MYOLAH TRETMAN – LEPO, ZATEGNUTO I NEGOVANO LICE!

Neinzvazivnom metodom elektrostimulacije mišića lica – Myolah tretmanom – zaista možete izgledati čarobno!

U licu je fokus našeg tela. Sav naš način život ogleda se u njemu – koliko vode pijemo, kako se hranimo, smejemo, mrštimo, ali i godine koje imamo takođe utiču na stanje kože lica. Vremenom opada tonus mišića lica, stvaraju se bore oko očiju, usana, na obrazima i čelu. Uz nezahvalnu genetiku u kombinaciji sa nezdravim načinom života i prevelikom izlaganjem Suncu često izgledamo starije nego što jesmo. I to je ono što nam se ne dopada.

Naš uređaj Body former, uz pomoć struje stimuliše mišiće na koži lica, a idealan je za klijente kojima nije potrebno podstaknuti stvaranje kolagena, već samo mišićnu tonifikaciju. Ovaj tretman je izrazito delotvoran, ali i ekonomski prihvatljiv.
Posebnim mikroprocesorom rade se tretmani lica, što znači da je aparatom moguće tretiranje bora, stimulaciju mišića lica i limfnu drenažu.

Šta je elektrostimulacija mišića?

Elektrostimulacija mišića je proces primene impulsa struje za lečenje i vraćanje pirodnog funkcioniranja mišića, tkiva, nerava i unutrašnjih organa.
Metodu stimulacije mišića strujom dokazao je još u 18. veku Luigi Galvani.
U kozmetologiji tretman elektrostimulacije mišića je vrlo popularan i veoma je koristan za oblikovanje tela, korekciju lica, povećanje mišićne mase, jačanje i osposobljavanje mišića, kao i mnoge druge postupke ulepšavanja tela.

Glavni efekat elektrostimulacije je jačanje mišićnog tkiva.
U isto vreme povećava se krvna i limfna cirkulacija, lokalna lipoliza, događaju se pozitivne promene kod metabolizma lipida (masti) i stabilizuje se količina hormona.

Kada se elektrostimulacija koristi za gubitak težine i uz želju da se oslobodite celulita, ona se koristi u integrisanom programu, gde je nadopunjuju druge metode kao što su madeoterapija, Thalion 3d, anticelulit ručna masaža, što značajno poboljšava efekte.

Efekti Myolah tretmana

Neka vaše lice uz pomoć ovog tretmana zablista! Samo u Studiju Namaste uz fantastični elektronski uređaj tretiramo vaše lice tretmanima kojim:

 • smanjujemo bore
 • uklanjamo sitne bore oko očiju i usana
 • učvršćujemo mišiće lica
 • pojačavamo prokrvljenost
 • radimo lifting lica

Indikacije:

 • Bore
 • Opuštena, nezategnuta koža
 • Smanjen tonus
 • Oslabljena cirkulacija
 • Limfna drenaža
 • Mišićna atrofija

Koliko tretmana je potrebno i koja je cena tretmana?

Preporuka je da se uradi 10 tretmana 3 puta nedeljno, a kasnije održavanje jednom nedeljno.

Cena jednog  tretmana u Studiju Namaste iznosi 3000,00 rsd.

Pregled i informativni razgovor su besplatni.

Studio Namaste nalazi se u centru Beograda, na Vračaru u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Pažljivo smo uredili ambijent u kom je sva pažnja posvećena vama!
Budite slobodni da nas posetite svakog radnog dana od 09:00 – 21:00, a vikendom (subota 10:00 – 16:00, nedelja 11:00 – 17:00).
Čekamo vas!

Budite prirodno lepi, nazovite nas već danas i rezervišite termin!
Znate li da možete svoje telo da dovedete do savršenstva uz pomoć Body former tretmana?