MASAŽA ZLATNIM ŠKOLJKAMA

JEDINSTVENA MASAŽA

NA PRIRODNOJ BAZI

Masaža školjkama je najnovija masaža na potpuno prirodnoj bazi. Masaža je u poslednje dve godine postala izuzetno popularna u celom svetu. Sastavni je deo ponude Wellness & SPA i masažnih centara širom sveta.

Masaže se radi prirodnim školjkama koje se zagrevaju pre masaže. Školjke se zagrevaju uz pomoć Termopower vrećica koje sadrže vulkanski pepeo i alge bogate mineralima. Sadržaj vrećica se pre masaže sipa u šupljinu školjki.

Mešavina vulkanskog pepela i algi se aktivira uz pomoć morske vode nakon čega dolazi do hemijske reakcije i oslobađanja toplote. Hemijska reakcija podiže temperaturu školjki i samo nakon nekoliko minuta one postaju spremne za masažu. Toplota se održava minimalno 80, a maksimalno 120 minuta.

Proces zagrevanja je vrlo jednostavan što masažu čini izuzetno praktičnom za terapeute. Dodatak vulkanskog pepela i algi ima blagotvorno delovanje na kožu, prijatnog je i prirodnog mirisa, što masažu čini izuzetno popularnom među klijentima.

Školjke imaju više pozitivnih efekata zbog kojih je masaža izuzetno popularna.

Efekti masaže: opuštaju napete mišiće i poboljšavaju cirkulaciju,smanjuju bol i otečenost na telu, deluju pozitivno na limfni sistem i imaju diuretski efekat, čime pomažu telu da lakše otpusti suvišnu tečnost i izbaci toksine.

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE

ZAKAŽITE TRETMAN U STUDIU NAMASTE