PUREFLOW – tretmani za celo telo i opšte zdravlje

Svetska revolucija u pogledu fitnesa i opšteg zdravlja stigla je u Studio Namaste! Bilo da ste rekreativac ili profesionalni sportista, morate probati PUREFLOW tretmane jer ćete tako poboljšati performanse, opšte zdravlje ali i ubrzati oporavak nakon napornih treninga ili takmičenja. Pored programa za sportiste, postoje i programi za opšte zdravlje – mišiće, otklanjanje umora, stresa i nesanice, mršavljenje, antiageing, detox i mnoge druge.

ŠTA JE PUREFLOW?

PureFlow TM je EKG tehnologija pasivne kardio vežbe koja može pojačati vaš VO2 max, održati kondiciju povređenim sportistima i ubrzati oporavak, istovremeno smanjujući rizik od stresa i naprezanja srca sportiste koji je obično povezan sa aerobnim treningom.
Samo 45 minuta dnevno koristeći PureFlow TM dok telo miruje, mogli biste iskusiti rezultate slične kardiovaskularnim vežbama. Izgleda previše dobro da bi bilo istinito, zar ne? PureFlow TM je otelotvorenje oporavka i kardiovaskularne kondicije umotano u jedan revolucionarni uređaj.

PUREFLOW - poboljšanje-performansi-i-opšteg-zdravlja

BENEFITI

 • Poboljšava VO2 max
 • Jača kardiovaskularni sistem
 • Povećava protok i količinu kiseonika u arterijskoj krvi
 • Vrši snažnu limfnu drenažu
 • Povećava pokretljivost
 • Maksimalno povećava fleksibilnost i povećava izdržljivost
 • Poboljšava budnost i kognitivne funkcije

FITNES ZDRAVLJE

 • Poboljšava opšte zdravlje
 • Detoksifikacija – stimuliše limfni sistem
 • Detoksifikacija – stimuliše limfni sistem
 • Povećava protok limfe
 • Poboljšava kardiovaskularno zdravlje
 • Smanjuje opterećenje srca trenirajući ga za efikasniji rad
 • Povećava protok krvi u mišiće, omogućava im da rade više i da se brže oporave
 • Smanjuje nesanicu i stres

WELLNESS

 • Anti-ageing alternativa
 • Detoksifikacija – izbacivanje toksina iz tela
 • Pomoć u mršavljenju – podiže brzinu bazalnog metabolizma
 • Povećava nivo energije – smanjuje stres
 • Povećava mentalnu jasnoću – jasnije razmišljanje i tačnije pamćenje
 • Povećava proizvodnju matičnih ćelija – pobojšava ten
 • Otklanja ekstremni umor – jet lag

PureFlow TM je pasivni sistem kardio kompresije koji koristi sekvencijalnu kompresiju tempiranu sa otkucajima srca da bi postigao rezultate slične aerobnim vežbama, a da pritom ne opterećuje srce sportista.

KAKO RADI?

PureFlow TM koristi principe tehnologije kontra-pulsacije, koji mogu pomoći u poboljšanju cirkulacije, povećanju oksigenacije i promociji detoksikacije optimizacijom protoka krvi sinhronizovano sa ritmom srca. Povećani protok krvi od PureFlov-ovog pumpnog dejstva efikasnije uvlači kiseonik i hranljive materije u ćelije nego što samo srce može.
Ovaj revolucionarni proces promoviše detoksikaciju olakšavajući kretanje tečnosti kroz telo, povećavajući nivo energije i mentalnu bistrinu, smanjujući otok i zadržavanje vode, istovremeno revitalizujući i oksigenirajući tkiva.

PUREFLOW - poboljšanje-performansi-i-opšteg-zdravlja
PUREFLOW-tretmani za celo telo i opšte zdravlje

ZAŠTO PULSNA KOMPRESIJSKA MASAŽA?

Krv se prirodno vraća u srce tokom Vašeg dijastolnog ciklusa – „odmora“. Što je duži ciklus odmora, to je bolje za Vaše srce.
Naduvavanjem PureFlow sistema tokom faze odmora srčanog mišića, dovodi do smanjenja zapremine venske krvi koja se nalazi u nogama, na taj način zapravo guramo krv nazad u srce.
Izduvavanjem PureFlow sistema tokom kontrakcije srčanog mišića smanjuje se vaskularna impedansa i olakšava se protok krvi.
PureFlow poboljšava kardiovaskularno zdravlje
Povećava energiju, ubrzava metabolizam (Povećava brzinu bazalnog metabolizma “Basel Metabolic Rate”, BMR).
Pasivna terapija (nema habanja zglobova).
Tretman od 60 minuta ima isti kardiovaskularni efekat kao 16 km brze šetnje!!!

POBOLJŠANJE PERFOMANSI I POKRETLJIVOST

PureFlow povećava protok krvi u mišićima, omogućavajući im da rade više i da se brže oporave. Stvara nove krvne sudove, jačajući cirkulatorni sistem. I zapamtite da je kontrapulsacija prvenstveno razvijena zbog svojih srčanih blagodeti. PureFlow jača celokupan kardiovaskularni sistem.

SVESNOST
PureFlow poboljšava protok krvi u mozgu, omogućavajući ljudima da jasnije razmišljaju i tačnije pamte. Studije takođe pokazuju poboljšanja u načinu spavanja, što dovodi do poboljšanja raspoloženja, pamćenja i jasnoće misli.

IZDRŽLJIVOST
PureFlow je zapravo sličan treningu izdržljivosti, smanjuje opterećenje srca trenirajući ga za efikasniji rad. Takođe održava krvne sudove zdravim. Sila smicanja je trenje koje stvara protok krvi. PureFlow indukuje relativno visoku silu smicanja na endotelnim ćelijama koje oblažu unutrašnju stranu krvnih sudova, što olakšava širenje i stezanje u zavisnosti od potrebe. Takođe ima protivupalni efekat na krvne sudove. I na kraju, sile smicanja sprečavaju lepljenje molekula i belih krvnih zrnaca na oblogu krvnih sudova, čime sprečavaju nakupljanje i blokadu plaka.

CIRKULACIJA
Tokom tretmana PureFlow cirkulacija se pojačava odnosno ubrzava za 10 puta od normalne brzine – slično intenzivnom kardiovaskularnom treningu. Krvni sudovi mogu oslabiti i postati manje sposobni za širenje i oni se ne vežbaju, što znači manje protoka krvi u sve organe tela.
Studije pokazuju da povećanje protoka krvi pomoću PureFlow-a vežba krvne sudove, poboljšavajući njihovo dinamičko funkcionisanje i jačajući čitav krvotok. Poboljšana cirkulacija koristi srcu i svim ostalim mišićima tela, pomaže u regulaciji telesne temperature i pospešuje funkcionisanje svih telesnih organa.

ANTI – AGING

Mitohondriji, generatori energije u ćelijama, stvaraju energiju za pogon svih fizičkih funkcija. Ali nusproduktove aktivnosti su slobodni radikali – molekuli kiseonika ili azota koji nemaju elektrone u kompletnom nizu, pa oštećuju telo uzimajući elektrone iz okolnih ćelija da bi kompletirali elektronski set. Antioksidanti neutrališu slobodne radikale u telu, što pomaže u smanjenju upale i jača imuni sistem. PureFlov pomaže u stvaranju azotnog oksida u telu, koji deluje kao antioksidant i protivupalno sredstvo. Takođe povećava oksigenaciju u koži, što dovodi do boljeg tena. Studije pokazuju da tomože povećati proizvodnju matičnih ćelija.

GUBITAK TEŽINE

Limfa je bistra tečnost koja putuje kroz cirkulatorni sistem i tkivo, održavajući telesna tkiva čistim i čvrstim, dok “pere” tkiva, limfa se drenira kroz limfni sistem. PureFlow pojačava protok limfe, što znači da se tečnost više ne akumulira u tkivu, posebno u donjim ekstremitetima. Kao i svaki kardiološki trening, ubrzava se metabolizam, pomažući u gubitku težine.

DETOX

Bubrezi i jetra su odgovorni za oslobađanje tela od “otpadnih” proizvoda. PureFlow povećava protok krvi u oba organa, omogućavajući im efikasnije obavljanje vitalnih funkcija. Takođe stimuliše limfni sistem, glavni deo imunološkog sistema tela.

PUREFLOW - poboljšanje-performansi-i-opšteg-zdravlja
PUREFLOW-tretmani za celo telo i opšte zdravlje

WELLNESS PROGRAM

PureFlow može dopuniti većinu tretmana u spa i wellness centrima / estetskim praksama

Program mršavljenja

PureFlow može da pruži metabolički podsticaj i da bude alternativa za vežbanje bez znojenja. Poboljšava rezultate: ultrazvučne kavitacije, krioterapije, RF-a…

Detox

Podržava postojeće programe detoksikacije, tretmane protiv celulita

Fitness Program

Omogućava veći uspeh u pokretanju ili unapređivanju tradicionalnog programa

Nutritivna terapija

Poboljšajte prenos hranljivih sastojaka kroz krvotok pomoću naše poboljšane cirkulacije

STANDARDNI PUREFLOW PROGRAMI

Boost 1 tretman – Odličan način da predstavite PureFlow. Jedan tretman će takođe povećati energiju, smanjiti otok i zadržavanje vode.

Refresher 6 tretmana – Za ljude u izvrsnoj formi kojima je potrebno više energije i fokusa.

Reboot 12 tretmana – Ovaj idealni početni paket stvoriće značajnu promenu u klijentovom metabolizmu, obrascima spavanja, budnosti i ukupnom osećaju blagostanja.

Revive 24 tretmana – Ultimativno pokretanje-detoksiranjeoživljavanje za klijente kojima je potrebna potpuna transformacija.

DETOX PROGRAMI

Preporučuje DETOX od 3 ili 5 tretmana na svakih 4-6 meseci.

Može se kombinovati sa sokovima ili posebnim dijetetskim programom
1-dnevni
Brzo rešenje – 2 tretmana PureFlow-a
3-dnevni
Program resetovanja – 5 teretmana Pure Flow
5-dnevni
Program duboke detoksifikacije -7 tretmana Pure Flow
Prvi nivo: tretmani od 30 minuta
Drugi nivo: tretmani od 60 minuta

ELITE WELLNESS PROGRAM

Jet-Lag Remedy
Zasićenost kiseonikom znatno opada zbog smanjenog pritiska u kabini komercijalnih letova, sa smanjenjem pritiska do samo 4% tokom leta u trajanju od samo 3 sata. Pad zasićenosti kiseonikom generiše probleme slične planinskim bolestima, periodičnim poremećajima disanja i spavanja, usporava telo i smanjuje kognitivne performance.
2 sesije na svaka 3 sata vremenske razlike. Ponovo pokreće unutrašnji sat i nadopunjuje nivo kiseonika u telu, koji se iscrpljuje smanjenim pritiskom kabine u letu.
Programi za nesanicu / de-stres
7- do 10-dnevni programi. Slično programu dobre kardiovaskularne vežbe, PureFlow povećava norepinephrine, hemikaliju koja ublažava odgovor mozga na stres; povećava sposobnost mozga da se nosi sa napetošću; pojačava endorfine, prirodne pojačivače raspoloženja u mozgu i ubrzava detoksikaciju kako bi pomogao u resetovanju telesnih circadian ritmova (circadian ritam je dvadesetčetvorosatni ciklus koji je deo unutrašnjeg sata našeg organizma koji radi u pozadini i određuje sve vitalne funkcije i procese jedan od najznačajnijih circadin ciklusa je ciklus spavanja i budnosti).

PUREFLOW STUDIO NAMASTE VRAČAR

Zakažite svoju PUREFLOW tretman već danas!
Studio Namaste se nalazi na Vračaru, u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Imamo obezbeđena dva parking mesta!
Kod nas će Vas sačekati ljubazan, stručan i iskusan tim profesionalaca, raspoložen za savete i konsultacije.
Možete nas kontaktirati na sledeće brojeve: 011/409-56-49 i 069/265-64-99
Radno vreme Studija Namaste: ponedeljak – petak 09:00 – 21:00, subota 10:00 – 16:00 nedelja 11:00 – 17:00 sati.
Dobrodošli!