Mikrodermoabrazija lica

kako deluje, čemu služi, indikacije i kontraindikacije

Studio Namaste oduvek prati najnovije trendove i koristi najefikasnije i najbezbednije metode lečenja i tretiranja kože, te mikrodermoabraziju lica radi nemačkim aparatom M3.

Svaka žena želi da ima zdravu i negovanu kožu. Ukoliko Vam geni nisu naklonjeni i imate zahtevniju kožu, pomoć stručnjaka Vam je neophodna. Zahvaljujući inovacijama na području estetike lica, uz pomoć vrhunskih tretmana, a potom i preparata – Vaša će koža ubrzo zablistati!

Šta je mikrodermoabrazija, kome je namenjena, kako deluje, koje su indikacije i kontraindikacije saznaćete u ostatku teksta.

Šta je mikrodermoabrazija?

Mikrodermoabrazija lica, jedan od najčešće izvođenih tretmana u svetu, nešto je za šta su mnogi čuli, ali ne znaju o čemu je tačno reč. Tretmani mikrodermoabrazije savršeno će osvežiti i regenerisati svaki tip kože, umanjiti bore, posebno je pogodna za izuzetno proširene pore, ublažiti hiperpigmentacije, te koži vratiti zdrav i negovan izgled.
Nakon ciljanog uklanjanja mrtvih ćelija s posebnim uređajem M3 aparatom u Studiju Namaste, stimuliše se snažan rast novih zdravih ćelija u bazalnom sloju kože. Nove ćelije potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući nastala mikrooštećenja na tkivu. Rezultat je čista i sjajna koža, bez crvenila i iritacija.
Mikrodermoabrazija je tretman za sve životne dobi i za sve tipove i stanja zdrave kože.

Mikrodermoabrazija-lica

Kako mikrodermoabrazija funkcioniše?

Ovo je nežna, bezbolna metoda, bez rizika od alergije i ožiljaka, metoda kojom možemo individualno regulisati do kojeg stepena i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih ćelija, stimuliše se snažan rast novih zdravih ćelija kojima je potrebno osigurati nakon samog tretmana i određene aktivne sastojke kako bismo održavali rezultate tretmana. Odabir odgovarajućih aktivnih sastojaka, u zavisnosti od Vašeg tipa kože, prepustićete svom timu Studija Namaste, koji će vas ciljanim odabirom kućne njege postepeno i sigurno voditi do zdrave i negovane kože, te će Vam ona napokon ponovo imati svoju osnovnu funkciju, a to je – zaštita!

Koliko često je potrebno dolaziti na tretmane?

Najvažniji je celovit pristup svakom klijentu. Tokom prvog pregleda kože i konsultacija sa našim timom, a na temelju indikacija kože, radi se kompletna preporuka tretmana koju je potrebno propratiti sa određenim aktivnim sastojcima koji se nalaze u preparatima za kućnu negu. Nakon jednog tretmana može se očekivati vidljivo osveženje kože.
Mikrodermoabrazija se primenjuje kada želite da regenerišete kožu, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija, čišćenje i hidratizacija isušene kože, sitne linije i bore, smanjuje proširene pore i ožiljke od strija.
Zavisno od trenutnog stanja kože i tretiranoj problematici određuje se broj potrebnih tretmana kako bi se došlo do trajnog rešenja.

Kome je namenjena mikrodermoabrazija?

Svima! Ukoliko imate problematičnu kožu, grubu teksturu kože, bore, oštećenja od Sunca, nečistu kožu od akni, dehidriranu kožu, ili ste samo odlučili da je vreme da se ozbiljnije posvetite brizi o Vašoj koži, mikrodermoabrazija je tretman za Vas!

Prednosti mikrodermoabrazije:

• Brz i delotvoran metod uklanjanja mrtvih ćeija kože
• Potpuno bezbolan tretman
• Siguran i visokodelotvoran način vraćanja čistoće i sjaja koži
• Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana
• Regenerisane ćelije kože
• Rešavanje ozbiljnijih problema sa kožom redovinim odlascima na tretmane

Mikrodermoabrazija lica Studio Namaste – čemu služi

Nakon mikrodermoabrazije koža postaje mekša i glađa pa se najčešće izvodi kako bi koža dobila mlađi izgled i ujednačen ton. Odličan je odabir za osobe koje nemaju vremena za dugotrajne oporavke nakon kozmetičkih tretmana.

Efekti tretmana Mikrodermoabrazija

Iz tretmana u tretman sve su vidljiviji rezultati, u zavisnosti koje područje radimo, bore su pliće, pore su zatvorenije, akni je znatno manje, koža je nežna i mekana, a strije su vidljivo smanjene.

INDIKACIJE: MIKRODERMOABRAZIJU RADIMO kod bora, akni, ožiljaka, pigmentne fleke, ožiljaka od akni, proširenih pora i strija.

KONTRAINDIKACIJE: 7 dana pre i posle odlaska na Sunce ili u solarijum, kod karcinoma, kože tretirane kortikosteroidima, hemofilije, dijabetesa, hepatitisa, HIV pozitivni, gljivica, upalnih procesa i herpesa, koža sa atopijskim dermatitisom, neurodermitisom, psorijazom, kod otvorenih rana i opekotina, kao i trudnoće.

NEGA POSLE TRETMANA je važna jer koža mora da bude nežno tretirana i dobro hidrirana jer prolazi kroz osetljiv proces površinskog zarastanja i treba da prođe oko 7 dana da rezultuje obnovljenom kožom. Zbog toga je važno da poslušate savete time Studija Namaste koju kremu ili preparat treba da koristite kod kuće.

TRAJANJE TRETMANA: oko 60 min.

Mikrodermoabrazija lica Beograd

Studio Namaste se nalazi u Beogradu, na Vračaru, u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Imamo obezbeđena dva parking mesta! Ambijent Studija Namaste je u potpunosti podređen potrebama klijenata uz stručan i iskusan tim profesionalaca, raspoložen za savete i konsultacije.
Možete nas kontaktirati na sledeće brojeve: 011/409-56-49 i 069/265-64-99
Radno vreme Studija Namaste: ponedeljak – petak 09:00 – 21:00, subota 10:00 – 16:00 nedelja 11:00 – 17:00 sati.

Zakažite svoj prvi tretman mikrodermoabrazije već danas!
Dobrodošli!