TRETMANI ORGANSKOM KOZMETIKOM

Najbolja prirodna kozmetika u Beogradu za Vaš savršen izgled

Prirodna kozmetika u Beogradu je retkost, ali ne i kod nas. Kozmetika koju koristimo u Studiju Namaste je isključivo organskog porekla. Prirodna je, neškodljiva, a brojni aktivni sastojci blagotvorno utiču na kožu.
Bilo da izaberete holistički koncept organske kozmetike Pevonia Botanica, Thalion energiju mora ili enzimske pilinge Dr. Rimpler, nagradićete svoju kožu na najbolji mogući način.

Ljudska koža je odličan pokazatelj stanja u telu i upravo ozbiljnim pristupom u uspostavljanju prirodne ravnoteže možemo najviše da učinimo za sebe i svoje zdravlje. PEVONIA BOTANICA predstavlja delotvoran, opuštajući, naučno potvrđen i istovremeno zavodljivo mirisan i svetski poznat način vraćanja telu ono što mu najviše treba: velika pažnja i nežno delovanje čarolija netaknute prirode. Ako tražite odgovore na svoje probleme, bez obzira na tip kože, imate na raspolaganju preko 250 različitih rešenja.

PEVONIA BOTANICA se sa izvanrednom preciznošću usredsredila na specifične probleme kože i omogućavajući osveženje, umirenje, vlaženje, podmlađivanje, smirivanje, opuštanje razdražene ili umorne kože, a samim tim i celog tela i duha. Cela linija je zasnovana kao holistički pristup rešavanju problema, zato kao pomoć nudi i potporu, a uz proizvode i znanje. Pogledajte i trajna šminka.

Tretmani-lica-vitaminskim-ampulama

THALION kozmetika sa dna mora

Thalion kozmetika poreklom je iz Francuske pokrajine Bretanja. Preparati su bazirani isključivo na morskoj vodi, algama, mineralima iz dubine mora i ekstratima biljaka koje rastu na obali mora.

THALION kozmetika je prisutna u 55 država sveta, na svih 5 kontinenata. Francuski naučnik Rene Kvinton pre više od 100 godina dokazao da morska flora i ljudski organizam imaju identičan sastav minerala. THALION je razvio filozofiju kozmetike i formulaciju proizvoda prilagodio mineralnom sastavu kože. Pogledajte i tratmane lica.

Prirodna-kozmetika-Thalion

Dr. Rimpler kozmetika

Dr.Rimpler je nemačka kozmetika koja se proizvodi u Hanoveru. 42 godine duga tradicija i rasprostranjenost u 44 zemlje sveta svrstala je Dr. Rimpler kozmetiku u grupu vodećih pet nemačkih kozmetičkih brendova.

 

Proizvodi su bez parabena i ostalih štetnih supstanci koje narušavaju prirodni metabolizam kože. U proizvodnji se koristi najsavremenija tehnologija koja omogućava očuvanost i najnestabilnijih aktivnih supstanci u proizvodima. Potpuno inovativna linija za negu kože koja se bazira na primeni seruma (koncentrata) i enzimskih pilinga.

 

Serumi i enzimski pilinzi su najefikasniji način u bazičnoj nezi kože u savremnoj dermatologiji. Enzimski pilinzi Dr. Rimpler su kreirani po posebnoj formuli koja temeljno čisti kožu bez iritacija kao nus pojave. Enzimski pilinzi ubrzavaju proces keratinizacije (regeneraciju ćelija) i mogu da se rade kod svih tipova kože.

Pored dubinskog čišćenja izbeljuju kožu, ublažavaju fine bore i oštećenja na koži. Tretiranje kože enzimskim pilingom je odlična priprema kože za nanošenje seruma i maski.

 

Serumi i kremne maske koje se koriste u tretmanima su na bazi najfinijih biljnih ekstrakata dobijenih i sintetisanih u preparate savremnom tehnologijom. Efikasno pospešuju prirodnu aktivnost, čuvaju lepotu i vraćaju zdravlje koži.

 

Dr. Rimpler tretmani iz ove linje postoje za sve tipove i stanja kože. Tretmani se karakterišu kao “bogati”, što pored vidljivih efekata koji se postižu, ostavlja i izuzetno dobar utisak na klijente.

Neka Vaš izbor bude organska kozmetika Beograd. Vaša koža će vam biti zahvalna, a Vaša prirodna lepota će doći do izražaja.

Kozmetika-Dr.-Rimpler