TRETMAN ZA LEPO, ZATEGNUTO I NEGOVANO LICE!

U licu je fokus našeg tela. Sav naš način život ogleda se u njemu – koliko vode pijemo, kako se hranimo, smejemo, mrštimo, ali i godine koje imamo takođe utiču na stanje kože lica. Vremenom opada tonus mišića lica, stvaraju se bore oko očiju, usana, na obrazima i čelu. Uz nezahvalnu genetiku u kombinaciji sa nezdravim načinom života i prevelikom izlaganjem Suncu često izgledamo starije nego što jesmo. I to je ono što nam se ne dopada.
Studio Namaste nudi vam rešenje – neinzvazivnom metodom elektrostimulacije zaista možete izgledati čarobno!
Naš uređaj Body former, uz pomoć struje stimuliše mišiće na koži lica, a idealan je za klijente kojima nije potrebno podstaknuti stvaranje kolagena, već samo mišićnu tonifikaciju. Ovaj tretman je izrazito učinkovit, ali i ekonomski prihvatljiv.
Posebnim mikroprocesorom rade se tretmani lica, što znači da je aparatom moguće tretiranje bora, stimulaciju mišića lica i limfnu drenažu.

Šta je Elektrostimulacija?

Elektrostimulacija mišića je proces primene impulsa struje za lečenje i vraćanje pirodnog funkcioniranja mišića, tkiva, nerava i unutrašnjih organa.
Metodu stimulacije mišića strujom dokazao je još u 18. veku Luigi Galvani.
U kozmetologiji tretman elektrostimulacije je vrlo popularan i veoma je koristan za oblikovanje tela, korekciju lica, povećanje mišićne mase, jačanje i osposobljavanje mišića, kao i mnoge druge postupke ulepšavanja tela.

Glavni efekat elektrostimulacije je jačanje mišićnog tkiva.
U isto vreme povećava se krvna i limfna cirkulacija, lokalna lipoliza, događaju se pozitivne promene kod metabolizma lipida (masti) i stabilizuje se količina hormona.

Kada se elektrostimulacija koristi za gubitak težine i uz želju da se oslobodite celulita, ona se koristi u integrisanom programu, gde je nadopunjuju druge metode kao što su masaža i kavitacija, što značajno poboljšava učinak vežbanja.

Efekti

Neka vaše lice uz pomoć ovog tretmana zablista! Samo u Studiju Namaste uz fantastični  elektronski uređaj tretiramo vaše lice tretmanima kojim:

 • smanjujemo bore
 • uklanjamo sitne bore oko očiju i usana
 • učvršćujemo mišiće lica
 • pojačavamo prokrvljenost
 • radimo lifting lica

Indikacije:

 • Bore
 • Opuštena, nezategnuta koža
 • Smanjen tonus
 • Oslabljena cirkulacija
 • Limfna drenaža
 • Mišićna atrofija

Koliko tretmana je potrebno i koja je cena tretmana?

Preporuka je da se uradi 10 tretmana 3 puta nedeljno, a kasnije održavanje jednom nedeljno.

Cena jednog  tretmana u Studiju Namaste iznosi 3000,00 rsd.

Pregled i informativni razgovor su besplatni.

Studio Namaste nalazi se u centru Beograda, na Vračaru u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Pažljivo smo uredili ambijent u kom je sva pažnja posvećena vama!
Budite slobodni da nas posetite svakog radnog dana od 09:00 – 21:00, a vikendom (subota 10:00 – 16:00, nedelja 11:00 – 17:00).
Čekamo vas!

Budite prirodno lepi, nazovite nas već danas i rezervišite termin!
Znate li da možete svoje telo da dovedete do savršenstva uz pomoć Body former tretmana?