TRAJNA EPILACIJA LICA I TELA – DIOLAZE I UKLANJANJE KAPILARA – VASCULAZE

U skladu sa svojim načelom da klijentima obezbeđuje samo najbolje, dokazane svetske tretmane, koji bez hirurgije daju ubedljive rezultate, Studio Namaste ima u ponudi najbolje tretmane za trajnu epilaciju lica i tela DIOLAZE – do sada najkompletniji i najbrži metod, kao i  VASCULAZE (VLAZE) – poslednju reč tehnologije u IPL tretmanima, ime koje je sinonim za uklanjanje popucalih kapilara i teleangiektazija sa kože.

Najbolje vreme da se rešite dosadnih dlaka na svom telu, kao i ispucalih kapilara i crvenila upravo je tokom jeseni i zime jer se sezona sunčanja prošla. Najtraženiji tretmani epilacije su nausnice, brada, lice, pazuh, bikini, noge i ruke. Rešite se neželjnih dlačica u Studiju Namaste sa najefikasnijim InMode aparatom.

DIOLAZE – besprekorno glatka koža bez dlačica

Sasvim nova dimenzija epilacije stigla je sa Diolaze uređajem, laserska epilacija kakvu niste ranije poznavali. Laserska epilacija je danas standard u trajnom uklanjanju neželjenih dlačica, a Diolaze je ovaj tretman učinio bržim, bezbednijim i efikasnijim nego ikada do sada.

Površina koju zahvata Diolaze je veća, pa je samim tim i tretman mnogo brži i udobniji. Diolaze je uspešan i na tamnoj koži.

epilacija namaste

Kakav je postupak tretmana i koliko tretmana je potrebno?

Diolaze deluje direktno na koren dlake, on uništava folikul, ali zahteva nekoliko tretmana kako bi se ispratile sve faze prirodnog rasta dlake, jer se samo dlačice u aktivnoj fazi rasta uništavaju. Na kraju serije, koža je glatka i bez dlačica.

Broj neophodnih tretmana zavisi od vrste i boje dlačica, dela tela na kome se radi, kao i boje tena. Između dva tretmana nemojte koristiti druge načine depilacije, ali možete dlačice brijati.

Udobnost tretmana je obezbeđena specijalnim sistemom hlađenja tokom celog tretmana.
kapilari-pre-i-posle

Šta je obavezno uraditi pre, a šta posle tretmana?

PRE TRETMANA je važno da dlačice izrastu, odnosno da se ne depiliraju voskom (brijač je dozvoljen jer ostavlja neoštećen koren dlake). Premda Diolaze tretira i tamniju kožu, brži i bolji efekti se postižu ako koža mesec dana pre tretmana nije osunčana. Ako želite da skinete dlačice sa lica (nausnice, na primer), mesec dana ranije nemojte koristiti iritirajuće supstance u kozmetici (retinol, hemijske pilinge i slično).

POSLE TRETMANA nemojte kožu sunčati narednih mesec dana, a na tretiranim delovima lica i tela izloženim Suncu koristite kreme sa zaštitnim faktorom.

Koliko je potrebno tretmana?

Vlaze je kratak tretman, a zavisno od problema potrebno je najčešće od jedan do tri tretmana u periodu mesec do mesec ipo dana. Što su krvni sudovi veći, to je potrebno više tretmana i duži razmak među njima.

Koliko koštaju tretmani trajne epilacije i uklanjanja kapilara?

Cene tretmana Diolaze (trajna epilacija) i Vasculaze (uklanjanje kapilara) razlikuju se od regije koja se tretira. Više o cenama po regijama možete videti OVDE.

VLAZE – BLISTAVA KOŽA BEZ CRVENILA I KAPILARA

Crvenilo i prošireni kapilari, bilo da su deo genetske predispozicije ili stanja poput rozacee, mogu se javiti na licu i telu, narušavajući lepotu kože.

Laserski tretman VASCULAZE, poznat i pod imenom VLAZE, ciljanim delovanjem na male krvne sudove dovodi do koagulacije i brzog povlačenja ovih neestetskih pojava sa kože.

Vlaze je namenjen tretiranju različitih benignih promena krvnih sudova poput venulica na nogama, vena u vidu paukove mreže, kapilara i teleangiektazija.

Kako negovati kožu nakon Vlaze tretmana?

POSLE VLAZE TRETMANA koža postaje osetljivija na Sunce, zato ga je najbolje raditi u jesenjem i zimskom periodu, ali je i tada potrebno da tokom dana štitite kožu od Sunca. Kožu, uz zaštitu od Sunca, možete negovati hidratantnim kremama, kao i obično.

TRAJNA EPILACIJA I UKLANJANJE KAPILARA STUDIO NAMASTE

Studio Namaste nalazi se u Hadži Miletijevoj ulici broj 32, na Vračaru, i ima obezbeđena tri parking mesta. Naša misija je da svi naši klijenti budu zadovoljni uslugom i tretmanima, te je naš ambijent u potpunosti prilagođen toj svrsi, imamo stručan i iskusan tim koji će vam uvek prižiti profesionalne savete i konsultacije.
Za više informacija i konsultacije o tretmanima Diolaze i Vasculaze, kao i drugim tretmanima u našem salonu, možete nas pozvati i zakazati tretman, radimo svakog radnog dana 09:00-21:00, kao i vikendom (subota 10:00 – 16:00, nedelja 11:00 – 17:00)
Tu smo da ispunimo vaše želje, garantujemo efekte i činimo vas PRIRODNO LEPIMA!