OXYGEN BOOSTER – tretman za muškarce

D
ugo je postojao mit da su kozmetičke usluge namenjene mahom ženama, te da se muškarci stidljivije odlučuju za odlazak kod kozmetičara. Međutim, ono šta Studio Namaste razlikuje od drugih kozmetičkih salona jeste pojednaka briga kako o klijentkinjama, tako i o klijentima. Naši tretmani namenjeni su za oba pola i sa ponosom možemo da kažemo da su rezultati podjednako uspešni.
Ovog puta predstavljamo Vam OXYGEN BOOSTER – tretman za muškarce u Studiju Namaste.

oxigen tretman

Pre svega, neophodno je da Vas informišemo da je muška koža po samoj strukturi i debljini drugačija od ženske kože. To zahteva i različitu brigu o koži. Koža je 20% deblja kod muškaraca. Vezivno tkivo je isprepleteno s čvršćom mrežom kolagenskih vlakana pa samim time izgleda čvršće i zategnutije. No to nikako nije razlog da muškarci ne vode brigu o svom licu i ispravno ga neguju. Iako je deblji i grublji, epiderm muškaraca zbog svakodnevnog brijanja gubi svoju elastičnost i vlagu. Čak i usled promena godišnjih doba dolazi i do promena na našoj koži, zato je važno redovno da je negujemo.

Kako fizički uticaj ima negativno dejsvo na kožu, tako ima i psihički kao što je stalni stres, koji i te kako može da utiče na izgled umorne i opuštene kože lica. U cilju zaštite i reparacije muške kože preporučuju se tretmani lica koji u potpunosti odgovaraju specifičnoj muškoj koži i pružaju mu svu potrebnu negu. Studio Namaste za Vas nudi kozmetičke tretmane lica i tela, te ekskluzivni kozmetički tretman organskom kozmetikom Thalio za njegu lica muškaraca – Oxygen Booster. Reč je o tretmanu visokih performansi za reparaciju i protiv umora lica koji svojim sastojcima stimuliše regeneraciju kožu i daje joj energiju kako bi uklonila tenziju i znake umora obnavljajući njenu energiju oslabljenu svakodnevnim aktivnostima.

oxigen booster tretman

OXYGEN BOOSTER tretman lica u Studiju Namaste je tretman namenjen muškarcima koji bi svaki muškarac trebao da radi minimum 6-8 puta godišnje. Reč je oksigenizaciji i prevenciji starenja kože muškaraca.
Vreme trajanja: 60 minuta
Cilj tretmana:

  • Oksigenizacija kože
  • Revitalizacija kože
  • Hidratacija kože

Opis tretmana Oxygen Booster u Studiju Namaste:

Pažljivo selektujući komponente iz okeana, Thalion je kreirao negu specijalno prilagođenu muškoj koži. Sa ciljem da se jednim tretmanom koža osveži, hidrira i povrati osećaj komfora stvoren je Oxygen Booster tretman. Srce tretmana čini patentiran aktivni kompleks prisutan samo u proizvodima za muškarce – Algoskin Cx koji intenzivno obnavlja energiju kože. Momentalni rezultati tretmana jesu pročišćena i osvežena koža. Ujedno tretmanom se prevenira rano starenje kože uzrokovano štetnim delovanjem slobodnih radikala i ublažavaju vidljivi znaci starenja.

Aktivni sastojci:

  • Algoskin Cx – obnavlja energiju ćelije, poboljšava njen metabolizam i vraća vitalnost.
  • Ulva lactuca – pospešuje elastičnost kože.
  • Vitamin C – oslobađa kožu od slobodnih radikala i stimuliše sintezu kolagena i elastina.
  • Centella asiatica – stimuliše sintezu kolagena. Zateže i regeneriše tkivo.
  • Provitamin A – reguliše keratinizaciju i sprečava atrofiju kože.

Kome se preporučuje Oxygen Booster tretman:

Za sve tipove kože muškaraca kojima je potrebno instant osveženje.

Oxygen Booster tretman za muškarce – Studio Namaste

Budite slobodni i zakažite svoj Oxygen Booster tretman za oksigenaciju i regeneraciju kože, kao i prevenciju starenja kože kod muškaraca.
Nalazimo se u centru Beograda, na Vračaru u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Imamo obezbeđena tri parking mesta.
Brojevi telefona za zakazivanje su: 011/409-56-49 i 069/265-64-99