

MASAZA HIMALJSKOM SOLJU
masaza toplim soljkama
masaza toplim soljkama studio namaste

MASAŽA PRIRODNIM I ZLATNIM ŠKOLJKAMA

Masaža školjkama je najnovija masaža na potpuno prirodnoj bazi. Masaža je u poslednje dve godine postala izuzetno popularna u celom svetu. Sastavni je deo ponude Wellness & SPA i masažnih centara širom sveta.

Masaže se radi prirodnim školjkama koje se zagrevaju pre masaže. Školjke se zagrevaju uz pomoć Termopower vrećica koje sadrže vulkanski pepeo i alge bogate mineralima. Sadržaj vrećica se pre masaže sipa u šupljinu školjki. Mešavina vulkanskog pepela i algi se aktivira uz pomoć morske vode nakon čega dolazi do hemijske reakcije i oslobađanja toplote. Hemijska reakcija podiže temperaturu školjki i samo nakon nekoliko minuta one postaju spremne za masažu. Toplota se održava minimalno 80, a maksimalno 120 minuta.

Proces zagrevanja je vrlo jednostavan što masažu čini izuzetno praktičnom za terapeute. Dodatak vulkanskog pepela i algi ima blagotvorno delovanje na kožu, prijatnog je i prirodnog mirisa, što masažu čini izuzetno popularnom među klijentima.

Školjke imaju više pozitivnih efekata zbog kojih je masaža izuzetno popularna.

Efekti masaže: opuštaju napete mišiće i poboljšavaju cirkulaciju,smanjuju bol i otečenost na telu, deluju pozitivno na limfni sistem i imaju diuretski efekat, čime pomažu telu da lakše otpusti suvišnu tečnost i izbaci toksine.

Masaže – Beograd

Za sve konsultacije i više informacija u vezi masaže u Studiju Namaste, možete nas posetiti u centru Beograda, na Vračaru u Hadži Melentijevoj ulici broj 32.
Naš stručni tim je tu da vam da najbolje preporuke kako biste bili Priridno Lepi. Budite slobodni da nas posetite svakog radnog dana od 09:00 – 21:00, a vikendom (subota 10:00 – 16:00, nedelja 11:00 – 17:00).

Parking obezbeđen.

Čekamo vas!
Vaš Studio Namaste