Med2Contour – tretman bezbolnog i delotovornog preoblikovanja tela

Uspešno oblikujte svoje telo neinvazivno (bez igala i operacija) uz pomoć Med2Contourdokazano najefikasniji način za smanjivanje masnog tkiva i celulita!
Rezultati su odmah vidljivi – u proseku smanjenje obima od 2,5 cm pa čak i do 6 cm nakon prvog tretmana!
Trenutno jedini uređaj na svetu koji omogućuje trajne rezultate!
Smanjite masno tkivo, lepo oblikujte telo i uklonite celulit na siguran i neinvazivan način!
Neinvazivan, bezbolan, delotvoran i siguran tretman!
Nema potrebe za anestezijom i operacijom!
Nećete doživeti nikakve nuspojave!

Med2Contour je dokazano najbolji tretman oblikovanja tela na svetu što potvrđuju brojne nagrade gde Med2Contour ruši sve rekorde.
CONTOUR-neinvazivno-oblikovanje-tela

Najbolja i prva, prava alternativa operativnoj liposukciji!
Ako se bojite igala, noža i operacija, a želite da ostvarite rezultate kao liposukcijom Med2Contour je pravi izbor za Vas. Brojne studije i radovi ukazuju da liposukcija i Med2Contour daju gotovo podjednake rezultate, kao i da je Med2Contour znatno sigurniji u oblikovanju tela na pojedinim mestima u odnosu na liposukciju kao što su: kolena, unutašnja strana bedara, deo iznad kolena i deo bedara ispod boka. Razlog tome je što se kod liposukcije često ukloni previše masti pa ostanu veći deformiteti kože. Pojavom Med2contoura broj liposukcija se drastično smanjio jer daje podjednake rezultate, jeftiniji je i nema potrebe za operacijom.

Kako funkcioniše Med2Contour?

Med2Contour neinvazivno oblikuje telo i uklanja masne naslage, zateže i učvršćuje kožu, te se izglađuju neravnine na problematičnim područjima uzrokovane celulitom. Posebno je važno iskustvo i način rada terapeuta tokom samog tretmana.
Med2Contour je specijalno razvijeni ultrazvučni uređaj koji kombinuje delovanje niske i visoke ultrazvučne frekvencije koju omogućuju dve snažne glave ultrazvuka pod posebnim uglom integrisane u aplikator, vakuum i posebna sonda za limfnu drenažu, pruža odmah vidljive rezultate.
.

Sigurnost i iskustvo garancija su uspeha i zadovoljstva nakon tretmana.

Med2Contour jedan je od najpopularnijih tretmana u Studiju Namaste. Proverite zašto je to tako!
Najizvođeniji tretman nehirurškog uklanjanja masnih naslaga već godinama u svetu jer:

  • rezultati tretmana su slični kao kod operativne liposukcije
  • je najbolji aparat na tržištu za brzo i neinvazivno oblikovanje tela
  • odmah su vidljivi rezultati
  • istovremeno se uklanja celulit i zateže koža
  • izvrstan učinak u kombinaciji s limfnom drenažom
  • 100% siguran, odobren od strane FDA
  • sami birate želite li da tretirate celo telo ili samo deo
  • potpuno bezbolan, prijatan tretman (osećaj je sličan kao kod masaže vrućim kamenjem)

Rezultati:

Prosečno smanjenje obima tela nakon prvog Med2Contour tretmana je 1 inch = 2,5 cm, a može da ide i do 6 cm. Što znači da ćete biti i više nego oduševljeni, a sami birate delove tela ili celo telo.
Med2Contour je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji i naslednik svetski poznatog MedContour tretmana, koji sada kombinuje ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nehirurškog preoblikovanja tela – uklanjanja celulita i zatezanja kože tela. MedContour tretman prva je prava alternativa liposukciji koja omogućava dugotrajne rezultate i smanjenje obima.

Ultrazvuk se do sada pokazao kao najbolja nehirurška metoda za uklanjanje celulita i masnih naslaga. Naime, tretman deluje trenutno – razbija opnu masnih ćelija i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna – što je temeljno važno za uklanjanje celulita.

Efikasnost tretmana dodatno pospešuje limfna drenaža, koja sledi nakon ultrazvuka. To je jako važno jer se tako brže izlučuju oslobođene masti, ubrzava se cirkulacija i izbacuje višak tečnosti, posebno kad se tretira celulit. Na kraju se kao rezultat javlja smanjivanje obima za po nekoliko centimetra, a celulit nestaje s najmanjim mogućim brojem tretmana.

Aparat razgrađuje masne ćelije, smanjuje i uklanja celulit. Sa nastavcima za limfnu drenažu pospešuje se razgradnju masnih ćelija, a nakon tretmana sa nastavkom za zatezanje i učvršćivanje kože, nema opasnosti od opuštene kože i neravnina. Štaviše, poboljšava se tekstura kože – glađa je i mekša.

Okvirno trajanje tretmana:

Male zone: ruke ili listovi ili kolena do 30 min
Velike zone: bedra, bokovi, natkolenice ili cele noge ili trbuh od 30 do 60 min
Med2Contour jedinstven je, potpuno siguran i bezbolan tretman za žene i muškarce koji preoblikuje pojedine problematične delove tela.

Broj tretmana varira od čoveka do čoveka i zavisi od stanja kože i željenim rezultatima. Najbolji rezultati se postižu obavljanjem niza tretmana. Preporučujemo barem šest tretmana kako bi se postigao najbolji rezultat.

Vežbanje je nužno i potrebno, fizička aktivnost barem 30 minuta dnevno. Dovoljan je brzi hod ili trčanje. Što veća fizička aktivnost, to su osigurani bolji rezultati. Dugotrajnost postignutih rezultata zavise od načina i stila života nakon tretmana. Redovno vežbanje i pravilna ishrana daju dugotrajne rezultate.
Osobama sa hroničnim bolestima jetre i bubrega, kao i trudnicama ovaj tretman se ne preporučuje.

CONTOUR-neinvazivno-oblikovanje-tela

Med2Contour – Studio Namaste Beograd Vračar

Želite da preoblikujete svoje telo sa sigurnim i trajnim rezultatima? Zakažite svoj Med2Contour tretman već danas!

Studio Namaste nalazi se na Vračaru, u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Imamo obezbeđena tri parking mesta!

Očekuju Vas profesionalan tim, izuzetna ljubaznost i ugodan ambijent, a brojnost naših zadovoljih klijenata su dokaz da naši neinvazivni tretmani zaista daju najbolje rezultate na tržištu.

Možete nas kontaktirati na sledeće brojeve: 011/409-56-49 i 069/265-64-99
Radno vreme Studija Namaste: ponedeljak – petak 09:00 – 21:00, subota 10:00 – 16:00 nedelja 11:00 – 17:00 sati.
Dobrodošli!