Spirulina Triple Action – najbolji tretman za zatezanje kože

Danas se velik broj ljudi suočava sa problemom viška kilograma. Ukoliko ste doneli odluku i rešili da promenite stil života, Studio Namaste Vam rado može pomoći na tom putu. Spirulina Triple Action tretman je idealna dopuna u procesu mršavljenja kojom ćete zategnuti kožu i smanjiti strije. Kod nas takođemožete Namaste možete pronaći brojne potpuno neinvazivne tretmane u procesu mršavljenja. Ipak, česta pojava nakon gubitka kilograma (posebno veoma brzog) jeste opuštena koža, te iako ste skinuli masti, ostaju „jahaće pantalone“, opuštene grudi, strije i jastučići od kože oko stomaka. To Vas ponovo može dovesti u začarani krug nesigurnosti, jer iako su kilogrami otišli, a ostao je višak kože. Studio Namaste ima rešenje za to – a to je Spirulina Triple Action tretman organske kozmetike Pevonia Botanica.
Pevonia Botanica je svetski lider u profesionalnoj nezi kože. Reč je o organskoj kozmetici vrhunskog kvaliteta, zasnovanoj na isključivo prirodnim supstancama koje su ekstraktovane najsavremenijom tehnologijom. Svi preparati su kliniči testirani i preporučeni od strane savremene dermatologije. Pevonia proizvodi se nalaze na granici između dermatološkog leka i kozmetičkih preparata, što omogućava da njena kozmetika bude korak ispred drugih na tržistu. Svi proizvodi su potpuno organski, bez prisustva konzervanasa, uree, parabena i drugih veštačkih sastojaka. Rezultati korišćenja visoko kvalitetnih Pevonia preparata su odmah vidljivi i dugotrajni.

Spirulina-tretman-za-zatezanje-kože-i-smanjenje-strija
Spirulina-tretman-za-zatezanje-kože-i-smanjenje-strija

Šta je spirulina?

Spirulina je alga koja je jedna od najhranljivijih namirnica na planeti. Ovu mikroalgu plavo-zelene boje čini 70% proteina visokog kvaliteta, kao i sve esencijalne aminokiseline i omega-3 masne kiseline, a bogata je i mnogim hranljivim materijama, uključujući kompleks vitamina B i gvožđe. Zbog ovih kvaliteta, spirulina je odličan dodatak vašoj rutini za negu kože.
Pored činjenice da spirulina pomaže da očistite telo od toksina, možete značajno smanjiti telesnu težinu, zategnuti telo i grudi, ukloniti strije, a odlična je saveznica i u antiage tretmanima. Ukoliko je uzimate i u formi tableta – povećaćete opšti nivo svog imuniteta.

Spirulina za proizvodnju kolagena i zatezanje kože – Studio Namaste

Spirulina može povećati faktore rasta u ćelijama dermalnih fibroblasta – ćelije koje su odgovorne za stvaranje kolagena. S tim u vezi, tretman koji koristimo u Studiju Namaste – Spirulina Triple Action sa tri vrste čaja i čistom spirulinom, odličan je metod ukoliko želite da vratite čvrstinu svojoj koži.
Ovim tretmanom ćete i hidrirati i revitalizovati kožu. Spirulina takođe utiče na poboljšanje tonusa, smanjuje strije i vraća sjaj koži. Tretman je idealan za osobe koje žele da vrate svežinu, kao i tonus koži.

Kome je namenjen tretman Spirulina Triple Action?

Ovaj magični tretman preporučujemo svima koji su u procesu mršavljenja, ili onima koji nakon mršavljenja žele da zategnu kožu, kao dopunski tretman pomoću kojeg ćete imati lepu i zategnutu kožu. Blagotvorna spirulina deo je brojnih antiage tretmana u Studiju Namaste.

Spirulina-tretman-za-zatezanje-kože-i-smanjenje-strija

Spirulina tretman Studio Namaste

Nakon što nanesemo masku čiste spiruline, možete da se opustite i odmorite dok se maska ne osuši i svoje dejstvo aktivira. Tretman tela i grudi se može povaljati svakog drugog dana, a ukoliko tretirate lice, tretman se izvodi jednom nedeljno.

Zainteresovani ste za Spirulina tretman u Studiju Namaste? Zakažite tretman već danas!

Studio Namaste se nalazi u Beogradu, na Vračaru, u Hadži Melentijevoj ulici broj 32. Imamo obezbeđena dva parking mesta! Ambijent Studija Namaste je u potpunosti podređen potrebama klijenata uz stručan i iskusan tim profesionalaca, raspoložen za savete i konsultacije.
Možete nas kontaktirati na sledeće brojeve: 011/409-56-49 i 069/265-64-99
Radno vreme Studija Namaste: ponedeljak – petak 09:00 – 21:00, subota 10:00 – 16:00 nedelja 11:00 – 17:00 sati.

Zakažite svoj higijenski ili biološki tretman već danas!
Dobrodošli!